Spanien, Malaga
...Intens smag; det er en kroket med personlighed. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med den mest delikate brødkrummebelægning til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Spanien, Murcia
...Røget torskelever, en hurtig, klar og meget sund dækning på grund af det høje indhold af Omega-3 og Vitamin D. Perfekt til at smage på toast eller salater. En ideel konservering til aperitiffen. Espinaler Røget Torskelever kommer fra den friske lever af torsk fanget i de kolde farvande ved Island. Fantastisk smag og glat tekstur, der kan minde os om foie. I den termiske proces, som produktet...
Spanien, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUKT Krydderi lavet med havsalt og en blanding af krydderier Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af krydderier (10%): (rosa peber, hibiscus og røget paprika). Anbefalinger: Perfekt til at krydre skaldyr, carpaccio, rosa sauce, galicisk blæksprutte, kød og fisk. Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 121 Kj/29 Kcal. Fedt: 1,2 g, hvoraf mættet: 0,2 g. Kulhydrater: 2,0 g, hvoraf sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
Spanien, Santiago De Compostela
...Kompleks og aromatisk, gylden farve og medium syre. Accenter af grønne æbler og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Passer perfekt til hvid fisk (grillet og røget), skaldyr, hvidt kød, vegetarisk mad, pasta, stegt kylling, fjerkræretter med flødesauce og lidt krydderi samt krydrede retter.
Distribution og repræsentation af udvalgte fødevarer til specialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent vores kunder med et bredt udvalg af produkter: nationale og importerede oste, kvæde, pølser, skinker, iberiske skinker, hvide skinker, oprindelsesbetegnelser, oksekød, iberisk svinekød, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, konserver, olier, røget fisk, 4. og 5...
Spanien, Barcelona
... end 2.000 år har været dedikeret til produktion og opdræt af fisk i damme (esteros) siden romertiden og fønikerne, er de områder, hvor vandet opbevares, og hvor produktionen af phytoplankton er meget større end i åbent hav. Denne større mængde af fødevarer af helt naturlig oprindelse gør, at vores produkt får en mere raffineret smag.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play