Hele oksekrop
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Oksehal
Oksebryst, der ofte bruges i kæledyrsfoder, er værdsat for sin seje tekstur og høje proteinindhold. Det er et unikt biprodukt, der giver en værdifuld ...
Råhud Kylling
Sammensætning: kylling 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Kalvekød
Kalv - slagterkød...
Next
Mørbrad
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Opbevaringstemperaturer: Kold -1º/+2º...
Benfri okseknæ
Benfri Okseknæ...
Eselfilet
Esel filet...
oksetripes
Tarmene er renset og frosset. Ofte med hætten. Oksetarm med honningkage...
Next
SVIN
Fermier Label Rouge Svinekød Produktionen af Fermier Label Rouge svin er gradvist blevet en ægte lokal specialitet (100% bretonsk produktion), der byg...
Next
Oksefilet
Filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette filet er omhygg...
Tanks
Vi designer og fremstiller tanke til forskellige anvendelser. Uanset om det er til væsker eller gasser, er vores tanke sikre, holdbare og tilpasset di...
Kødkultur
0,00 €
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Kombineret rengøringsmiddel og desinfektionsmiddel\nZ/4Et alkalisk rengøringsmiddel & desinfektionsmid...
Svinekød
Berkshire Svinekød Mave Berkshire Svinekød Mave Tænk på svinets mave som fedt med kød stadig på. Kokkene elsker at bruge dens baconagtige smag til at ...
Majs
La Perla Majskolber (4 stk.), Vakuumpakke, 1.062 ml Leverandøren giver ikke en detaljeret produktbeskrivelse. STØRRELSE: 1.062 ml MÆRKE: La Perla TYP...
Fårkød
Som fårekød betegner vi dyr, der var ældre end 12 måneder på slagtningstidspunktet. Især karakteristisk for fårekød er den mørke farve og den grove fi...
Frossen svinekød
Er du interesseret i svinebagben? Vi er specialiseret i handel med svineben og andre kvalitetsudskæringer af svinekød.
Krave
Krave...
Svinehoved
SVINEHOVED 1/2 Snit 20 kg frosne Kasser 1 x 40 fcl hq rf cnt i den 26 mt netto vægt...
Kogt muslingekød
Kogt muslingekød...
Oksehale
Oksehale er kendt for sit rige, geléagtige kød, perfekt til braisering og langsom madlavning. Det tilfører en dyb, velsmagende smag til retter som oks...
Next
Røget oksekød
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur...
Oksehjerte
Oksehjerte...
Skulderbøf
Skulderbøf...
Svinekød skiver
Opdag vores kvalitets svinekød, udvalgt for sin smag og tekstur til at forbedre din madlavning. Uanset om du leder efter mørt svinekotelet eller safti...
Råhud And
Sammensætning: And 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fedt...
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
Beskæring
Beskæring...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play