Spanien, Calatorao-Zaragoza
... jomfruolie, ikke kun hvad angår smag og aroma, men også med hensyn til dens kemiske sammensætning for at opnå et produkt af høj kvalitet. Som resultat af dette arbejde, præsenterer vi vores produktlinje Albares og Premium. Disse er fremstillet af traditionelle dyrkninger af arbequina-oliven, og de kendetegnes ved deres aroma af urter, tomat og æble. I smagen fremhæver de sig ved deres balance og tekstur, og afsluttes med et let krydret præg, der er karakteristisk for arbequina-varianten.
...der udgør størstedelen af det nuværende marked, vil olien fra vores region helt sikkert skille sig ud. Emballagen er omhyggeligt gennemtænkt for at formidle god smag uden at være prætentiøs. Hvad angår smagen, er den særligt udvalgt, så den er blød nok til at tiltrække folk, der ikke er vant til stærke smage, men frugtagtig og nøddeagtig, så den faktisk har en karakteristisk smag. Og for at charme nykommere, der endnu ikke ved, hvor god vores olie er, certificerer den europæiske PDO vores kvalitet på en objektiv måde, der er let at forstå for alle.
Spanien, Valencia
... appelsin og ikke bitter (lille mængde humle). Aroma: Let frugtagtig aroma og appelsin. Temperatur: Det anbefales at servere mellem 4 og 6 grader. Emballage: 33 cl. Ingredienser: Vand, Pale Ale-malt, humle og appelsin. Madparring: Øllen GÈNESIS kan nydes med alle typer middelhavsmad, såsom tapas, forretter, fisk, risretter, oste, skinker, pasta, pizza, specielle retter,…...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play