...Arbequina I næsen, grøn frugt med aromaer af nyklippet græs, tomat og grøn æble. I munden rund og let. (Anbefalet i salater og med modne tomater). Hojiblanca I næsen, grøn frugt med aromaer af nyklippet græs, mandelskal, tomat og grøn æble. I munden en vedholdende bitterhed og medium krydderi. (Anbefalet på ristet brød og som forret til at smøre på frisk brød). Coupage I næsen, banan og malet peber. I munden vanilje og et behageligt medium krydderi med en lang og vedholdende smag i eftersmagen. (Anbefalet til bagt eller grillet fisk og med pasta).
Spanien, Reus ( Tarragona )
...En af de mest traditionelle saucer på kysten af Tarragona. Af marin oprindelse, denne traditionelle sauce er lavet med en rig base af tomat, hvidløg og ristede nødder, som giver en unik og uforlignelig smag. Salsa Romesco er perfekt til at ledsage fiskeretter, grillet grøntsager eller salater.
Spanien, Marbella
... fremkaldelse af frisk frugt og grøntsager med klare noter af banan og tomatplante. Den overrasker på ganen med sin lette bitterhed, og dens lange, krydrede eftersmag er et godt eksempel på dens høje ernæringsværdi. Den lave slette ved Guadalquivir giver denne arbequino en styrke og unik personlighed. Ideel til at fremhæve smagen af tomat i gazpachos og salmorejos. Perfekt som en allieret i salater og bagværk.
Spanien, Muro De Alcoy
...mandel, bladgrøntsager og nuancer af røde frugter. Aroma: Har en intens aroma af grønne oliven, grønne æbler, mandler, figen, tomat både i frugt og planteform samt artiskok. Madparring: Passer perfekt til enhver ret, især salater, friske grøntsager, fisk, desserter, friske oste, saucer og kød.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play