Spanien, Santoña (cantabria)
... emballering, opbevaring og pakning, altid i overensstemmelse med de gældende sundhedsregler. Vi er en innovativ virksomhed, der udvikler os i takt med forbrugernes smag og behov, og vi fremmer forskning i forbedringen af produktet. Du vil ikke finde ansjoser fra Santoña som vores. Oplev det, du vil mærke forskellen. Vores serviceorientering over for kunderne er blevet et af kendetegnene ved vores konserveringsindustri; derfor har vi siden vores begyndelse i Anchoas de Santoña, SL satset på at tilpasse os dine specifikke behov.
Spanien, Villacarrillo-Jaén
...Den Agrariske Kooperativ Nuestra Señora del Pilar tilhører sammen med 9 andre kooperativer i området, og de markedsfører sammen den emballerede olie under mærket "CAZORLIVA". Det endelige resultat af en omhyggelig fremstillings- og emballeringsproces er en Ekstra Jomfru Olivenolie, CAZORLIVA, med al sin smag, aroma og farve, som er essentielle karakteristika ved den uovertrufne oliven, der dyrkes i dette område.
Spanien, Salar-Granada
... hjælp af mekaniske processer. INENA er en homogen olie med stor stabilitet, en behagelig smag, med lette nuancer af bitterhed og stikkende smag, der ved duften afslører en aroma af frisk græs og æble, blød tekstur på ganen og grøn frugtighed. Hos OLEOSALAR fremstiller vi ikke kun en ekstra jomfru olivenolie af højeste kvalitet, men vi demonstrerer og certificerer det også. Gennem det integrerede produktionssystem sikrer vi, at alle krav til fødevaresikkerhed og kvalitet opfyldes, uden at vores olie mister sin personlighed og særpræg.
Spanien, Arbuniel
... til at gøre dette dyrebare grønne væske, som er olivenolie, kendt og dele det. Olien "Finca El Trueno" er en monovarietal olie fremstillet af Picual-oliven. Den producerede olie udvikler exceptionelle frugtagtige aromaer. Den krævende og passionerede tilgang fra Rocio og Charles, samt mænd og kvinder, der sammen med dem fremstiller olien fra Finca El Trueno, gør den til en særlig og unik olie. På 3...
... fiskepaté - Vegetabilske patéer og smørbare cremer - Konserves af svinekød, chorizo og vildtkød i olie - Håndlavede oste - Chokolade og marmelade med forskellige smagsvarianter - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydderier. Tøv ikke med at nyde vores håndlavede produkter med den bedste smag og kosmetik, der vil hjælpe med at pleje din hud.
... syreindhold på 0,12%. 100% Arbequina, høstet tidligt og fra samme ejendom. Vi bruger de mest moderne høstesystemer for at sikre minimal forringelse af olivenen før malingen. Vores olie fremstilles på mindre end 8 timer efter høsten. Den kombinerer de karakteristiske smagsnuancer af Arbequina-varianten som æble og banan, men i sin maksimale pragt. De første grønne oliven fra hver høst skaber vores mest værdifulde ekstra jomfruolie. Udseende: intens grøn farve. Næse: aroma af frisk frugt. Smag: intens, afbalanceret og med fylde.
Spanien, Pegalajar
... frugtagtige smag, let bitter og krydret, som giver en behagelig følelse af fylde i munden på grund af dens tæthed. Olien, der blander nuancerne af grønt og gammel guld, er fremragende til at nyde rå i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I køkkenet passer den perfekt til alle slags gryderetter, saucer og friturestegt mad.
Spanien, Granada
... fra oliventræet i det øjeblik, de er modne. Det er et produkt, der er omhyggeligt plejet ned til de mindste detaljer; vi overvåger sporbarheden fra olivenlunden til dit bord, med en smag og duft, der er uplettede, fri for defekter, afbalanceret og med meget karakter. Udover indholdet har vi valgt en mørk glasbeholder i kanelfarve for at undgå lys- og luftindtrængning og dermed maksimere stabiliteten ved opbevaring af vores olie. Endelig har vi klædt flasken med elegance, der søger at formidle begreberne kvalitet med en omhyggelig etiket og præcise oplysninger.
Spanien, Laredo
Mere end 50 år med at fremstille vores ansjosfileter i olie på en helt og aldeles håndværksmæssig måde har givet os den erfaring, der er nødvendig for at opnå et uovertruffen produkt. Hvis vi tilføjer det faktum, at vi fremstiller vores fileter med ansjoser, der udelukkende stammer fra Cantabriske Hav, kan vi tillade os at garantere en tilstedeværelse, tekstur og smag, som kun REZUMAR S.A. kan tilbyde.
...der udgør størstedelen af det nuværende marked, vil olien fra vores region helt sikkert skille sig ud. Emballagen er omhyggeligt gennemtænkt for at formidle god smag uden at være prætentiøs. Hvad angår smagen, er den særligt udvalgt, så den er blød nok til at tiltrække folk, der ikke er vant til stærke smage, men frugtagtig og nøddeagtig, så den faktisk har en karakteristisk smag. Og for at charme nykommere, der endnu ikke ved, hvor god vores olie er, certificerer den europæiske PDO vores kvalitet på en objektiv måde, der er let at forstå for alle.
Spanien, Villacarrillo-, Jaén
... stor krop, med en blød bitterhed og krydderi, der indikerer den højere procentdel af antioxidanter (Polyfenoler), der er karakteristiske for oliven i farveændring af sorten Picual. Den højere indhold af Oliesyre gør den sundere og en essentiel komponent i den middelhavsdiet, der i dag er så værdsat. Især anbefalet til at blive brugt rå, til dem der kan lide olie med krop og intens smag. Fås i flaske...
Spanien, Alcala La Real, Jaén
...omhyggeligt overvåget af en kvalificeret gruppe mennesker. Vores olie: Limited Edition: Det bedste fra høsten går til den begrænsede udgave "Un Olivo". Vi deler vores bedste olie med alle, der ved, hvordan man nyder en virkelig speciel smag og aroma. Vi emballerer 3 typer af Limited Edition olie: Picual sort, Picual og Arbequina cuvée. Første dag af høsten, ufiltreret. Un Olivo emballerer forskellige kvaliteter og formater: "Un Olivo" Ekstra Jomfruolivenolie, "Un Olivo" Olivenolie, "Un Olivo" Olivenpomaceolie.
Spanien, Trasierra
Zaha er, som det kendes i den sydlige del af Extremadura, blomsten fra oliventræet. Vi har valgt dette navn for at identificere vores ekstra jomfruolivenolie med smage fra fortiden, smage der er omhyggeligt udvalgt, men tilpasset den moderne smag. For at gøre dette producerer vi begrænsede udgaver af vores olie, som giver os mulighed for at passe på og forkæle den, som det hører sig til for et...
Spanien, Blanes
Spiselige blomster er de blomster, der kan indtages sikkert. Det er muligt at opbevare spiselige blomster til senere brug ved hjælp af teknikker som tørring, frysning eller neddypning i olie. De kan bruges til at forberede drikkevarer, geléer, salater, supper, sirup og hovedretter. De kan tilberedes i olier og eddiker, der er aromatiseret med blomster ved at neddyppe kronbladene i disse væsker...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play