Spanien, Bilbao
...Gennem denne oplevelse får du mulighed for at opdage og smage opskrifter, der er blevet reddet fra den mest traditionelle og ældgamle madlavning i regionen. Lær om den baskiske madkultur gennem private madlavningsshows, ture til de mest eksklusive ciderier, besøg på håndværks- og gourmetmarkeder, og meget mere.
Spanien, Adeje-Tenerife
... af små arrangementer Din profil • A-niveau studerende, studerende, praktikant inden for Turisme, Restaurant eller Hotelledelse, Fremmedsprog, Kommunikation osv. • Åben, selvsikker, kommunikativ, en kultiveret fremtoning • Du er i godt humør og nyder at interagere med internationale gæster • Spansk og engelskkundskaber er påkrævet, yderligere sprog er en fordel Venligst send os dit CV på engelsk eller spansk til: info@s-w-e-p.com Yderligere information om vores praktikprogram er tilgængelig på: www.s-w-e-p.com...
Spanien, Madrid
...Vi er et familiedrevet bageri, der fremstiller gourmetmad af femte generation til restauranter, barer, catering, hoteller eller distributionsvirksomheder i verden. Barranco's Food er specialist i at lave hjemmelavede croquetas blandt andre produkter som kyllingesnacks, russisk salat, pocherede kartoffelbundter, patatas bravas eller kogt blæksprutte. Vi distribuerer vores mad nationalt i Spanien...
Spanien, Castell-Platja D'aro
... for at give plads til sanserne. Kulinarisk fantasi, originale teksturer, overraskende smage og lokale produkter. Alkymi i køkkenet indhyllet i professionel opmærksomhed, personlig atmosfære og rolige indendørs eller intime udendørs rum. Gør dig klar til at nyde god mad, kom og opdag Restaurant SA cova i Playa de Aro.
Spanien, Barcelona
...En hotelmaskine er en maskine designet til brug i hoteller, restauranter, barer og andre madservicesteder. De bruges ofte til at forberede eller servere drikkevarer eller mad. De bedste hotelmaskiner på markedet er dem, der er certificeret af NSF. Denne certificering sikrer, at maskinerne er sikre til brug i kommercielle miljøer. Det betyder også, at de er blevet testet for at opfylde NSF's internationale standarder 42 og 53, som dækker reduktion af mikroorganismer i vand og væsker henholdsvis.
Spanien, Fuengirola
...Sotogrande, Mijas og andre nærliggende lokaliteter. Jeg lærte at lave mad på Vari Szabo Istvan-skolen i min landsby nær Budapest. Jeg har arbejdet på store hoteller som Hotel Sporthotel Manni i Østrig eller Océano og Olivias i Mijas.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play