Italien, Como
...En opskrift fra for 250 år siden er grundlaget for excellence i Panettone Baj, en traditionel milanesisk dessert, der kombinerer en exceptionel moderdej og ingredienser af høj kvalitet med enestående håndværk. "Moderdejen" er 100 år gammel og er blevet omhyggeligt bevaret gennem generationer af konditorer. Den forbedres og plejes konstant med den største omhu. Panettone Baj gennemgår en langsom...
Belgien, Zolder
Vores virksomhed er specialiseret i produktion af håndlavede geléprodukter. Vi laver geléprodukter med respekt for håndværk og tradition. Alle vores produkter kender du på deres typiske fyldige og cremede smag. Det skyldes, at vi arbejder efter en autentisk og traditionel opskrift. Vores sortiment er desuden meget varieret med et udvalg, der appellerer til både unge og gamle. I øjeblikket er vi markedsleder i Benelux, og det er vi stolte af, især fordi vi gennem vores håndværk har kunnet bevare vores egen identitet.
...Vores håndlavede Brabantske pølsebrød er lækre og hjemmelavede. I H&H bageriet i det landlige Riel har vi i mange år skabt den rige smag af disse vidunderlige Brabantske pølsebrød efter en omhyggeligt bevaret hemmelig opskrifttraditionel vis. Og selvfølgelig med de bedste ingredienser og bæredygtige naturprodukter. Det bedste fra Brabant. Med kærlighed tilberedt. Med de nye teknikker og...
Frankrig, Grezieu La Varenne
... er stærkt inspireret af en traditionel drik, der er meget udbredt i Afrika og bredt anerkendt for sin forfriskende og tørstslukkende kraft. Denne drik er kendt under navnene Carcadet, Jus de Bissap eller mere simpelt Bissap. En oplevelse rig på smag! Styrken fra mynte, kombineret med den subtile syrlighed fra hibiscus, gør denne nektar til en ny og overraskende oplevelse, tropiske smage for at forlænge sommeren hele året rundt. En drik med 1000 fordele. Kom og lær mere om disse fordele på vores hjemmeside.
Blandt mange projekter tilbyder Vins et élixirs de Franchimont ved lokale fester og markeder en traditionel opskrift, som de har arbejdet videre på: En frugtvin, hvor vilde blomster infuseres... du har gættet det, Franchimont-blomsten er født! I mellemtiden planter de et område med hyld, og ideen opstår om at blande det med mjød... en ægte delikatesse: her er fødslen af kærlighedsblomsten!
...Scorzetta er en typisk traditionel dessert fra Bernalda, som i dag er blevet en klassisk, raffineret og eftertragtet delikatesse. I det historiske konditori L'Orchidea, en institution i Bernalda, en by med dybe traditioner i provinsen Matera, har konditoren Vincenzo Zito i over 50 år produceret scorzette di Bernalda efter den gamle traditionelle opskrift, med hjælp fra nøje udvalgte råvarer og...
Holland, Amsterdam
... Amsterdam. Hos Pinsa’s vælger du italienske pizzaer efter traditionel opskrift. Vi serverer også salater, forskellige antipasti og lækre desserter. Således er vi allerede blevet kåret som den bedste pizzeria i Nederlandene 3 gange!
Spanien, Valencia, Spain
... for at sikre, at intet bliver overset i vores brød. Vi håber, at vores opskrift på succes vil føre til yderligere 100 års international ekspansion af vores produkter. Hvad vi kan love er, at Valentina aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og passionen for at få alle til at prøve vores produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play