Tjekkiet, Hradec Králové
...Vores lavkarbo, højprotein bageblandinger er ekspertformuleret med premium ingredienser for at sikre overlegen smag, tekstur og ernæringsværdi. Med vores servicemuligheder kan du imødekomme den stigende efterspørgsel efter sundhedsorienterede produkter og tilbyde dine kunder et bredt udvalg af lækre bagværk, der passer til deres kostpræferencer. Vi tilbyder: Bageblandinger til brød, bageblandinger til muffins, bageblandinger til pizza...
Tyskland, Straubing
...For køletransport. Lastevolumen er op til 22 europaller eller 36 rullecontainere. Dette køretøj anvendes primært i bytrafik til transport af friske og dybfrosne varer som kød, frugt, grøntsager, mejeriprodukter, brød- og bagværk, i gastronomiservice samt til transport af temperaturfølsomme apoteks-/lægemiddelprodukter, forbrugs- eller investeringsgoder. Især i distributionstrafik stiller...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Denne blandingsovn med 4 niveauer producerer damp ved vandindsprøjtning. Indvendigt og udvendigt er den helt i rustfrit stål. Denne blandingsovn med 4 niveauer er designet til bagning af brød, bagværk eller andre gastronomiske produkter. Du kan også bruge den til friske eller frosne produkter. For bedre brug anbefaler vi at installere et kalkfilter ved indgangen til vandforsyningen...
Tyskland, Pommelsbrunn
...Klappenposer på bøjler eller spoler, til emballering af brød, bagværk og hygiejneprodukter. Ideel til automatisk emballering af brød, bagværk og hygiejneprodukter. Med bundfold og perforeringer tilgængelige. Flexotryk op til 10 farver.
Tyskland, Koblenz
...Hampfrø, skrællet, RAW FOOD-KVALITET! Hampfrøene skrælles forsigtigt maskinelt, så det højkvalitets hampolie med sine værdifulde umættede fedtsyrer og det vigtige protein med alle essentielle aminosyrer bevares. Skrællede hampfrø forfiner ikke kun müsli, brød, bagværk og andre retter, men bruges også som dekoration på salater, grøntsager eller desserter. Let ristning skaber en velsmagende nøddearoma, der giver mange retter en ekstra dimension. For at bevare smag og næringsstoffer, undgå venligst at opvarme over 180 grader Celsius. Fedt: 52,1 g Fibre: 5,0 g...
...Vores bagerkasser er ideelle til enhver professionel eller hobbybager. Den gennemborede struktur holder bagværket frisk længere og klarer nemt enhver transport. Med vores brød- og rundstykke kasser/bagerkasser tilbyder vi den optimale løsning til transport eller opbevaring af bagværk. Fordelene ved vores kasser er, at de med deres lette egenvægt er ekstremt nemme at transportere og derfor...
Frankrig, Fayl-Billot
...Rund kurv i naturlig pil D.24. Meget nyttig i køkkenet til frugter, krydderier, brød eller bagværk. Fransk håndværk Materiale: Naturlig hvid pil Udvendige dimensioner: D. 24 cm - H. 13 cm Oprindelse: Frankrig...
Italien, Sutri
...Neutrale Sacchi PELD eller PEHD egnet til kontakt med fødevarer certificeret i henhold til lovgivningen. Nyttige til emballering af mejeriprodukter som mozzarella, bagværk som brød, arabisk brød, usyret brød, piadine, rasp, sandwichbrød… osv. Tilpasset med virksomhedens logo i op til seks farver eller 3+3 farver. For information, ring 0761 600651/6 eller send en e-mail.
...Gurte i gruppe 900 fremstilles af tværstænger med S-kant udførelse, svejsede hovedkanter eller med sidelænker. De er ekstremt stabile og særligt vedligeholdelsesvenlige. Derudover muliggør de montering af specielle ophæng på tværstangen for sikkert at transportere særlige transportgoder. Tværstænger Ø mm: 3,8 til 16 Kædedeling i tommer: 19,05 Bredde mm: op til 1000 Materiale: rust-, syre- og varmebestandige stål, St-blank Anvendelseseksempler: Kølebaner til brød og bagværk, varmebehandling i glasindustrien...
