...Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen
Lagringstemperatur: Kølet ved -1º/+2º, dybfrosset ved -18º
Typer: Oksekød
Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød
Holdbarhed: Kølet 120 dage holdbar / Dybfrosset 18 måneder holdbar
Race: Angus / Hereford
Vægt pr. stykke: 3,5 til 6,0 kg
Kaliber: 3,5 til 4,0 kg - 4 til 5 kg og +5 kg...
...Næsten alle indvolde fra grisen anvendes industrielt.
Slagtere bruger primært tyndtarmen, mere kendt som pølsemageri.
Tyndtarmspølser fås i forskellige størrelser. Valget af størrelse afhænger af, hvilken type pølse producenten eller slagteren ønsker at lave.
Grisepølser er ideelt egnet til disse typer pølser:
Frisk pølse
Bratwurst (stegepølse)
Grillpølse
Blodpølse
Røget pølse
Tørret pølse
Hvordan vi leverer dine grisepølser:
Grisepølse:
enhver størrelse fra 26 mm op til 45/+ mm.
tør-saltet...
...Rosbif er et stykke oksekød, der i nogle lande betragtes som det bedste stykke oksekød på grund af sin markante smag. Rosbif kan steges hele i en varm ovn, grilles hele eller skæres (på tværs af fibrene) i bøffer eller skæres i tynde strimler til en mørt og lækkert oksekødsret.
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Alt om tørret Ganda Skinke
Naturligt tørret Ganda Skinke fremstilles efter gamle flamske traditioner og håndværk. Den fås som hele skinker (til selv at skære), men vi tilbyder også et omfattende udvalg af forpakkede produkter såsom røget skinke, Angus oksekød og Mangalica skinke.