No results

Der er ingen resultater for
"iberisk chorizo cular"

Produkter til "iberisk chorizo"
Håndlavet Iberisk Chorizo
Sælges i kasser med 10 enheder...
Duroc Cular Chorizo Ekstra Kvalitet - Ekstra Kvalitet Duroc Chorizo i Cular Tarm
I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udval...
Iberisk Rød Cular Chorizo Udvalg
Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) ...
Ekstra Ibérico Chorizo - Pølser
Produktet er fremstillet med en blanding af hakket eller skåret kød, tilsat salt, paprika og krydderier, æltet og fyldt i naturligt svinetarm i en per...
BELLOTA CULAR CHORIZO - BELLOTA CULAR CHORIZO KAMPAGNE 5 DP – ca. vægt pr. enhed 1,3 kg
Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er lavet af hakket kød og svinefedt, krydret med paprika og hvidløg, a...
Iberico Chorizo Extra Hjemmelavet - Aljomar - Skinker og Pølser
100% ædle kød fra egebladede iberiske svin, der er fodret med naturlige produkter som korn og urter. Omtrentlig vægt pr. stykke: 400 gr. Vægt: 0,4 Kg...
Egeknækket Iberisk Vela Chorizo - Chorizo
Fremstillet med udvalgte køddele fra vores iberiske svin, tilbyder vores Chorizo de Bellota Ibérico Vela en intens rød-orange farve med en blød berøri...
Iberisk Duo Bellota (Chorizo/Salchichón) - LENDER OG PØLSEVARER
Duo Ibérico af Bellota med iberisk chorizo af bellota og iberisk salchichón af bellota. Består af 1 stykke Velita af Iberisk Bellota Chorizo og 1 sty...
Sød bundet chorizo
Chorizo er en hvidløgspølse med meget paprika. Denne chorizo modner i 3 uger og udvikler en vidunderlig aroma.
Chorizo
Vores chorizo U vil give dig en farverig oplevelse! En let krydret smag og en blød tekstur. Med sin smukke orange farve og sine caliente smagsnuance...
Fuet og chorizo snack
Vi tilbyder dig et nyt snackkoncept. De er hurtige og nemme at forberede, perfekte som en lille appetizer. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på...
Iberisk ege-lænd - Kureret og fyldt iberisk ege-lænd
Iberisk ege-lænd. Pølser af 1 til 1,2 kg, modnet i cirka 90 dage. De serveres vakuumpakket hele eller i halve.
Produkter til "iberisk cular"
Iberisk Rød Cular Chorizo Udvalg
Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) ...
Castillo Perelada - Vine og Cavaer fra Spanien
Regionen Empordà ligger i det mest nordøstlige hjørne af Spanien, lige ved Middelhavet. Denne relativt lille vinregion har en stor variation af jordty...
Panatella
En omstilling til økologisk landbrug. Manuel og mekanisk høst. Total afstilkning, Fermentering i termoregulerede ståltanke, Hyppig pigeage, Regelmæssi...
Vildsvin
Traditionel Vildsvin Terrine i 90g Jean Brunet...
Terraje 2018
Renhed, Tekstur, Udtryk Af Et Terroir Frisk vin med stor renhed og tekstur, med aromaer af fyr og Jumillano-bjergene 13 ºc Serveringstemperatur VINM...
Adriater - Amaretto
Le spiritueux : Adriatico repræsenterer en ny generation af Amaretto. Den er produceret af 100 % naturlige italienske ingredienser, herunder mandler f...
Duroc Cular Chorizo Ekstra Kvalitet - Ekstra Kvalitet Duroc Chorizo i Cular Tarm
I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udval...
BELLOTA CULAR CHORIZO - BELLOTA CULAR CHORIZO KAMPAGNE 5 DP – ca. vægt pr. enhed 1,3 kg
Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er lavet af hakket kød og svinefedt, krydret med paprika og hvidløg, a...
Comparsaria
Sammenligningssite...
Nyre
Rognon er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette rognon er omhyggeligt udv...
Lugana Malavasi
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druerne kommer fra det første bælte af kalkholdig lerjord ved Gardasøen i den mytiske Sirmione, ...
Gammel Armagnac Hors d'âge
Sammensætning af Armagnacs, der har været lagret i mindst 10 år i egetræsfade i vores kældre beliggende i Gers. Robe: Mørk med gyldne og kobberfarvede...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play