Spanien, Dicastillo, Navarra
... modningsstadium, uden at nå fuld modenhed, for at holde alle aromaer og smage intakte, ved hjælp af mekaniske metoder og kold maling. Ufiltreret, og med en omhyggelig naturlig dekantationsproces. Takket være Arróniz-varieteten opnås en exceptionel smag. Olivenpolyfenoler, såsom hydroxytyrosol og oleuropein, bidrager til at reducere forekomsten af forskellige degenerative sygdomme ved at beskytte blodlipider mod oxidativ stress. Olivenpolyfenoler: Hydroxytyrosol 159 mg/kg, Oleuropein 94,1 mg/kg, Tyrosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Forbruges rå (enten alene eller tilsat kolde retter).
Italien, Marciano Della Chiana
...Olivens olie af højeste kvalitet, fremstillet ved koldpresning af grønne oliven, der er plukket og straks malet: Coltofranto. Opbevaret under kvælstof i rustfrie ståltanke, er den kendetegnet ved lav syreindhold og høj polyfenolindhold: denne olie opfylder kravet med en koncentration over 250 mg/Kg af hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater. Med en intens frugtagtig smag og en...
Estland, Tallinn
... (Rosavin, rosarin, Rosine) og Salidroside. Plantens sammensætning inkluderer også phenoler (tyrosol), organiske syrer (æblesyre, citronsyre, oxalsyre, malinsyre), kulhydrater (fruktose, glukose, saccharose), terpenoider (rosidol, rosiridin osv.), flavonoider (rhodiolin, rhodionin osv.), æteriske olier (citral, phenylethylalkohol, geraniol, kanelaldehyd), tanniner, steroider og nyttige næringsstoffer.