Belgien, Waterloo
...Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur: Kølet ved -1º/+2º, dybfrosset ved -18º Typer: Oksekød Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød Holdbarhed: Kølet 120 dage holdbar / Dybfrosset 18 måneder holdbar Race: Angus / Hereford Vægt pr. stykke: 3,5 til 6,0 kg Kaliber: 3,5 til 4,0 kg - 4 til 5 kg og +5 kg...
Belgien, Lokeren
...Næsten alle indvolde fra grisen anvendes industrielt. Slagtere bruger primært tyndtarmen, mere kendt som pølsemageri. Tyndtarmspølser fås i forskellige størrelser. Valget af størrelse afhænger af, hvilken type pølse producenten eller slagteren ønsker at lave. Grisepølser er ideelt egnet til disse typer pølser: Frisk pølse Bratwurst (stegepølse) Grillpølse Blodpølse Røget pølse Tørret pølse Hvordan vi leverer dine grisepølser: Grisepølse: enhver størrelse fra 26 mm op til 45/+ mm. tør-saltet...
Matchende produkter
Svin
Svin
Andre produkter
Får
Får
Italien, Carbonara Al Ticino
... Fiskesmag Ostesmag Røget smagsstoffer Grøntsags- og krydderismagsstoffer Smagsstofferne, der fås i flydende form, vand- eller liposoluble, i pulver og pasta, anvender de avancerede teknologier, som P.A. Aromatics har udviklet i de seneste år for at imødekomme markedets tendenser.
Tyskland, Dissen
...% injektionsvolumen) er den kun tilgængelig i pulverform, inklusive stabilisering af saltlage. Ud over den alsidige basis krydderiblanding, er TenderFox® også tilgængelig i aroma varianterne Ristet, Røget og Kureret samt Kogt skinke og i smagene fjerkræ, svinekød og oksekød. I kombination med TopFox® tør krydderi kan TenderFox® bruges på mange andre måder, f.eks. i smagene lam, urter, chili eller røg. TenderFox® giver dig optimal værdiskabelse kombineret med en fremragende smag – en unik løsning. Fordele i et overblik: Fleksibel værdiskabelse Nem at bruge...
Belgien, Beringen
...Rosbif er et stykke oksekød, der i nogle lande betragtes som det bedste stykke oksekød på grund af sin markante smag. Rosbif kan steges hele i en varm ovn, grilles hele eller skæres (på tværs af fibrene) i bøffer eller skæres i tynde strimler til en mørt og lækkert oksekødsret.
Finland, Turku
Frankrig, Malataverne
...Vi foreslår at servere en Grignan les Adhémar Rouge med: - En hachis Parmentier af oksekød. - Andepaté med grøn peber. - Marineret dådyrsteg. - Røget pølse med linser. - Steak tartare af oksekød. - Andeterine med grøn peber. - Chili con carne. Grignan les Adhémar Rouge er en vin produceret i Frankrig i Rhône-dalen. Det anbefales at servere den ved en temperatur mellem 14 og 15°C.
...% naturlige ingredienser, håndteret og sammensat, fri for tilsætningsstoffer af enhver art, uden smagsforstærkere, adskillelses- eller flydehjælpemidler. Det har vi slet ikke brug for. Efter grillning eller stegning af kødet, krydres let. Passer til oksekød, men også til svinekød og fjerkræ.
Frankrig, Montmorot
...Produceret eksklusivt i Jura af råmælk og på den gamle måde. Alle vores raclette-oste kommer fra små Jura-osteproducenter, der er særligt udvalgt for deres omhyggelighed og kvalitet i arbejdet. Denne ostehjul, der vejer 6 til 7 kg, er rund og gylden, og spises hovedsageligt smeltet, ledsaget af kartofler i skræl, tørret oksekød, røget råskinke og andre røgede.
Tyrkiet, Çorum
...De mindste non-pareil (0-7 mm) naturlige kapers høstes i mindre mængder, da de tilbringer kortere tid i naturen. De små kapers, der passer godt sammen med røget oksekød og røget laks, er ofte en gourmetingrediens i verdens køkkener takket være deres unikke smag. Non-pareil kaliber Naturelez' naturlige kapers, der er forberedt i saltlage, indeholder ingen tilsætningsstoffer og er høstet i Osmancık-regionen i Çorum ved hjælp af bæredygtige landbrugsmetoder. Produktinformation Kaliber: Non - pareil (0-7 mm) Forberedelse: Saltlage Glasvolumen: 105 cc Nettovægt: 120 g Afdampningsvægt: 60 g...
Tyskland, Hamburg
... af rådyr ryg eller oksekød. Til grillet kød. Friskmalet over ovnbagt rodfrugt. Raffineret på blommer eller mousse af højprocentet sødmælkchokolade.","Bemærkning til allergikere":"Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri."}...
...Pastrami, tilberedt, stykkevægt ca. 2 kg, et røget og krydret stykke kød, sous-vide tilberedt, oftest "rødt" kød (ofte skulderstykke fra okse, i USA oftest bryststykke) det spises i tynde skiver som brød- eller sandwichfyld Artikelnummer: 061447 Basis VPE: kg Warengruppe: 05 - TK-kød / 100 - TK-okse Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g Nettovægt: 1 kg Bruttovægt: 1 kg Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm Restlevetid (dage): 119...
Selskabet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, grundlagt i 1992, producerer og importerer fødevarer fra Østeuropa. Vi er specialiseret i gammeldags pølser uden kemiske komponenter og i fremstillingen af dejplader (kore-yufka), en slags filodej. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle slags fødevarer fra Balkanlandene: Minas kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillede peberfrugter, Vegeta, Argeta….. Kyllingsalami, oksekødspølser, røget svinekotelet, røget oksekød, supper, oste, feta, forskellige småkager…...
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
Vores virksomhed blev etableret i 1996. Vi producerer røgede pølser, røget kød og skinke. Vore produkter er lavet af rent svinekød og oksekød. Vi eksporterer vores produkter til Tjekkiet og Ungarn. Vi søger distributører til Europa og Asien. Vi sender gratis prøver, venligst kontakt mig.
Slovenien, Ljubljana
...lever, tun ...), Pålæg (tun, løg, middelhav ...), Pålæg (oksekød, kalkun, kylling ...), Oksekødsstrimler, Goulash, Pastasaucer, Kød i saucer, Kød i gelatine, Frankfurter pølse. Tlf.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat producerer kun traditionelt ungarsk røget og tørret salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760 og har et bredt udvalg af produkter, herunder salami og pølser lavet af svinekød, mangalica-svin, oksekød, grå kvæg, kylling, fisk, kalkun, struds, hest, lam, gås, and og gedekød. Der er også lavet økologiske grå kvæg-salamier og økologiske mangalica-svinepølser. Høj kvalitet produkter, uden kunstige tilsætningsstoffer. Fabrikken bruger kun ungarsk råmateriale.
Belgien, Destelbergen
Alt om tørret Ganda Skinke Naturligt tørret Ganda Skinke fremstilles efter gamle flamske traditioner og håndværk. Den fås som hele skinker (til selv at skære), men vi tilbyder også et omfattende udvalg af forpakkede produkter såsom røget skinke, Angus oksekød og Mangalica skinke.
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.
Populære lande for dette søgeord