Fordi madlavning appellerer de samme værdier, som styrer erhvervslivet, tilbyder Chef des Toques Blanches Internationales Olivier BERTÉ, madlavningskurser tilpasset dine behov. Uanset om det er for at fejre en særlig begivenhed, dele et øjeblik af fornøjelse med dine medarbejdere, kunder eller partnere, kan du privatisere et af vores workshops. Til dine seminarer eller teammøder udfører Olivier...
Bulgarien, Varna
Overrask dine kære, giv dem en fest med grillede sandwiches - Madlevering Varna.
Holland, Amersfoort
Egen chef i byggeriet: hvad du skal vide! Har du planer om at starte din egen virksomhed i byggeriet? Eller er du allerede selvstændig? Så er der sikkert mange spørgsmål. Hos Op Maat Bouwen finder du al informationen om de brikker i byggeriet, som du har brug for, for at få dit personlige puslespil til at gå op. Når du beder om vores rådgivning, får du altid en GRATIS virksomhedsundersøgelse med...
Holland, Breda
...Derudover giver det også mulighed for at øve videre derhjemme. Kurset i udendørs madlavning er altid en succes. To dage med at nyde naturen, bearbejde, tilberede og spise lækre retter, mens man nyder et glas vin eller øl. Dette kursus undervises med stor passion af vores hovedinstruktør Marco Hens. Før Marco grundlagde Alpha & Omega Outdoor, har han som (chef)kok opnået sine færdigheder i førende...
Polen, Sobolew
... til 80 personer – indrettet i stil, der svarer til de forskellige druesorter, findes antikke møbler og originale genstande, som er resultatet af ejer Jarosław Cybulskis mangeårige søgninger. Restauranten Dwór Chotynia er kendt for den udsøgte mad fra chef Sławomir Kocunia, rig på unikke retter fra det polske køkken med elementer fra det italienske og franske køkken. Derudover er vores styrke vine af høj kvalitet. Jarosław Cybulski, vinekspert og -kender, har udvalgt et bredt udvalg af vine fra hele verden, herunder gamle og unikke årgange fra 1830.
...Efter sin kokkeuddannelse kan den nuværende chef se tilbage på et 25-årigt succesfuldt jubilæum i "Weserei". Ullrich Kramer er en gastronom, hvis største hobby, den væsentligste passion og den fineste tidsfordriv er hans "Weserei". Han får støtte fra sin kone Renate, som efter sin uddannelse i "Weserei", har haft ophold i Kloster og London, og nu er blevet uundgåelig ved hans side med kompetence...
Belgien, Hasselt
Fritel-sortimentet er enormt omfattende og tilpasset behovene og kravene fra alle. Vi har små frituregryder, store frituregryder, runde, rektangulære, med støvbeskyttelseslåg, med filterlåg, i rustfrit stål, plast, metal, til husholdningsbrug, til professionelt brug osv. For at gøre denne mangfoldighed overskuelig, er FRITEL-sortimentet opdelt i 4 søjler: Starter, Family, Chef og Profi. Dette er...
Italien, Trento
...Siden 1828 har familien de Manincor med passion dedikeret sig til produktionen af køkkener til hjemmet og til fællesskaber, ved at bruge materialer af høj kvalitet 100% made in Italy. De Manincor-køkkener, som længe har været værdsat af kokke og hoteldirektører, er synonym med robusthed, stor funktionalitet og fuld pålidelighed. Udover serien af brændefyrede køkkener og kogeplader til hjemmet, tilbyder virksomheden store professionelle køkkener med kollektionen "Grand Chef" og den nyeste kollektion af ø-kogeøer, unikke eksemplarer der repræsenterer den højeste udtryk for design og teknologi.
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Pâtisserier og lækkerier, Stéphane Glaciers skole, er beregnet til både entusiaster og professionelle inden for madlavning. Stéphane Glacier tilbyder professionelle videreuddannelseskurser i bagværk, konfekt og chokolade i henhold til en fastlagt kalender for året. Vi tilbyder omkring fyrre kurser ledet af Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans chef-pâtissier, samt et dusin talentfulde og anerkendte undervisere. Skolen tilbyder også træning på stedet hos håndværkerne samt demonstrationer for store mærker for at fremme den franske bagkunstart både i Frankrig og i udlandet.
Storbritannien, Brentwood
... erfarne køkkenteam ledet af Executive Head Chef Stephen Gomes (2 AA Rosette) og Michelin-erfarne Chef David, udført med et superb front-of-house team. Restauranten er indrettet til a la carte dining såvel som Street Food Al Fresco Dining, tjek vores menuer. Omhyggeligt udvalgte premium ingredienser, som er lokalt indkøbt dagligt, parret med eksklusiv gastrovidenskab, vil efterlade dig med en...
Belgien, Leuze-en-hainaut
Specialist i fremstilling af desserter. For at sikre en autentisk smag i vores produkter, er ingredienser af høj kvalitet grundlaget for hele vores produktlinje. Fleksibilitet, originalitet og skræddersyet finish af dine produkter er vores styrker. Alle vores produkter fås som kølede eller frosne, både under dit mærke og under vores eget mærke Les amuses du Chef. VerBau er synonymt med...
Frankrig, Paris
... omkring 10 millioner euro; vi støtter mere end 500 kunder. Finaxim arbejder også med overgangsledelse, rekruttering, rådgivning og træning, individuel og kollektiv støtte til medarbejdere. Deltidsarbejde giver en virksomhed mulighed for at benytte en ekstern medarbejder, der på meget operationel vis vil varetage en funktion (HR-chef, økonomichef, IT-chef, digital marketing, indkøb og logistik, salg...
