Frankrig, Paris
Le Granola di Laura er lavet i vores parisiske værksted ved hjælp af sunde og gode ingredienser. Det er håndlavet og vegansk. Vores opskrift på Granola inkluderer majsflager, nødder, kokosolie og agavesirup. Jeg ønskede at skabe en anderledes opskrift, en opskrift der repræsenterer mig. I stedet for havregryn valgte jeg naturlige, økologiske og især sprøde majsflager! Det er en mulighed for at fo...
... og fuldt tilpasselig produktionslinje. Vi kan for eksempel arbejde uden sukker, uden olie, men også uden gluten, samtidig med at vi bevarer al intensiteten og lækkerheden af vores naturlige ingredienser. Siden oktober 2020 og renoveringen af et gammelt industriområde i Mayenne, tilbyder vi vores partnere at producere under private label. Vi stiller vores ekspertise, vores knowhow samt vores...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play