Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Compotée à la brousse. Ingredienser: brousse af ko 64%, hytteost 0% fedt, fløde 30% fedt, ekstra jomfru olivenolie (oprindelse EU), kandiseret citron i Brousse, basilikum, Espelette-peber AOP.
...Dette smagsadditiv med naturlig aroma fungerer i et 2-komponent system (bestående af softice-base og smagsadditiv) som den smagsgivende komponent til fremstilling af softice-blandingen. Ingredienser Sukker, spraymagermælkepulver, spraysødmælkeproteinpulver, surhedsregulerende middel citronsyre, rødbedejuice-præparat (maltodextrin, rødbedekoncentrat, farvende kap-jasmineekstrakt (Gardenia...
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Middelhavskrydderiblandinger Sætter et krone på din salat: fantastisk i vinaigretter med eddike og olie og lige så velegnet til cremede dressinger og dips baseret på yoghurt, creme fraîche eller fløde. Ingredienser: Grøn peber, appelsinskal, citrongræs, anis, schisandra bær, allehånde, hibiscus pulver, kanel (Ceylon), cayennepeber, persille Bemærkning til allergikere: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri. Indhold: 27 g i blikdåse...
Polen, Wrocław
...Ingredienser: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag), karamelfyld 13%: sukker, smør, fløde 13% (mælkefløde), stabilisator: carrageenan, glukosesirup, kafferfyld 13%: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag), fløde (mælkefløde), stabilisator: carrageenan, mocha smagspasta 4,7%, (glukosesirup, invert...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: UHT flydende fløde, sukker, glukose, 82% smørfedt mælkebutter, mælk, inverteret sukker, fleur de sel, laktose Reference: CARALINE...
Frankrig, Ham
... en unik smagsdimension til dine søde kreationer. Opskriftidé: Crème brûlée med mælkebøtte Ingredienser: 500 ml fløde 4 æggeblommer 80 g sukker 1 teskefuld flydende vanilje 1 spiseskefuld mælkebøtteflager Reference: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Spanien, Catarroja
...Takket være sine 1200 W og 15.000 omdrejninger pr. minut kan du piske, blande og ælte ingredienser til madlavning (dej til bagværk, kager, pizzaer osv.) uden problemer. Dobbelt rotationsbevægelse, både roterende og orbital. Med 4 forudindstillede funktioner, turbo-funktion og justerbar hastighed. Det er det perfekte supplement til at lave fantastiske dej med stor lethed. Og i dens 6 liters skål...
...Sahne-Karamel Konfekt med Kakao (15%) og Mynteolie Fin Bitter Kakao Fudge med en myntesmag. Meget britisk, meget lækker. Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, FLØDE, Kakaopulver, Kakaomasse, Aromaer. Næringsværdier pr. 100g Energi 1525kJ/ 360kcal Fedt 11g heraf mættede fedtsyrer 6g Kulhydrater 64g heraf sukker 57g Protein 2g Salt <0,1g...
Schweiz, Schwyz
... og uimodståelige delikatesse. Enestående smagsoplevelse, hvor de schweiziske alper kommer ind i dit stue med hver bid. Aromaprofil for Grand Cru Blüemlisberg 38%: unik med gede-mælk, blomsterhonning, fløde-karamel, kakao og alpesalt.
Litauen, Kaunas
...Beauty Label er et innovativt, højkvalitets private label og white label kosmetikproduktionslaboratorium, der tilbyder ansigts-, krops-, hår- samt pels- og hudplejeprodukter til kæledyr. Vores mission er at gøre dine visioner til virkelighed! Vi følger vores kunder fra starten til det færdige produkt. Ved at bruge banebrydende ingredienser og teknikker skaber vi skræddersyede formler, lægger vægt på emballage og hjælper dig med at skabe de produkter, du drømmer om.
Schweiz, Bad Ragaz
...Vores UrDinkel spaghetti passer altid godt til en fin tomatsauce med friske haveurter eller tofutern krydret med fløde og revet ost. Ingredienser: Økologisk Schweizisk Bud UrDinkel semulje (CH) Mængde: 350 g Varenummer: 338.
