Spanien, Manlleu-Barcelona
... energi fra luften, hvilket giver fornemmelig varme og køler miljøet. Dette fænomen er kendt som fordampningskøling, og dets anvendelse er almindelig i industrielle lokaler, hvor konventionelle klimaanlæg ikke er økonomisk bæredygtige. De er systemer med meget lavt energiforbrug og derfor meget økonomisk kold produktion.
Spanien, Vigo
...Cameliaolie i løs vægt Acemelia producerer BIO cameliaolie ved kold mekanisk presning. Takket være dette kan vi hurtigt og tilpasset sælge den mængde, vores kunder har brug for. Hos Acemelia presser vi cameliafrø året rundt, hvilket sikrer, at cameliaolien altid er frisk og rig på antioxidanter. INCI: camellia japonica seed oil Forpakning i glas til størrelserne 250ml og 500ml og i PET til...
Spanien, Santiago De Compostela
...Skinnende gylden gul, mellemstore bobler, med en jævn strøm og en permanent skum. Intens aroma af gær, på fine bærme, sirupnoter. Kraftfuld i smagen, frisk og munter. En alkoholfri skål, velegnet som supplement til desserter eller enhver festlig lejlighed, såsom bryllupper. Især anbefalet at kombinere med lette supper, cremer eller kold vichyssoise. Det passer også rigtig godt til salater og enhver type ost.
Spanien, Muro De Alcoy
... behandling end dekantation, centrifugering og filtrering Ekstraktionsmetode: Kold ekstraktion Syreindhold: ≤ 0,8% Peroxidindeks: ≤ 20 Fordele: Højt indhold af Vitamin E, Polyfenoler og oliesyre. Dette gør, at vi står over for en af de sundeste AOVE i verden. Smag: Intens grøn, let bitter og krydret, vedholdende i munden med en frisk og frugtagtig eftersmag, noter af artiskokker, valnødder og bitre mandler. Aroma: Præsenterer en grøn frugtagtig duft, tomat, frisk græs, artiskok, grøn banan og grøn pære.
Spanien, Avinyonet Del Penedès
Finca La Gramanosa producerer og kontrollerer hele processen for olivenolien, fra egne marker til kunden. Vi har 240 hektar oliventræer i Barcelona og Tarragona. Vores ekstra jomfru olivenolie høstes i begyndelsen af oktober, og det er en kold ekstraktion (under 25ºC), som giver os en meget grøn, bitter og krydret EVOO. Grøn mandel, frisk græs, tomat, salat og artiskok er de mest udtryksfulde...
Spanien, Porriño
... skinke og kogte æg, tilberedes og vakuumpakkes. Der anvendes ingen konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. I Galicien serveres den traditionelt som en forret, ledsaget af en kold grøntsagsmix. En anden populær anbefaling er at spise den med frisk brød; enten på toast eller som en fremragende sandwich. Serveret i salater, fint hakket og dryppet med let Modena eddike. Yderligere idéer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play