ufs.country_names.RU, Saratov
...Hirse er en af de mest gamle dyrkede planter i Eurasien. Hirse begyndte først at blive dyrket for omkring 7000 år siden, og dette er en værdifuld kornart. Kornet (kaldet hirse) bruges til at lave supper, morgenmadsprodukter og andre kulinariske produkter; det er et værdifuldt foder til fjerkræ. Vækstsæsonen varer fra 60 til 120 dage. Planten er varmeelskende og modstandsdygtig over for tørke samt...
ufs.country_names.RU, Penza
...Termokogeren er beregnet til at lave sirup, marmelade, skumfiduser og chokoladeglasur. Den er designet til forberedelse og opvarmning af forskellige konfekturede masser: - chokoladeglasur; - sirupper; - fyld, syltetøj; - skumfidus, marmelade; - scalded dej; - supper osv. Vi producerer kogere med en volumen på op til 2000 liter. Rammemikseren med skrabere, DN40 drænvand, temperatursensorer til...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kartoffelstivelse anvendes i produktionen af forskellige produkter, såsom nudler, geleer, chips, pølser, konfekture, instant supper, saucer og ketchup. Tilsætning af kartoffelstivelse til dejen gør det muligt at bevare fugtigheden længere og gør strukturen blødere. Maling med sten gør det muligt at bevare den naturlige afbalancerede sammensætning af korn, hvilket gør det muligt at sænke det glykemiske indeks, en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 400 g...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Majsklid er en kilde til kostfibre. De bruges til blid rensning af kroppen, til at tilsætte til bagværk, salater og supper. Reducerer appetitten. Vægt: 200 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Røget rød paprika, der oprindeligt stammer fra Spanien. Paprika har en unik aroma og giver retten en meget raffineret og stilfuld smag. Røget paprika er lavet af almindelig moden paprika. Først tørres frugterne, og derefter røges de. Den passer godt til grillede retter, bagte kartofler, ris og grøntsager samt røget kød. Praktisk låg - dispenser. Brug til Brug til tilberedning af supper, saucer, salater, marinader, kødretter og andre. Næringsværdi pr. 100 g. Kulhydrater (g / 100g)… 11 Fedt (g / 100g)… 3,0 Proteiner (g / 100g)… 46 Energiværdi (kcal / 100g)… 250...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play