Tyrkiet, Tokat
Kristalize Melas producerer energirige melasse slikskåle til både store og små husdyr, beriget med protein, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Vi tilbyder også salg af rå melasse blandt vores produkter. Vores fokus er udelukkende på melasse. Nøgleord: Melasse, Melasse slikskål, Melasse gel.
Tyrkiet, Ankara
... fulvinsyre i flagermusguano er højt, og det er kilden til naturlig fosfor, calcium og protein. Det er en jordforbedrer og næringsstof, der inkluderer gavnlige jordmikroorganismer, og er et udbytte- og smagsforstærkende organisk stof, som ikke kan reproduceres af nogen laboratorier. VIGTIGE FORDELE OG EGENSKABER VED FLAGERMUSGUANO • Råmateriale til organisk fosfor og inkluderer nitrogen og kalium...
Tyrkiet, Umraniye
...alarmpaneler, vandbaserede alarmsystemer, brandalarmerings- og alarmsystemer, udsugningsanlæg og brandslukning, vejskilt, skumudstyr, skumapplikationsområder, skumapplikationstyper, automatiske slukningssystemer, protein skum, sprinkleranlæg, skumbrandslukningssystemer, brandkabe, udgangsdøre, brandalarmsensorer, brandalarmeringssystemer, priser på branddøre, brandslukningssystemer, høj ekspansionsskum, Z-type brandtrapper, produktion og salg af udgangstrapper.
Tyrkiet, Istanbul
... olivenaroma og en brændende fornemmelse i halsen. ANALYSE RESULTATER Syreindhold: Maksimum % 0,7 Mættet fedt: 17,45 Gr. (100 Gr.) Energi: 898 Kcal (100 ML) Protein: % 0,01 Hvad adskiller Deren DURU Naturale Koldpressede Olivenolie fra andre olier? Syreindholdet er lavt. (Syreindhold % 0,7) Der anvendes kun oliven fra håndplukkede træer til presningen, bundoliven blandes ikke. De indsamlede oliven...
Tyrkiet, Kayseri
Hvorfor Kanin Kød? Kaninkød, som tilhører gruppen af hvide kødtyper, har en højere andel af protein, jern, aminosyrer og C-vitamin sammenlignet med andre kødtyper, mens det har lavere indhold af fedt, urinsyre, kolesterol, natrium og kalorier. Kaninkød er meget rigt på proteiner, mineraler og vitaminer. Der er i gennemsnit 30-35 gram protein i 200 gram kaninkød. Kaninkød har mange egenskaber, som...
... pastöriseres i ultra-fint pulver. En æggeskal vejer cirka 5,5 g og har en gennemsnitlig tykkelse mellem 280 - 400 mikrometer. En væsentlig del af æggeskallen består af 95,1% mineraler, 3,3% protein og 1,6% vand. Calcium er den primære mineralske komponent med 37,3% af den samlede vægt (hvoraf 93,6% af calcium er i krystallinsk form som calciumcarbonat (CaCO3), efterfulgt af calciumtrifosfat (0,8%) og magnesiumcarbonat). På den anden side har æggeskallen den fordel, at den ikke indeholder toksiske elementer.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play