ufs.country_names.RU, Moscow
...Sikrer dannelsen af større og tættere løg; giver god modning af løg og deres lange opbevaring. Homogen, homogen suspension, fra mørkebrun til sort; tilstedeværelsen af inklusioner (sten og andre fremmede genstande) er ikke tilladt; ikke flygtig; flokkulerer ved interaktion med syrer, vandopløselig. Aminosyrer: eliminerer næringsstofmangel accelererer transporten af næringsstoffer til planteceller...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Når de er tørrede, bruges løg aktivt i madlavning som et smagsadditiv til forretter, saucer, sovs, hakket kød eller konserverede varer, hvilket giver dem en karakteristisk pikant eftersmag. Derudover, udover den rent kulinariske komponent, tilføjer produktets sundhedsmæssige egenskaber værdi. Brug til Brug til tilberedning af salater, appetizers, supper, frokostretter, søde retter. Smag Krydret Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 8,5 Fedt (g / 100g)… 1,0 Kulhydrater (g / 100g)… 50 Energiværdi (kcal / 100g)… 240...
ufs.country_names.RU, Moscow
ufs.country_names.RU, Moscow
...Forbehandling af frø, løg, knolde, podninger og til bladfodring af alle landbrugsafgrøder under deres vækst, egnet til alle jord- og klimaforhold. Indflydelse på planter er mangefacetteret Øger udbyttet med 10-50% afhængigt af plantesort; Stimulerer plantevækst og udvikling; Fjerner stress fra pesticider og agrokemikalier Styrker immuniteten mod sygdomme Forbedrer evnen til at tilpasse sig...
ufs.country_names.RU, Suhoi Log

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play