Italien, Sesto Calende
Madlavningskurser for voksne og børn, mulighed for private kurser, madlavningskurser til polterabend, cooking team building. Kurserne afholdes på stedet i Sesto Calende eller på andre steder ved Lago Maggiore eller i Milano. Specialkurser uden gluten, vegansk madlavning. Online madlavningskurser for private og virksomheder. Privat kok (madlavning hjemme) i områderne Lago Maggiore, Lago di Como, Mi...
Caterers, Catering, kok, berømthed, berømte kokke, eventcaterers, begivenheder, medieagentur, managementagentur, mad, berømt kok, book en berømt kok, berømte kokke i Storbritannien, kokkejob, kokkeradio, radio, marketing, PR,...
Frankrig, Faches Thumesnil
...Beliggende 2 km fra Lille Lesquin Lufthavn og 5 minutter fra centrum af Lille, tilbyder L'Escale des Gourmets et dusin komfortable værelser. Vores restaurant, ledet af chef Alain Gruson, tilbyder en menu, der er ideel til dine forretningsmåltider, dine receptioner (kommunion, dåb, fødselsdag...) samt dine seminarer. Lokalerne er udstyret med alt det nødvendige udstyr til dine arbejds møder, da de har wifi samt projektorer.
Belgien, Stembert
... til at forvandle kødet til den ønskede tilberedning: bøffer, pølser, patéer, ... Fra gården til vores forretninger vælger vores chef selv det kvalitetskød, du finder på din tallerken. Det er denne kvalitetsgaranti, der har gjort, at PG Vian er blevet anerkendt for sin seriøsitet med hensyn til sikkerhed og kvalitet af sine produkter. Forbrugeren har ikke taget fejl. Han smager og kommer tilbage.
Storbritannien, London
... manager Annabel Hunt, og Head Chef for Criterion Restaurant selv, Matthew Foxon. Criterion Events Criterion Events tilbyder en fejlfri service, der imødekommer alle vores kunders behov. Traditionel og luksuriøs eller moderne med et twist, vores menuer vil være passende til enhver lejlighed. Vi tilbyder fuld catering til middag eller stående canapé drinks receptioner. Udover mad og drikke leverer Criterion Events også venligt og effektivt personale til at betjene dig.
Frankrig, Bois D'arcy
ProChef er en leverandør/distributør af restaurantudstyr og køkkenmateriel til hoteller, restauranter, caféer og alle andre spisesteder og institutioner. Som leverandør af restaurantudstyr har ProChef stort set alt på lager. Vi arbejder med et nationalt netværk af slutkunder, specialforhandlere, grossister inden for restaurationsbranchen samt service- og installationsfirmaer.
Triad er et unikt sted for gastronomi, indlejret i det fortryllende landskab i Bucklige Welt. Med ægte gæstfrihed og højeste kulinariske perfektion forkæler Uwe og Veronika Machreich deres gæster. Udover traditionelt jordnært madlavning fejres det moderne køkken – altid i samarbejde med lokale producenter samt meget grønt fra den egen have og altid ledsaget af delikatesser fra vinkælderen. Spændvi...
Frankrig, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS er specialiseret i produktion af mejeriprodukter, som de markedsfører under mærkerne Mont Blanc og Gloria.
Spanien, Málaga
Den bedste coachingservice til virksomheder i Spanien tilbyder vi hos karismatia. Vi er de eksperter i coaching for virksomheder og for personlig og professionel vækst. Coaching er en meget interessant teknik med overkommelige omkostninger, da de ikke er alt for høje, men vær forsigtig, hvis du ikke har brug for det, så implementer det ikke. Som leder eller chef for organisationen er det vigtigt...
Andre produkter
Asbestcensus
Asbestcensus
Spanien, Madrid
... virksomhed på, og samtidig være sin egen chef. Vi ønsker at give jer den mest effektive måde at være iværksætter på, ved at give råd om vigtige aspekter, der skal tages i betragtning før og under oprettelsen af en virksomhed. Vi vil have, at den information, vi leverer, ikke kun skal være ekstremt nyttig for vores brugere, men også at de kan anvende den i praksis, så de kan se aspekter, der...
... mange oplysninger om sundheden for de dyr, der behandles af Proxi-Vet: hunde, katte, kaniner og gnavere. Du vil også finde kontaktoplysninger for at nå dyrlægen og en digital kalender, så du kan booke en tid direkte online når som helst. Proxi-Vet dækker: Pornic. La Plaine-sur-Mer. Préfailles. Saint-Michel-Chef-Chef. Saint Brévin. Chauvé. Arthon-en-Retz. La Bernerie-en-Retz. Bourgneuf-en-Retz. og Les Moutiers-en-Retz.
Holland, Arnhem
... er, og får maksimalt udbytte af dine kompetencer. Vi tror på vores TEAM. Fordi; Together Everyone, Achieves More. Er du på udkig efter tilgængelige IT-specialister? Rekruttering af IT-konsulenter. Bright IT People har et stort netværk af IT-specialister. Vi leverer de rigtige IT-specialister på det rigtige tidspunkt, der passer til dine udfordringer som IT-chef. I vores netværk screener vi de...
Frankrig, Le Cannet
Storbritannien, London
...Paleo Chef er en madleveringstjeneste baseret i London, der fokuserer på Paleo-baserede diæter, også kendt som 'stenalder' eller 'hulemands' diæter. De vinder hurtigt frem i popularitet, da flere og flere internationale atleter og trænere baserer deres ernæring på Paleo-principper.
Spanien, Cáceres
Grækenland, Rethymno

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play