Virksomhed specialiseret i national distribution af frosne produkter til professionelle inden for fastfood. Engros- og detailhandel med frosne produkter såsom frossen kebabkød, frosne pomfritter samt forskellige saucer og ikke-alkoholiske drikkevarer.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Antibes
...trøffelbrud, trøffelsalte og forskellige saucer og spreads beriget med vores egne trøfler. En garanti for kvalitet og sporbarhed. Produkter, som vi fremstiller lokalt i vores værksted for perfekt at komplementere alle dine måltider og gastronomiske forberedelser.
Frankrig, Carpentras
...I Provence, i Carpentras, har Guintrand i over 120 år produceret konserverede frugter og grøntsager fra de regionale landbrugsområder. De frugter og grøntsager, der anvendes i vores produktion, er alle af regional oprindelse, fra de landbrugsområder i Provence og Rhône-dalen. De vigtigste produkter fra Guintrand: tomatkonserves, frugtkonserves, grøntsagskonserves, provencalske færdigretter, saucer, lille spelt ... osv. Selskabet blev tildelt statens mærke "Entreprise du Patrimoine Vivant" i 2020.
Frankrig, Longessaigne
... designet til at imødekomme dine mange mål fra vægtøgning til forbedring af udholdenhed og vægttab. Udover salg af fødevarer (proteinbarer, saucer og fedtfattige krydderier). Online butik dedikeret til fitness, muskelopbygning, skønhed og sundhed, der tilbyder kosttilskud, udstyr, materialer, tøj og tilbehør af fransk kvalitet. Skabt af en passioneret for passionerede.
Frankrig, Montredon Labessonnie
Conserverie regional beliggende i Tarn ved foden af Languedoc-parken, jeg fremstiller i mit laboratorium naturlige steriliserede saucer med mærket: SUD DE FRANCE; men også marinader og naturlige saucer uden gluten, der også er tilgængelige for vegetarer. Jeg laver også smagsvarianter af sennep, samt steriliseret hvidløg og skalotteløg. Vores virksomhed skaber også saucer og krydderier på...
Frankrig, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech designer, producerer og kommercielt sælger fødevarearomaer. Vi tilbyder aromaer i form af væsker, liposoluble og vandopløselige, pulvere, pastaer og emulsioner. Vores aromaer kan anvendes til alle typer af agro-fødevareprodukter: alkoholfri drikkevarer, alkoholiske drikkevarer, mejeriprodukter, diætprodukter, småkager, bagværk, konfekture, dyrefoder, færdigretter, supper, pølser, fiskeprodukter, saucer, marinader osv.
Frankrig, Strasbourg
...Francesca er den kvalitetsbevidste italienske fastfood-kæde. Vores koncept imødekommer forbrugernes behov hele dagen. For balancerede og sunde måltider, der passer til alle budgetter, består vores brede udvalg af italienske produkter af pasta, salater, varme retter, sandwiches, antipasti, desserter, kaffe… De italienske durumhvedepastaer, der er kogt "al dente", serveres med lækre friske saucer...
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
...grøntsager og bagværk; løsninger til sterilisering af frugt, grøntsager, supper, saucer, mejeriprodukter og dyrefoder; løsninger til forarbejdning af frugt og juice, koncentrater og aseptiske processer til citrusfrugter, tomater og andre frugter. JBT er også et servicefirma, der designer og implementerer automatiserede håndteringssystemer og -løsninger baseret på laserstyrede, trådstyrede, selvkørende...
Belgien, Lier
Jermayo er en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i udvikling, produktion og distribution af saucer, salater og kulinariske retter. Jermayos sortiment består i øjeblikket af 900 produkter, der sælges i forskellige emballager. Produktudvalget omfatter blandt andet: kulinariske saucer, kolde saucer, kulinariske salater, varme madlavningssaucer, færdigretter og marinader. Leveringen sker udelukkende i Benelux og Frankrig til supermarkedskæder, fødevareproducenter, engrosforhandlere for slagtere, restauranter, cateringfirmaer, hoteller, sandwichbutikker osv.
