...Premium Kunstplanter med finish, der ligner naturlige eksemplarer - Den kunstige vertikale have revolutionerer markedet på grund af den højteknologi, der gør det muligt at udvikle produkter, der ligner de naturlige. Det er et kunstværk, lavet med detaljer. Den fine silke og polyester muliggør kvalitetskreationer og en realistisk gengivelse med hensyn til farver, glans, tekstur og bevægelse af...
...Prøv vores berømte Farinheira, med en unik tekstur lavet af svinefedt, hvedemel og traditionelle smagsnuancer – en unik kulinarisk oplevelse. Denne røgede pølse tilbyder en smuldret tekstur, der kombinerer kvaliteten af friske eller koldbehandlede svinefedt med hvedemel og et udvalg af traditionelle krydderier. Dette produkt afspejler ægtheden af traditionel madlavning og indfanger essensen af rige smagsnuancer og unikke teksturer.
FALCAMAR arbejder med alle muslinger og bløddyr. Vi handler kun med den nordlige musling, som er meget værdsat i Spanien, især for sin tekstur, størrelse og især sin levetid.
Portugal, Póvoa De Varzim
A APPETITUS ULTRACONGELADOS, LDA. er en portugisisk virksomhed, der opererer inden for industrien for dybfrosne fødevarer og er i øjeblikket en referencevirksomhed inden for sektoren for færdigretter. Virksomheden satser på en tilberedning af høj kvalitet, hvor der vælges råvarer fra de bedste kilder, uden farvestoffer eller konserveringsmidler og uden smagsforstærkere, samtidig med at tekstur og smag af ingredienserne bevares! Den er beliggende i Póvoa de Varzim, i den nordlige del af landet.
Portugal, Alfena
... og verden. Vi er helt imod madspild, og derfor arbejder vi i partnerskab med velgørende organisationer. Kundetilfredshed | Vi forsøger konstant at forbedre vores produktionsmetoder samt udvælgelsen af de bedste råvarer. Denne daglige indsats afspejles i den fremragende feedback fra vores kunders tilfredshed. Traditionel Produktion | Vi bruger de originale og traditionelle opskrifter kombineret med håndlavet produktion, så resultatet bliver et produkt med tekstur, smag og intensitet. Det, der er lavet med kærlighed, har altid en anden smag.
Portugal, Olhão
CAVIAR BLANC producerer og kommercielt sælger et særligt og differentieret produkt: Caviar d’Escargot. Vores højkvalitetsprodukt er den nyeste og mest raffinerede gourmetoplevelse i form, tekstur og smagsudbrud af Caviar Blanc. En autentisk fornøjelse for sanserne. For at opnå det bedste Caviar Blanc er det essentielt at sikre, fra starten af, velfærden for arten helix asperga maxima. Til dette...
CARACOLETA DE BORBA® er et registreret varemærke for caracoletas Helix aspersa maxima, der opdrættes i regulerede omgivelser, indendørs i drivhuse, i Borba, i Alentejo, i det sydlige Portugal. Vi har 5000 m2 dækket område, og vi regulerer temperaturen og fugtigheden gennem automatiserede systemer. Vores caracoletas fodres udelukkende med nabica og kornmel for at kontrollere deres smag og tekstur...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play