Frankrig, Laissac
...Uanset om glassene præsenteres simpelt på et bord, eller om charcuteriet placeres på en tallerken efter eget valg, har det aldrig været lettere at forberede en charcuteriebræt. Et aperitifbræt til 25 personer klar på et øjeblik, Pop, og det er klart! (84g charcuteri pr. person) 3 måneders holdbarhed ved stuetemperatur før åbning. Nitritfrit charcuteri fremstillet i vores værksted i Laissac, Aveyron. Håndlavet på gammeldags manér med kun 3 ingredienser: svinekød eller oksekød, Guérande salt, Kampot IGP peber fra Cambodja. DLC: 90 dage Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 2,1 kg...
Belgien, Woluwe-Saint-Pierre
...Hos M-S services finder du et væld af fristende valg, såsom mørt lam, kvalitetsokse, halal-muligheder, velsmagende kanin, førsteklasses får og kvalitets svinekød. Vi er forpligtet til at tilbyde dig kødprodukter af højeste kvalitet for at tilfredsstille alle smagsløg. Oplev forskellen med vores enestående udvalg af kød og pølser.
Frankrig, Baie-Mahault
...Opdag vores svinekrop, der er forberedt med største omhu for at tilbyde et velsmagende og kvalitetsrigt kød. Perfekt til kødprofessionelle og madentusiaster, vores svin opdrættes under optimale forhold for at sikre et mørt og saftigt kød. Brugbar til en lang række opskrifter, fra charcuteri til gryderetter, er svinekroppen et førsteklasses valg. Bestil nu og nyd den exceptionelle kvalitet af vores svinekød.
Matchende produkter
Svinekarcasse
Svinekarcasse
Andre produkter
Or ou guld 24
Or ou guld 24
Frankrig, Sarrola-Carcopino
...La Panzetta fra Skønhedens Ø er lavet af svinekød, der modnes i minimum 3 uger. Hver stykke vejer cirka 350g og har en længde på 10cm. Emballage: karton på 10kg til cirka 2 stykker Opbevaring: maksimum 18°C Holdbarhed: 125 dage...
Frankrig, La Fouillade
Vi er stolte af at være producenter af økologiske landbrugsprodukter, herunder svinekød og øl. Alle vores svin opdrættes i overensstemmelse med disse standarder og får en kost bestående udelukkende af certificerede økologiske korn fra vores egen gård. Deres velfærd er i centrum for vores bekymringer, og de lever i komfortable faciliteter med halm som strøelse, samtidig med at de har adgang til ude...
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden. Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land. Go...
Frankrig, Carquefou
...Vores halv-salt sortiment omfatter de store klassikere inden for charcuteri, såsom skanken, brystet, skulderen,... og i gammeldags rygning. Det består også af sæt til forberedelse af vinterretter, assorterede sauerkraut, småsaltet linser, gryderet, skulder i djævelens stil osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stunder med den gammeldags røgede mignon.
Frankrig, Auros
Grundlagt i 2002 er MAISON VOISINE en familieejet virksomhed. Vi er producent og grossist af håndværksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE blev grundlagt for at skabe et distributionsværktøj til lokal og regional handel med godt tilpasset køleudstyr. Virksomheden tilbyder direkte leverancer til vores kunder, herunder slagtere, pølsemagere og købmand. Som efterkommere af flere generationer af op...
Frankrig, Castelnaudary
...Franske linser, confit de canard, lår oprindelse Frankrig, svinekøds-pølse oprindelse Frankrig, confit af svinekød oprindelse Frankrig, svinehud, tilberedt sauce, hvidløg, tomat, salt, peber, krydderier. KØKKENS RÅD: Jeg har besluttet at tilberede linserne som en Cassoulet. Bare varme dem op i et lerfad i ovnen, hvor jeg tilsætter et ½ glas vand. Jeg nyder dem med en Minervois og en let hvidløgsdressing grøn salat. Ifølge legenden bringer linserne os penge hele året, når de nydes den 1. januar. Når de nydes i begyndelsen af hver måned, giver de os jern.
Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Portugal, Setúbal
... markeder, og vi rådgiver om alt fra produktion, logistik, kommercialisering til distribution. Vi har i vores produktudvalg: Frosne svinekød, Fjerkræ og Iberisk svinekød (Alentejano); Sort svinekød charcuteri; Okseklove; Fisk og skaldyr samt For-friterede kartofler ...
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
Frankrig, la Trinité
... fødevarer uden svinekød og svinekødsprodukter. Kontakt os for tilbud på store mængder til professionelle. Storkøb på tilbud: champagne fra producenter, fine vine, kaviar, foie gras, krydderier, bordkunst, italienske vine fra alle regioner, cognac, calvados, exceptionel vodka, spiritus, bagværk, chokolade, vand fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, charcuteri, ægte højkvalitets parmaskinke. Vi står til din fulde rådighed for alle råd og eventuelle møder på din bekvemmelighed. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksus krydstogter.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Luxembourg, Ehlerange
... exceptionelle priser. Vi ønsker at knytte disse til de nye teknologier på internettet for at gøre din hverdag lettere. Vores betroede og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Vores produkter: Slagteri: oksekød, Angus oksekød, kalv, svinekød, smågrise, lam, fjerkræ, hest, vildt og eksotisk kød. Charcuteri: italienske produkter, færdigretter, pølser, salami og tørret kød. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, skaldyrscocktails, skaldyr, fiskefileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Frankrig, MONTREUIL BELLAY
Producent af andouillettes til supermarkeder, RHD, restauration uden for hjemmet, grossister, indkøbscentraler. Producent af andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises af 100% svinekød. Andouilles fra landet 100% svinekød pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekød pakket i vakuum. Producent af gammeldags boudin blanc, ekstra magert pølsemageri pakket i vakuum. Andouillettes fra Saumur Champigny pakket i vakuum. Producent af charcuteri til supermarkeder, RHD...
Spanien, Salamanca
Jamones ibericos artesanos J.Sanz fra Salamanca (Spanien) er en virksomhed, der sælger charcuteri fra egen produktion. Vi er en virksomhed med over 70 års erfaring, der kan tilbyde et udvalg af fødevarer fremstillet af vores råvare, som er iberisk svinekød.
Belgien, Stembert
PG Vian tilbyder et kæmpe udvalg af produkter (flere tusinde). Dette store udvalg gør det muligt at imødekomme vores kunders behov bedst muligt. Derfor inviterer PG Vian dig først til at udforske sine produktfamilier. À la carte, charcuteri, oksekød, kalvekød, svinekød, fjerkræ, lam, udenlandsk kød og vildt i sæson. Når det kvalitetsprodukt er valgt på stedet, står vores erfarne personale klar...
Frankrig, Lyon
... Pyrenæer tilgængelige og demokratisere dem, samtidig med at de tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores håndværksmæssige slagter og kok, Pierre, har 28 års erfaring og har vundet flere priser inden for charcuteri. Han bruger råvarer fra regionen til at fremstille kvalitetsprodukter. Vi lægger stor vægt på den landbrugs- og madlavningstradition, der findes i regionen, og derfor har vi valgt kun at arbejde med førsteklasses regionale produkter og samarbejde tæt med de forskellige lokale aktører. Det er en del af vores virksomheds identitet. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Vores virksomhed beskæftiger sig, under strengt kvalitetskontrol, med nedskæring, nedfrysning og distribution af okse- og svinekød. Vi producerer også traditionel portugisisk charcuteri, der er fremstillet i træfyrede rygerier, og hvis basis er vin med hvidløg. Vi har ISO 22 000 certificering, hvilket giver os fuld kontrol over alle faser af produktionsprocesserne. Vi har stor erfaring med...
Populære lande for dette søgeord