Tyrkiet, Izmir
...Stivelse er et grundlæggende produkt, der opstår under fotosynteseprocessen i planter. Hvad stivelse angår, så fås det fra hvedekornets kim. Det kan bruges i produktionen af forskellige typer fødevarer såsom brød, bagværk, kager, småkager, pulverprodukter, supper, dressinger osv. Samtidig kan det også forbruges i detailhandlen til slutbrugerforbrug via emballering af produktet. Saucer...
Frankrig, Moustoir-Ac
...Fire til 1 rum Ideel til pizzaer, brød, bagværk og gastronomiske forberedelser Bager samtidig 6 pizzaer på 35 cm På anmodning ventilationskammer for ensartet bagning Når hurtigt den ønskede temperatur Mulighed for at kalibrere to forskellige arbejdstemperaturer separat Nem at rengøre Dampgenerator tilgængelig Rum i rustfrit stål Modstande indeni den refraktære sten Leveres med 12V transformer og lampeholder...
Tyskland, Waltenhofen
... emballering af halvfabrikata brød og bagværk, som bliver sprødt efter fjernelse fra posen. Ligesom alle vores kompositfilm er denne type også nem at bearbejde på alle emballagemaskiner. På anmodning kan vi trykke dine film ved hjælp af flexografisk tryk. Fordele ved AVBE i et overblik: Høj barriere mod ilt og vanddamp Meget gennemsigtig Fremragende tætningsegenskaber Øget punkteringsmodstand Forlængelse af holdbarheden...
Frankrig, Puyricard
... været populære blandt mange. Ideelle med yoghurt, is og som fyld i bagværk samt til at smøre på pandekager, brioche, vafler, brød... Mælkekonfiture Mælkespecialitet, en cremet blanding af frisk mælk og sukker med en fin smag af karamel. Meget lavt fedtindhold og højt calciumindhold. Karamelcreme med havsalt fra Camargue Fristelsen er stor... og fornøjelsen er i top! I sammensætning i et glas, som...
Tyrkiet, Kilis
... vognrotationssystem er den velegnet til professionel bagning af brød for at sikre jævn varmefordeling på brødet. • Den bager alle slags bagværk, arabiske søde sager, kager og alle slags bagværk. • Forbrændingskammeret er lavet af høj krommateriale. • Døren er designet på en måde, der sikrer, at varmen ikke slipper ud, hvilket sparer energi. • Brændstoffet, der bruges i ovnen, er diesel eller gas, efter behov. • Ovnen er udstyret med et elektrisk panel, hvorigennem den nødvendige temperatur, bagetid og den nødvendige dampetid kan kontrolleres, mens emhætten kører automatisk.
...Weizenkleber er kornprotein og udvindes fra hvede. (se produktspecifikation) Weizenkleber er kornprotein og udvindes fra hvede. Den naturlige hjælper uden tilsætningsstoffer sikrer bedre volumen og en luftig krumme i brød og boller. Han anbefales især til bagværk og alle fuldkornsbagværk. Pakning: 25 kg flerlags papirsæk...
Tyskland, Schoenebeck
...Den kornlignende smag gør det glutenfrie øko-amaranthmel populært som kornsubstitut (til brød, småkager, frugtstænger, müsli, babymad, som saucetykner). Den kornlignende smag gør det glutenfrie øko-amaranthmel særligt velegnet som kornsubstitut i fødevareindustrien. Til bagværk som fladbrød eller småkager, Kaiserschmarrn, frugt- og energibarer, müsli, babymad, som saucetykner eller til forædling...
...Hvedemel er et fødevareprodukt lavet ved at male hvedekorn. Det har behagelige smagsegenskaber og høj næringsværdi. En af de vigtigste egenskaber ved mel er gluten; jo mere gluten der er i melet, jo bedre er dets bageegenskaber. Dejen lavet med sådant mel er mere elastisk, lettere at ælte og har porøsitet, hvilket er meget værdsat i produktionen af brød og bagværk. Impulse Commodity Trading...
Frankrig, Champier
... naturligt med en lavere glykemisk indeks. Den kan bruges i naturel yoghurt, hytteost, pandekager, vafler, smørrebrød, brød, toast, müsli. Også ved at erstatte sukker i bagværk, müslibarer, kager, tærter, smoothies, milkshakes, juice...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Stegte løg er en ideel base for enhver stegning. Men tørrede stegte løg er også et fantastisk råmateriale til enhver salte bagværk. Brød, kager, pizza, sandwiches, hamburgere og cheeseburgere får en helt anden smag med sprøde stykker af stegte løg. Brug til Brug i supper, saucer, salater, marinader, kødretter, grøntsager, tilbehør. Smag Blød, sød Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 4,5 Fedt (g / 100g)… 14 Kulhydrater (g / 100g)… 28 Energiværdi (kcal / 100g)… 250...
