...Rump cap er et stykke oksekød, der i nogle lande betragtes som det bedste stykke oksekød på grund af sin markante smag. Det er berømt og populært i sydamerikanske lande, især Brasilien, hvor det er kendt som "Picanha". Rump cap kan steges hele i en varm ovn, grilles hele eller skæres (på tværs af fibrene) i bøffer, eller skæres i tynde strimler til en mørt og lækkert oksekødswok.
... karcasser eller seksvejsudskæringer; Benløse eller med ben i skulder,
Nogle af vores udskæringer inkluderer følgende;
Koteletter, Rack, Shank, Nakke, Loin Chop, Rump
Biprodukter; Tarm, Tarm, Fedt, Nyre, Lever, Hjerte, Testikler, Tunge,
Trimninger, Hoved Trimning
Vores mærke La Dragalina tilbyder dig smagen af den rige rumænske kulinariske tradition med lam, får, unge tyre, oksekød og kalvekød med...