Frankrig, La Ciotat
...Japansk ris beregnet til gastronomiske fagfolk, med en smag og tekstur optimeret til lækre forberedelser.
... fingerfood eller som pålæg til brød og sandwiches. For den bedste smag og kvalitet anbefaler vi at servere kokos-jordnøddesaucen ved stuetemperatur eller varm. Portioner efter behov, klar. Færdigretter dybfrosne Gastronomiudstyr Hotelbranchen Food Service dybfrosne fødevarer engros Kollektiv ernæring Convenience Gastronomi specialiteter...
Tyskland, Reutlingen
...Flad låg i rustfrit stål. Optimal til faste retter (f.eks. kartofler, ris). Med indbygget greb og håndtag. Flad låg i rustfrit stål Optimal til faste retter (f.eks. kartofler, ris). Stabelbar. Med indbygget greb og håndtag. Vælg mellem med grebudskæring, uden udskæring, med skeudskæring eller med udskæring til greb og ske. Flad låg 1/1 Type: 111 Flad låg 1/1 med udskæringer Type: 1111 Flad...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Det uundgåelige for at 'gastronomisere' en ret, porcini-møllen! Ideel til ris, saucer, grillet mad, supper... 100 % ekstra porcini. Glas 30 g. Holdbarhed 18 måneder.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play