Frankrig, Marseille
... verden rundt for at finde regionale produkter, lokale specialiteter og traditionelle opskrifter. Vi skaffer også specifikke ingredienser og produkter på anmodning fra vores kunder. Alt dette takket være møder med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrugs- og fødevaresektoren. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Italien, Bistagno
Giuso: et århundrede med innovation. Produktion og salg af produkter, ingredienser, halvfabrikata og fødevarer til isbutikker, konditorier og bagerier: italienske is, fløde, kandiseret frugt, kandiserede frugter, marmelader, konserver, amarena. Missionen: At producere sammensatte ingredienser og halvfabrikata til håndværkere og små industrier gennem konstant forskning efter innovative løsninger og med målet om total tilfredshed for den endelige kunde.
Belgien, Ghislenghien
...kun det naturlige, både for chokolade med 72 % kakao og for smør, økologiske mandler fra Murcia, økologiske hasselnødder fra Piemonte, økologiske pistacienødder fra Sicilien, økologisk fløde (lokal selvfølgelig!), vanilje og alle de andre ingredienser, der bruges i chokoladefabrikken. Ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, ingen smagsforstærkere, ingen aromaer, ingen GMO'er, ingen hydrogenerede fedtstoffer. Vores produkter er også glutenfri. Vores udfordring: at bevise, at økologiske produkter og produkter fra Fair Trade også smager lige så godt, som de er gode for mennesker og natur.
Italien, Segrate
...isbutikker og konditorier, halvfabrikata i naturlig pasta i flydende fløde til håndlavet og industriel is. Vores forskning er baseret på en naturlig filosofi, med respekt for miljøet og menneskers sundhed. Vore produkter Easy Fruit og Easy Cream: baser til is uden sukker til professionelt brug Neutro Cream x: neutral til flødeis til professionelt brug Neutro Fruit Cream xs: alsidig neutral til...
Belgien, Betekom
Delvora-praliner fremstilles med stor omhu og faglig viden i vores eget værksted. Deres forfinede kvalitet bygger på brugen af de bedste ingredienser som belgisk chokolade, frisk fløde og smør. Deres friskhed er optimal takket være de strenge hygiejniske forhold under produktionen og den ideelle opbevaring i en tør atmosfære ved 15°C. Delvora-sortimentet er meget varieret i smag, form og farve...
Italien, Trento
...Blandt de traditionelle likører skiller likør med citron (limoncello), likør med æble, blåbær, lakrids, kokos, kaffe og alle typer af amari sig ud. Efter mange års studier og erfaring inden for stabilisering af likører, har Flavor Chimica formået at skabe en ny type likører, der defineres som "high-tech". Dette er produkter baseret på alkoholisk fløde, til hvilke der også kan tilsættes andre ingredienser, såsom chokolade, æg eller små frugter som jordbær, hindbær, pistacienødder, hasselnødder og mere.
Belgien, Kallo (beveren)
...mozzarella- og cheddarost til pizza-toppings eller skiver, revet ost-blandinger; mælkepulverbaserede ingredienser til brug i fremstilling af modermælkserstatning, chokolade, slik og småkager, (fløde-)is, brød- og bagværk, UHT, yoghurt eller ost; ingredienser baseret på smørfedt; valle-ingredienser.
Frankrig, Halluin
Kerr France er en handels- og eksportvirksomhed inden for mejeriindustrien med 35 års erfaring. Kerr France tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov samt et bredt udvalg af produkter: flydende mælk, pulver, fløde, valle, mælkepulver og andre. Har du et specifikt behov? Vi kan levere ingredienser fra ko, ged, får og bøffel. Vi arbejder udelukkende B2B, og vores primære mission er at skabe...