Italien, Ceglie Messapica
...virksomhedens ægte juvel, har vundet alles hjerter, fremstillet med avancerede produktionsmetoder, der respekterer den ældste tradition. Fusilli, cavatelli og fuldkorns-orecchiette lavet af semulje, fremhævet af en simpel tomatsauce eller kød- eller andre saucer, vil glæde din gane. Spidsen af den mest varierede produktion og en absolut nyhed på markedet er Pasta alla Malvasia, fremstillet ved at ælte semulje af hård hvede og lokal vin fra malvasia-druen, uden tilsætning af vand.
Frankrig, Chateau Thierry
Vi er producenter af chilipasta, kreolske saucer, krydderier og pikiz uden konserveringsmidler. Vore produkter respekterer det kreolske håndværk. Vore produkter passer meget godt til grillretter, sandwiches osv.
Frankrig, Saint-Martin-De-Seignanx
...bouillon og saucer - krydderier til kød, pølser - fiskearomaer - krydderier, naturlige urter, dehydraterede grøntsager, marinader - aromaer til snacks, - kulinariske baser, krydderier, marinader, dehydraterede grøntsager og produkter til teknisk madlavning til hotel- og restaurationsbranchen.
Spanien, Huelva
...resultatet af en omhyggelig udvælgelse. Tørvarer: Ris, Nudler, Konserves, Saucer (Soja, Stærk osv.) og Krydderier. Glutenfrie produkter: Nudler, Supper, Saucer, Pasta, drikkevarer osv. Likører, Kulfyldte drikkevarer og Spiritus: Læskedrikke, Juicer og Likører. Slik og bagværk: Chokolade og Bagværk.
Frankrig, Nimes
... balsamicoeddike fra Modena, håndlavede pastaer af gamle kornsorter eller glutenfri, pestos og andre forberedte saucer). Vi tilbyder også træningskurser i smagning og parring af olivenolier med forskellige køkkener samt naturoplevelser i olivenlunde i Italien. Vores offentlige hjemmeside er i øjeblikket ikke udtømmende i forhold til vores tilbud.
Frankrig, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellemstore butikker. Vore saucer kan være farvede eller neutrale, flydende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kolde, eller simpelthen marinader. Med vores højteknologiske laboratorium-køkken er vi i konstant forskning for at skabe produkter, hvis kvalitet og smag vil tilfredsstille forbrugerne. Vores fabrik er certificeret IFS højere og siden 2014 BRC, hvilket letter vores partnerskaber med udenlandske markeder.
Frankrig, Blagnac
... sommertøfler, glas med hele trøfler eller trøffelskræller og -flager. Du vil også opdage små fornøjelser til at berige dine hverdagsretter, takket være trøffelolie eller -eddike, spreads, krydderier eller endda retter som risotto, pasta eller polenta. For at give en lille trøffelvending til dine retter kan du vælge cremer eller saucer. Udover trøfler udvælger vi også forskellige eksklusive svampe som kantareller, porcini eller trompetter, som du finder i tørret form, så du kan nyde dem hele året. La Maison Baumont vil også hjælpe dig med at finde gaveideer gennem sine gaveæsker.
Frankrig, Ville La Grand
Grossist inden for fødevarer siden 2007, vi er specialiseret i at levere alt, hvad der er nødvendigt for den daglige drift af professionelle inden for fastfood. Vores tilgang er at imødekomme alle deres behov ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores produktudvalg er bredt: Frosne varer, friske produkter, mejeri, dagligvarer, saucer...
Frankrig, Grans En Provence
Tropic Apéro positionerer sig som leder på markedet for oliven i 4. generation i store og mellemstore butikker. Tropic Apéros formål er at berige oliven med grøntsager, krydderier, krydderier og saucer. Emballeringen af vores forberedelser anvender de to teknikker, der bedst bevarer friskheden og kvaliteten: saltlage og beskyttende atmosfære.
Frankrig, Lorp Sentaraille
...Det er i hjertet af Ariège, i Lorp Sentaraille, at vi har udviklet, i mere end 25 år, marmelader og frugtforberedelser med en unik smag (geleer, kompotter, saucer…). Konfitter og krydderier er for nylig blevet tilføjet, og vi ændrer navn… "Confitures des Pyrénées" bliver dermed… "Compagnie des Pyrénées"! Vores team, som har været med siden begyndelsen af eventyret, vores produktionsmetoder og...
