Spanien, Dso Hermanas
Jamones Luna har altid satset på den udvidede opdræt af iberiske svin, det vil sige i fuld frihed, mellem tusindvis af hektar af korktræer og egetræer, toppe, bække, ren og frisk luft, hvor hver enkelt eksemplar af bellota nyder godt af mindst 1 hektar jord og en udsøgt og omhyggelig kost bestående af bellota, frisk græs, trøfler og aromatiske planter. Kun på denne måde opnås den bedste kvalitet...
Spanien, Valencia
...Svinekotelet, porre, ost og gammel sennep. Mere til frokostClub Sandwich. Chorizo criollo, bagte kartofler og criolla sauce. Fuldkornsbrød med 6 korn, hjemmelavet røget ørred, spirer og confiterede tomater. Okseflank, bagte kartofler og chimi sauce. Croque Madame. Dagens menuHver dag forbereder vi nye retter fra verdens køkken, så I kan nyde dagens menu fra mandag til fredag. Vi tilbyder altid 3 valgmuligheder af forretter, hovedretter og dessert. Vi starter vores madservice fra kl. 13:30, da alt tilberedes med friske produkter og laves samme dag.
...ekspertisen fra vores teknikere og med kvalitet som hovedfokus, har vi formået at skabe en arbejdsmetode, der gør det muligt for os at give vores kunder et hurtigt og tilfredsstillende svar. Vores evne til at have frisk hvidløg året rundt fra mange forskellige oprindelser, certificeringerne i GLOBAL GAP, BRC, IFS og ØKOLOGISK HVIDLØG samt specialiseringen i net til distribution (100g, 150g, 250g, 500g osv.) gør Víctor & Víctor Agrícola S. L. til en virksomhed, der er stærkt rustet til at imødekomme kravene fra de mest krævende markeder.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play