Tyrkiet, Izmir
... almindelig dehydrering (vandfjernelse) er, at det fuldstændigt beskytter de oprindelige egenskaber ved materialet. Vores produkter, tørret ved frysetørret teknologi, tager kun vandet, alle næringsværdier bevares. Indeholder ikke konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Let at tage med sig, forbruges som en sund mulighed.
... at være glat for at lette anvendelsen, og dens fleksibilitet gør det nemt at implementere uden at kræve særlige færdigheder eller træning. Den er neutral i smag og lugt. Ingen kemisk reaktion med luft. Ingen dampgennemtrængelighed og ingen fugtabsorption forhindrer kondens, hvilket er en god konservering mod korrosion. Stødmodstanden er høj. Dens installation er nem, og den er let at skære. Den er...
Tyrkiet, Izmir
...vores forbrugere tager, skal have den samme smag, de forventer. "At opretholde vores karakter som en virksomhed, der producerer under helt hygiejniske forhold, hvor hver fase af produktionsprocessen er i overensstemmelse med fødevaresikkerhed, respekterer naturen og forbrugeren, og drager fordel af de nyeste teknologier, er en ufravigelig prioritet i vores fødevaresikkerhedspolitik." Smag… En intens...
Tyrkiet, Manisa
... mærkes i en let intensitet. Opbevaringsforhold: Du kan opbevare din olivenolie ved 18 ° C i et køligt, lyst og fugtfrit miljø eller i køleskabet. Syreindhold: Maks. 0,6% Aroma: Let Høstperiode: 15. oktober - 15. december Produktionstid: Inden for 5 timer Region: Akhisar...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play