Frankrig, Mane
...Virksomheden Oliviers&co er et selskab, der opererer inden for fødevaresektoren. Det er specialiseret i fødevarer baseret på oliven, og deres produkter spænder fra olivenolie, bordoliven til kosmetiske produkter. Efter at have domineret alle disse produktlinjer, hvor oliven er hovedingrediensen, har virksomheden udvidet sit sortiment ved at tilbyde forskellige varianter af fødevarer, såsom krydderier, søde sager, saucer og mange andre produkter....
Frankrig, Fontaine-Simon
... genvindingsmetode sikrer maksimal organoleptisk kvalitet af frugterne og bevarer deres næringsstoffer. Tørrede frugter kan tilpasses i forskellige granulometrier, hele, i stykker, i flager eller i pulverform, og de fås både i økologisk og konventionel kvalitet. De kombinerer fleksibilitet og brugervenlighed til mange forskellige fødevareapplikationer: småkager, pølser og salte produkter, chokolade, færdigretter, kosttilskud, mejeriprodukter og oste, diætprodukter, saucer og krydderier, teer og infusioner.
Frankrig, Carpentras
Konservesfabrikken DAVIN inviterer dig til at opdage smagene fra en karakterfuld region med et autentisk sortiment, der respekterer de provencalske traditioner. Med mere end 30 års erfaring inden for udvikling af færdigretter, opskrifter baseret på tomater, fremstilling af saucer og terriner.
Frankrig, Pont Saint Martin
... fødevareindustrien og tilbyder unikke teksturmidler baseret på maniok, såsom TAPIOCALINE, SPECIALINE og PRETALINE, som anvendes i en stigende række applikationer: forarbejdede kød- og fiskeprodukter, pølser, færdigretter og saucer, mejeriprodukter og oste, BVP. TIPIAK INTERNATIONAL's teams sikrer kommerciel tilstedeværelse på udenlandske markeder for alle gruppens forbrugsprodukter under mærket TIPIAK og på professionelle kanaler (industri, restauration, hjemmelevering).
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL er specialiseret i distribution af specialmaskiner til fødevareindustrien til: La FORBEREDELSE (Industrielle skærere, Hakkerblandere, Palet- eller båndblandere eller skraberarme, Wok til færdigretter og saucer, Speciallinjer til forberedelse af saucer eller færdigretter, Modningsmaskiner uden kniv, Automatiserede produktionslinjer eller produktion af hakket kød...
Frankrig, Villebon-Sur-Yvette
... økologiske produkter i overensstemmelse med vores engagement for ansvarligt, sundt og solidarisk landbrug. Vores produktkategorier er: Pasta & Saucer, Oste & Charcuteri, Antipasti & Konserves, Vine & Spiritus, Olier & Eddiker, Økologiske Produkter, Småkager & Desserter, Drikkevarer, Kulinære Hjælpemidler, Kaviar. Vi arbejder primært med delikatesseforretninger, restauratører, cateringfirmaer, vinhandlere, luksushoteller, ... men også med virksomheder, der specialiserer sig i gastronomiske gaveæsker.
Frankrig, Cuincy
... dine retter, herunder: urter, sød og stærk chili, Espelette chili, kanel, hvidløg, peber, ingefær, karry, gurkemeje, valmuefrø, orientalsk blanding, Colombo blanding, Tex Mex blanding, Tandoori blanding, Wok blanding og mange andre. Vi tilbyder også dehydrerede madlavningshjælpemidler til dine kolde retter, supper, puréer, bouilloner og saucer samt dehydrerede madlavningshjælpemidler til at lave...
Frankrig, Port-saint-louis-du-rhône
...FIRMAET FERRIGNO tilbyder sine franske og udenlandske kunder, der værdsætter kvalitet, autenticitet og originalitet, et bredt udvalg af fiskeprodukter, der markedsføres under mærket "Lou Ferrignade". Konserves: sardiner og tun fra Middelhavet, makrel og ansjoser, sardineller,... Færdigretter: fiske-suppe, krabbebisque, bouillabaisse, tun i vin,... Saucer: tomatsauce med muslinger, ansjoser...
Frankrig, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes er en virksomhed, der fremstiller og sælger krydderier, eddiker, saucer og færdigretter... Den udvikler serier af kvalitetskrydderier, krydderiblandinger og delikatesser, der er tilberedt efter opskrifter og kvalitetsprodukter fra regionen.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play