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Universelle margariner inkluderer margariner med lavt fedtindhold - 60% og 72% - fra mærkerne MT Domashny og Solnechny, som anvendes i produktionen af bagværk (brød, bagværk, nogle typer småkager). De indeholder fedtstoffer, der er nødvendige for at skabe en tæt, plastisk, homogen konsistens, og emulgatorer vælges i den mængde, der er nødvendig for at skabe en stabil margarineemulsion. Denne...
Frankrig, Gennevilliers
... overensstemmelse med gældende lovgivning. Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød. Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%. Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød. Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
Frankrig, Saint Mard De Réno
...Det lille spelt, også kaldet "engrain", er kendt for sit lave glutenindhold. Det indeholder flere planteproteiner end de fleste andre kornsorter. Takket være sine 8 essentielle aminosyrer og langsomme sukkerarter er det lille spelt en ægte energikilde. Engrain, den ideelle erstatning for hvedekorn! Anvendelse: som erstatning for hvedemel i dine bagværk, pandekager, tærtebunde, eller til dit brød ved at blande det med hvedemel for at fremme hævningen.
Frankrig, L'union
...Vi har flere certificerede økologiske referencer, der tilhører forskellige kategorier af ingredienser: - Melforbedrer - Forbedrer til brioche og bagværk - Forbedrer til brød - Forbedrer til forbagte produkter...
Frankrig, Ham
...Opdag den økologiske druegelé, en lækker kreation præsenteret i et glas på 160g. Fremstillet med omhu af druesaft fra vores økologiske marker, tilbyder denne gelé en blød tekstur og en naturligt sød smag, der fremkalder de lækre frugtnoter fra druen. Ideel til at smøre på brød, pandekager eller brioche, kan denne druegelé også bruges i bagværk for at tilføje et frugtagtigt og velsmagende touch...
Belgien, Lodelinsart (charleroi)
...ÆNDRE IKKE DEJENS KARAKTERISTIKKER OG ARBEJD KOLDT • Maskine til udrulning af pizzadej, brød, bagværk • Betydelig tidsbesparelse • Justerbar tykkelse og diameter...
Frankrig, Fargues-Saint-Hilaire
...Da forbruget af bagværk og brød fortsætter med at stige, synes vi, det er nødvendigt at tilbyde dig kvalitets hvedemel T45, T55 og T65 til de bedste priser.
Frankrig, Nanterre Cedex
...Til bagværk og industriel bageri til dejdelere og brød På grund af sin fremragende modstandsdygtighed over for oxidation er FINATUROL D i stand til at forhindre dannelse af lak og aflejringer. Rengøringsfrekvensen reduceres dermed. FINATUROL D har fremragende smøreegenskaber og dækkeevne, som letter smøringen og reducerer olieforbruget. FINATUROL D muliggør en fremragende præcision i vægten af dejruller, selv ved høj hastighed. Takket være sin specifikke formel ændrer FINATUROL D hverken smagen eller lugten af det færdige produkt.
Østrig, Leoben
...Fra kontrolleret økologisk dyrkning. Kornene bliver maskinelt skånsomt skrællet, så det højkvalitets hampolie med sine livsnødvendige umættede fedtsyrer og det vigtige protein med alle essentielle aminosyrer bevares. Hampolie indeholder over 90% umættede fedtsyrer. Skrællet spisehamp forfiner ikke kun müsli, brød, bagværk og andre retter, men bruges også som dekoration på salater, grøntsager...
... opbevarer temperaturen fremragende i chamottet, som holder temperaturen i lang tid. Ovnen når en temperatur på 500 grader allerede efter cirka 25 minutter. Dette muliggør bagning af pizza på 60 sekunder. I ovnen kan vi bage brød og forskellige typer bagværk, så den fungerer også som en såkaldt brødovn. Ovnen kan trygt bruges som en erstatning for en grill, hvor vi kan bage kød/grøntsager på bageplader.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play