Belgien, Boussu
Bryggeriet med originale kornsorter. SAISON AVENA: belgisk håndværksøl, der er flaskegæret i den rene tradition for Saisons fra provinsen Hainaut. SARAZEN: belgisk håndværksøl, der er flaskegæret. Med en smuk gylden farve skiller Sarazen sig ud med sin subtile og generøse sødme, der kommer fra boghvede. Denne øl er rig på smagsnuancer og frugtagtige aromaer.
Spanien, Caseda
... fælles projekt, et familiearv, der for os er mere end en forretning, det er vores livsstil. Vores familie, tro mod sine forfædre, hylder sine rødder ved at døbe sit mest værdifulde vineri med navnet på vores bedstemor: Flavia Olimpia Oficialdegui. I vores vineri, med franske og amerikanske egetræsfade samt også navarriske egetræsfade, lever vores vine i perfekt harmoni; disse bidrager med de mest unikke egenskaber og tilbyder dem til vores mest udsøgte vine, en fusion af vine med frugtagtige aromaer og en lækker...
Spanien, Granada
... fra oliventræet, og hos TellusMagna er vi bevidste om, at hemmeligheden bag en god olie ligger i de oliven af højeste kvalitet, der høstes direkte fra oliventræet i det øjeblik, de er modne. Det er her, indholdet af polyfenoler, som er ansvarlige for de friske aromaer og frugtagtige smage, når sin fulde styrke. TellusMagna-olien, 100% naturlig juice, fremstilles kun med oliven, der høstes direkte...
Belgien, Seraing
... naturlige aromaer), giver vores produkter deres håndværksmæssige karakter. For de pakkede produkter har vi skabt: en række med 5 originale cuberdons (altså med hindbær) eller frugtagtige (med 5 forskellige smagsvarianter: melon, kirsebær, viol, citron og æble), samt en æske med 16 originale eller frugtagtige cuberdons (4 smagsvarianter: citron, kirsebær, viol og æble).
Frankrig, Les Riceys
... typisk signatur for vores hus. Vores årgange hviler således i op til 10 år for at udnytte deres fulde potentiale. Vores mål er at sikre, at hele naturen af basisvinen bevares med en delvis malolaktisk gæring for at bevare vinens friskhed. Dette valg af en så lang modning forberedes på forhånd med en kontrolleret gæring for at begrænse tabet af aromaer og dermed bevare friskheden samt de blomster- og frugtagtige smagsnuancer fra druerne. Dette engagement giver vores cuvéer atypiske, overraskende eller mere konventionelle smagsoplevelser alt efter dine ønsker.
Frankrig, Labeuvrière
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og findes i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtagtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play