...Et bredt udvalg af urt- og krydderi-oleoresiner samt æteriske olier fremstilles hos EVESA, udvundet fra den tilsvarende urt eller krydderi. Disse naturlige ekstrakter indeholder den fulde organoleptiske karakter af urten eller krydderiet i en koncentreret form. Blandt dem kan EVESA tilbyde anisfrø, sort peber, koriander, spidskommen, timian, laurbær, oregano, rosmarin osv.
...Arbequina
I næsen, grøn frugt med aromaer af nyklippet græs, tomat og grøn æble. I munden rund og let. (Anbefalet i salater og med modne tomater).
Hojiblanca
I næsen, grøn frugt med aromaer af nyklippet græs, mandelskal, tomat og grøn æble. I munden en vedholdende bitterhed og medium krydderi. (Anbefalet på ristet brød og som forret til at smøre på frisk brød).
Coupage
I næsen, banan og malet peber. I munden vanilje og et behageligt medium krydderi med en lang og vedholdende smag i eftersmagen. (Anbefalet til bagt eller grillet fisk og med pasta).
...GOURMETPRODUKT
Krydderi lavet med havsalt og en blanding af krydderier
Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af krydderier (10%): (rosa peber, hibiscus og røget paprika).
Anbefalinger: Perfekt til at krydre skaldyr, carpaccio, rosa sauce, galicisk blæksprutte, kød og fisk.
Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 121 Kj/29 Kcal. Fedt: 1,2 g, hvoraf mættet: 0,2 g. Kulhydrater: 2,0 g, hvoraf sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g.
Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.