...Produktion af chokolade fra kakaonibs foregår med maskiner, der også bruges til fremstilling af nødde- og pistaciecreme. Naturlige sten er anvendt. Produktet opvarmes aldrig. Det har en tippende kedeldesign for nem tømning. Der findes produktioner i 110/220/380 V. Kedelhastigheden kan justeres med en inverter.
...Direkte nedkølingstunnel bånd til chokoladeudlægning. Nedkølingstunnelen har 2 nedkølingsområder. Depositionerne er servo-motorstyrede med lodret bevægelse. Depositionens opvarmning er 24V PID-kontrolleret. PLC og HMI styret. I dråbechokolade produktionslinjen kan der anvendes kokolin eller ægte chokolade. Depositionerne er optimeret til produktion af dråbe- og flad chokolade. Hastighed, ventetider og den trykte gramvægt kan påvirke kapaciteten. Depositionerne kan køre maks. 20 slag/min.
Vi er et ingeniørfirma, der leverer komplette turnkey-løsninger til konfekture- og bageriindustrien. Hvis du planlægger at foretage en ny investering, er det bedre at kontakte os i stedet for at handle direkte for at sikre et effektivt resultat. Derudover kan vi levere enkeltmaskiner relateret til produktion af småkager, vafler, chokolade, kager, cupcakes og mange andre fødevaremaskiner. Hvis du...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play