Analytza, Laboratorium for Analyse og Fødevaresikkerhed på Mallorca:
Specialister i fødevaresikkerhed for restauranter, bagerier, slagterier og cateringvirksomheder. Revisioner, fødevare- og overfladeanalyser samt rådgivning om hygiejneregler.
Eksperter i Fødevaresikkerhed til Fødevaresektoren og Restaurationsbranchen:
Med mere end 25 års erfaring specialiserer vi os hos Analytza i løsninger ti...
...Vi udarbejder fuldstændig tilpassede manualer for at sikre overholdelse af lovgivningen. Gennem regelmæssige sundhedsrevisioner sikrer vi overholdelsen af HACCP-systemet (Hazard Analysis and Critical Control Points), hvor der udføres en strukturel, hygiejnisk-sundhedsmæssig kontrol af personalet, dokumentation og implementeringen af HACCP-systemet. Uddannere i fødevaresikkerhed, i emner som fødevarehåndtering, mærkning af fødevarer og fødevareallergener, HACCP-systemet, rengøring og desinfektion i fødevarevirksomheder, samt specialiserede kurser inden for forskellige fødevaresektorer.