Frankrig, Renaison
...Adobo-blandingen er en specialitet fra Caribien og Mexico. Det er et must til forberedelse af tacos, guacamole, røde bønner, chili con eller sin carne. Du kan også lade din kreativitet tale og krydre kød eller grøntsager, der grilles på barbecue.
... grøntsager kogt med eddike, sukker og krydderier. Hummus er en populær sauce i Mellemøsten. Den består især af kikærtepure og tahini (sesampure). Hummus serveres bedst med pita-brød. Salsa er en sauce, der almindeligvis bruges i mexicansk køkken, normalt lavet med tomater og peberfrugter. Rød sauce er en berømt type salsa, der almindeligvis bruges i Mexico og det sydvestlige USA. Chipotle-sauce, populær i mexicansk køkken, er lavet med adobo chipotles, almindelig yoghurt eller mexicansk crema, hvidløg og limesaft. Den bruges især til tacos eller fajitas.
Spanien, Barcelona
... baren og terrassen er det, der ikke har ændret sig, de uovertrufne tapas, som er kendetegnende for Javier de las Muelas, herunder de berømte tapas med bravas, som nu er blevet suppleret med andre tapas som: tortillita de camarones, cazón en adobo, assorteret mini-burgere, ovnstegt pattegris, oksesvans og tataki. Derudover er udbuddet blevet udvidet med de berømte cocktails fra Javier de las Muelas. Resultatet er en fornem ølbar, hvor man kan nyde tapas i afslappede omgivelser, med et varieret udvalg af cocktails til aperitiffen og blandt venner, i en varm og venlig atmosfære.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play