Fraunhofer-Institut for Elektroniske Nanosystemer ENAS er eksperten og udviklingspartneren inden for Smart Systems og deres integration til forskellige anvendelser. Smart Systems forbinder elektronikkomponenter, mikro- og nanosensorer samt -aktorer med grænseflader til kommunikation og en selvforsynende energikilde. Systemerne er i stigende grad udstyret med evnen til både at forbehandle data, opd...
... volumener på rekordtid! / Natlig Volumen Effekt: baseret på forskning om hudens genopretning, et duo af aminosyrer, der regenererer de vigtigste komponenter i huden for at genoprette elasticitet og tæthed om natten. Ultra-sensorisk balsamtekstur, der indhyller huden i en nærende, komfortabel og øjeblikkelig fyldende slør. Brugsanvisning: Påfør dagligt om natten på ansigtet, efter serumet. Massér ansigtet for bedre absorption.
Italien, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert i mejeriteknologi, arbejder med teknologisk forskning af italienske oste lavet af råmælk. Han er mejerikonsulent og underviser i uddannelse af fagfolk. Forfatter til flere bøger om ost, herunder Aroma, en sensorisk rejse gennem de italienske DOP-oste, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro udgivet af Hoepli.
Tyskland, Melle
... forbedrede mikroalge fødevareingredienser til fødevareopskrifter. Egen forskning, studier og anvendelsesudvikling samt rådgivning til vores kunder. Desværre er der ikke mulighed for detailhandel. Chlorella pulver, Chlorella tabletter, økologisk Chlorella pulver, økologisk Chlorella tabletter, gul Chlorella, hvid Chlorella, økologisk Chlorella-Spirulina-mix tabletter, Spirulina pulver, økologisk...
... LABIRIS omhandler følgende områder: ◾struktur-funktion af proteiner; ◾miljømikrobiologi; ◾regulering af cellulært stofskifte hos bakterier, arkæer og gær; ◾udvikling af processer og karakterisering af fødevarer og brygprodukter; ◾kemisk katalyse; ◾fødevareteknologier; ◾sensorisk analyse; ◾cellekultur; ◾miljøteknologier; ◾bioprocesser.
Holland, Oosterhout
Vores kerneforretning er at levere løsninger, der gør det muligt for fødevareproducenter og detailhandlere at forbedre fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed yderligere. Løsninger inden for sensorisk forskning, laboratorieanalyse, etikettjek og specifikke IT-løsninger til at støtte disse fødevaresikkerheds- og kvalitetsprocesser.
Frankrig, Saint-Lô
... kombinerer forskning og praktisk erfaring for at tilbyde en omfattende ekspertise, fra revision til uddannelse. ACTALIA har et netværk af videnskabelige og institutionelle partnere internationalt. ACTALIA blev dannet ved fusionen i maj 2013 af ADRIA NORMANDIE, et ekspertcenter inden for fødevareområdet i over 30 år, og ACTILAIT, det tekniske institut for mælk og mejeriprodukter.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play