...Egenskaber og fordele ved fødevarekvalitet glicerol USP: Fugtighedsbevarende middel: Hjælper med at opretholde fugtighed og blødhed i produkterne. Teksturgiver: Forbedrer konsistensen og den bløde fornemmelse i fødevarer og kosmetik. Emulgator: Letter kombinationen af vandige og fede ingredienser. Naturligt konserveringsmiddel: Bidrager til stabiliteten og holdbarheden af produkterne...
Spanien, Murcia
...Copoazu-smør opnås ved den første kolde presning af frøene fra Theobroma grandiflorum, en træagtig art, der er hjemmehørende i de centrale områder af Sydamerika. Det skiller sig ud i sin sammensætning ved tilstedeværelsen af oliesyre, som giver hydrering, og stearinsyre som emulgator. Phytosteroler forbedrer hudens naturlige barriere, og polyfenoler fungerer som antioxidanter, der neutraliserer...
Spanien, Orkoien-Navarra
...","Leavening agent (ammonium bicarbonate)":"Hævemiddel (ammoniumbicarbonat)","Spelt Salt:0,2 G":"Spelt Salt:0,2 G","Chocolate chips* (cane sugar*, powdered whole MILK*, cocoa butter*, emulsifier (SOY lecithin*), aroma natural vanilla extract*)":"Chokoladechips* (rørsukker*, pulveriseret hel mælk*, kakaosmør*, emulgator (SOJA lecithin*), aroma naturlig vaniljeekstrakt*)","Spelt Protein:6,6 G":"Spelt...
Spanien, Avinyonet Del Penedes-Barcelona
...Den naturlige vinsyre, der stammer fra druer, tilbyder fordele i forhold til sin syntetiske modpart. Dens udvinding fra biprodukter fra vinindustrien fremmer bæredygtighed og den cirkulære økonomi. Desuden bevarer den bedre de organoleptiske egenskaber ved de endelige produkter, hvilket giver en mere autentisk sanseoplevelse. Den præsenteres i form af et hvidt, lugtfrit pulver med en behagelig syrlig smag. Denne syre anvendes primært i fødevareindustrien som surhedsregulator, emulgator og naturlig konserveringsmiddel.
Spanien, Parets Del Vallès
...Bachlab er designet til at lette udviklingen og forskningen på laboratorieniveau af emulsioner, dispersioner eller homogeniseringer med høj viskositet, hvilket muliggør direkte industriel skalering til sin række af Bachmix-ækvivalenter. Bachlab laboratoriemikseren kontrollerer alle procesparametre, såsom omrøringshastigheder, temperatur og tryk. Den langsomme-langsomme coaxiale omrører kombineret med den nye rotor-stator emulgator muliggør fremstilling af emulsioner med stor finhed og stabilitet i processer med produkter med høj viskositet og kompleks reologi.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play