Spanien, Cartagena -Murcia
... Batida, blandt andre. Med et bredt udvalg af smagsvarianter og produkter af høj kvalitet fokuserer vores virksomhed på at imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder, fra individuelle forbrugere til restauranter og barer. Vores produkter er fremstillet med de bedste ingredienser og følger strenge produktionsprocesser, hvilket sikrer en exceptionel smag og kvalitet i hver flaske.
Belgien, Ghislengien
... lækkerier og forberedelser: - Lækre frugtfade - Profiteroles fyldt med fløde - Pandekager og vafler - osv... Vent derfor ikke længere, og nyd en vellykket aften med denne lækre og sociale dessert, der vil imponere din familie og glæde dine venner.
Rumænien, Lugoj
Hus for europæisk tradition og viden inden for konfekture og bagværk, Eurocas-gruppen producerer, distribuerer og eksporterer ingredienser af høj kvalitet til producenter af bagværk og konfekture: - ikke-dairy fløde - vegetabilsk piskefløde - mini tærtebunde - bagværksmargarine - butterdej margarine - fløde margarine - klar til brug fløder - bage stabile fløder - kolde glasurer - frugtfyld - chokoladeovertræk - sammensat chokolade - smørbare kakaofløder - hollandsk kakaopulver - pulver premixer. For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: www.eurocas-international.com...
Belgien, Houthulst
... FrieslandCampina er vi eksperter i mælk og udvider konstant vores viden om dens anvendelser. Denne viden spænder fra kvaliteten af græsmarkerne, hvor køerne græsser, til markedsføringen af velsmagende oste, sunde mejeridrikke og de bedst mulige ingredienser til fødevare- og medicinalindustrien. Og alle trin imellem. Vi sikrer sund ernæring hver dag.
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
Frankrig, Ancenis
... udviklet et bredt udvalg af ingredienser, såsom yoghurtpulver, hytteost eller endda fermenterede proteiner, der anvendes i mange applikationer: fyld til chokolade, frugtmousser og syrnede dessertcremer, samt bagværksfyld, yoghurtsaucer.
... ingredienser, der anvendes i fremstillingen af hans praliner og makroner, er omhyggeligt udvalgt for deres uovertrufne kvalitet. Til sine overraskende håndværksopskrifter bruger Pierre Ledent udelukkende chokolade af kontrolleret oprindelse, der indeholder minimum 70 % kakao.
Belgien, Oostende
Kun de reneste ingredienser, det smager du! Den himmelske smag af Herman Desserts starter med kvalitetsrige råvarer. Derfor bruger vi kun de bedste ingredienser med en fremragende pris- kvalitetforhold. Farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer tilsættes ikke til vores produkter. Vi arbejder udelukkende med belgisk chokolade med 100% kakaosmør (ambao), ægte fløde, rent protein og...
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... fremstilling af is med mælk eller frugt. Deres sammensætning giver isen blødhed, cremede egenskaber og en fremragende volumenforøgelse. Tuttacrema er en linje af klassiske pastaer, der er velegnede til at smage is med mælk og fløde, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling af puristiske ingredienser, omhyggeligt afmålt efter opskrifterne fra den klassiske venetianske tradition. Albert srl har opnået kvalitetscertificering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
Belgien, Manaihant-Battice
... vores hjerte og ekspertise i at tilbyde vores kunder udsøgte lækkerier til raffinerede ganer... eller blot til dem, der elsker "ÆGTE". Smag, aromaer, subtile blandinger, ædle ingredienser (smør, hasselnødder, valnødder, marcipan, fløde, ...), alt sammen sat i musik med hjerte, respekt og passion for at give dig et enormt udvalg af lækkerier. For at få chokoladen til at smelte i munden... Et bredt...
For Chocolate Cube er chokolade en passion, der har varet i over 20 år! Til vores kreationer vælger vi de bedste ingredienser for at sikre dig en ægte autenticitet. Belgisk chokolade af meget høj kvalitet, ægte smør bearbejdet ved stuetemperatur, frisk fløde, afvisning af kunstige aromaer, pralinéer, ganacher, nougat kunstnerisk fremstillet, alt er tænkt på for din smagsoplevelse. Inklusive...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play