Spanien, Pedro Muñoz
... fyld af englehår til empanadillas, mallorquinas og andre. Vi bruger fyld af cremer til at lave pepitos, butterdej og roscones. Vi bruger fyld af chokolade til at lave butterdej. Derudover laver vi mandel-, valnødde- og pinjefrø pasta med og uden sukker. Vi mener, at vi har et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet.
Frankrig, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT er specialiseret i færdige bunde klar til fyldning i butterdej og tærtedej, beregnet til håndværksmæssige slagtere, charcuterer og cateringfirmaer, samt mini bunde til eksportmarkederne. Vores mission er at udvikle mere tekniske og innovative færdige bunde, der er tilpasset vores kunders brugsbetingelser: vandtæthed over for fyld, modstandsdygtighed over for nedfrysning, holdbarhed ved bagning, ernæringsmæssige kvaliteter, ...
Spanien, Pontevedra
Pastas Di Carlo beskæftiger sig med fremstilling, distribution, import og eksport af empanadedej, dej til småkager, karnevalsøre, fyldte cannelloni; empanadedej. Spinat- og ricottaravioli, ricottaravioli, pascualinas, butterdej, pizzabunde, ægnudler, ægspaghetti, ægfettuccine, spaghetti, tapas til snacks, criolla tapas, bagt empanadadej, friturestegt empanadadej, criolla empanadadej, sorrentinos...
Holland, Tilburg
Specialiseret i frysetransport og køletransport. Fødevarer, chokoladeprodukter, bagværk - butterdej - patisserieprodukter, pizzaer, kød, kylling, vildt og fjerkræ, grøntsager, krydderier, frugt, frugtkoncentrater, farmaceutiske produkter...
Frankrig, Yvre L Eveque
Artisan meunier. Producent af 100% fransk hvedemel. Producent af bagevenligt mel. Bagevenligt mel til bagere. Mel med label rouge til traditionelt fransk brød. Producent af kagemel. Hvedemel til fremstilling af butterdej og hævet dej. Hvedemel til fremstilling af wienerbrød. Mel til brød rigt på korn. Producent af økologisk mel. Mel til gammeldags baguetter. Mel til gammeldags baguetter beriget med solsikkefrø. Mel fra CRC hvede.
Italien, Mugnano Di Napoli
I fyrre år i branchen for halvfabrikata til søde og salte retter tilbyder Buongelo det bedste udvalg af produkter til bagere og konditorier. Låg til sfogliatelle og halvfabrikata, der er frysevarer lavet af småkagedej, briochedej eller butterdej, hævet eller til hævning, til de bedste opskrifter på søde og rustikke retter fra den napolitanske tradition. Halvfabrikataene er helt håndlavede og...
Handel med frosne bagværk, butterdej, dej, græske produkter.
Frankrig, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE er et firma, der er specialiseret i klar-til-at-fylde bagværk. DUFOUR INDUSTRIE tilbyder dig et komplet og varieret udvalg af dehydratiserede produkter: flødeboller, babas, butterdej, smuldretærter, genoise og marcipan.
Hos La Crème de la Crème ønsker vi at tilbyde den bedste service og kvalitet. Vi har højkvalitets spansk og fransk bagværk, håndlavede kager, fine bagværk (smørcroissanter, butterdej, napolitanere), højkvalitets konfekture, chokolade, pasta, håndlavet is,... De bedste produkter på markedet med et godt forhold mellem kvalitet og pris. For kaffe- og teelskere vil vi have kaffe og te af høj kvalitet...
Spanien, Logroño
...Ingeniørarbejde, maskiner og udstyr til bagervirksomhed, konditori og fødevareindustrien. - Vaskemaskine til bageplader - Rengøringsmaskine til bageplader - Spezzaciabatta "chapatera" - Multifunktionel linje - Refineringscylinder "dejsruller" - Automatisk butterdej linje - Dejspresser - Dosering - Gruppe af boller - Horisontal skærer - Fødevaretragt - Bagepladeopbygger - Æltning og formning - Brødformning - Kageform - Brødkrummemaskine - Mandelsplitter, nødder...
Italien, PAVONE DEL MELLA
...Forhandler for Brescia og omegn af produkter med mærket "TRE MARIE", distributør af Sammontana-delikatesser, brød, pizzaer, håndlavet is, første retter, snacks, sandwich i ATM, grøntsager og pomfritter, focaccia, frostbrød, hovedretter, isterninger og knust is, crepes, butterdej, snacks og pizzastykker,...
Spanien, BAEZA
...Casa grundlagt i 1886, dedikeret til fremstilling af alle typer af bagværk og konditorvarer. Især "Pastel Baezano", en typisk sødme fra Baeza, i provinsen Jaén, en butterdej med fin tekstur til de mest eksklusive smagsløg. Desuden har Grupo Morral et bredt udvalg af alle typer kager, tærter, bagværk og brød.
Spanien, Besalu ( Gerona )
Virksomhed med over 40 års erfaring inden for kvalitetsfødevarer, med typiske produkter som carquinyolis, der er meget værdsat i Catalonien, Frankrig og Italien, med typiske middelhavsingredienser som mandler og hasselnødder, marcipan med pinjekerner, te-kager. Alt sammen med håndværkernes ekspertise, bagt i en bagerovn (kastanje), udvalg af butterdej lavet med smør som før, saftige fyldte kager med fløde, chokolade og konserver, alt i højeste kvalitet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play