Italien, Montecchio Emilia
... fokus på kvalitetssikring. Typiske produkter, fine vine, tør og sød Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato og Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Italien, Castel Maggiore
Vores mission er at introducere og promovere de bedste italienske fødevarer og vine i verden, ved at tilbyde produkter af høj kvalitet til fagfolk inden for distribution, engros, detailhandel, catering, restaurationsbranchen og hotelbranchen. Kontakt os for at anmode om vores udvalg af: -Prosecco -Vin -Oliveolie -Balsamicoeddike -Mortadella -Salami -Ost -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italien, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, beliggende langs Via Emilia mellem Reggio Emilia og Parma, producerer smør af fløde med en uforlignelig smag, da det er indsamlet fra mere end 150 mejerier, der producerer Parmigiano Reggiano. Udover at tilbyde alle mulige størrelser af smør, er virksomheden også modner Parmigiano Reggiano (som de også producerer) og Grana Padano, som sælges både i hele forme og...
Italien, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi er specialiseret i modning og portionering af italienske oste og mere. Vi er i stand til at levere en komplet pakke af oste: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i forskellige modninger, portioner og revet. Mange italienske DOP'er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziske oste, hårde oste, bløde oste, gede- og fåreoste, Provoloni, unge, semi- og supermodnede mejeriprodukter.
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellem Reggio Emilia og Parma, forener en familieejet virksomhed de to bedste traditioner fra Emilia Romagna, den kulinariske kunst og ingeniørkompetence. Bertazzoni er arving til regionens gastronomiske arv, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddike. Af denne grund bruger dem, der elsker at lave mad, Bertazzoni-køkkener og kogeplader, bygget med passion og ekspertise af køkkeneksperter.
Italien, Torino
... produktudvalg stammer fra en omhyggelig udvælgelse af producenter, der er særligt opmærksomme på kvaliteten af råvarerne, og spænder fra repræsentative og prestigefyldte mærker som Parma-skinke og Parmigiano Reggiano til mere almindelige produkter, der kan bringes til vores borde hver dag, samt nicheprodukter fra regionen, resultatet af en kontinuerlig søgen efter at genoplive gamle og glemte smagsoplevelser. PAMA tilbyder det mest omfattende udvalg af pølser og oste, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gourmet.
... foretage de rette investeringer for at muliggøre en kraftig vækst i produktionen af Parmigiano Reggiano: i 1960 med 107 medlemmer blev der behandlet 20.000 kvintal mælk, hvilket resulterede i en produktion på 3.700 forme om året; i 2005 blev medlemmerne 24, mængden af behandlet mælk nåede 165.000 kvintal, og produktionen steg til 30.000 forme om året; i 2017 var medlemmerne 16, den behandlede mælk var 215.000 kvintal, og der blev produceret 36.000 forme om året.
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna, rigelet af traditioner, passioner og smagsoplevelser, er stedet hvor Pastificio La Fenice blev grundlagt. Anvendelsen af råvarer, som er essentielle for at opretholde høj kvalitet, er af fundamental betydning. Blandt de vigtigste og mest anvendte råvarer er certificeret romagnolsk mel og semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt æg udelukkende fra...
Italien, Milano
... italienske og udenlandske produkter såsom Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverede fødevarer, ekstra jomfruolivenolie med meget lav syreindhold, italiensk og spansk skinke (jamon iberico), bresaola, og frosset fisk (argentinske rejer). Ved at markedsføre produkter, der er reserveret til nichemarkeder, har vi opbygget en vigtig portefølje af specialiserede italienske og udenlandske...
Italien, Sant'anastasia
...Vores virksomhed blev grundlagt i 1998 som engrosdistribution af rå Parma-skinker og Parmigiano Reggiano, hvilket er grunden til navnet: PRO.PAR. I løbet af årene, ved at følge markedets tendenser og opnå erfaring inden for fødevaresektoren, har vi diversificeret vores mål. I 2008, i samarbejde med syriske producenter, importerede vi direkte kapers i saltlage fra Syrien. I 2010/2011, på grund af...
Produktion og salg af Parmigiano Reggiano...
Produktion og salg af Parmigiano Reggiano...
Italien, Reggio Emilia
SERVICES FØR SALG Kontrol af gasinstallationer Rådgivning om energibesparelse Gratis inspektioner og tilbud Design af varmeinstallationer Design af skorsten Teknisk informationssupport SALG OG INSTALLATION Energibesparende installationer Installation af gasfyr Varme- og sanitetsinstallationer Installation af klimaanlæg Renovering af badeværelser Renovering af ejendomme Håndtering af byggetilladel...
Italien, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AF MELK I CISTERNE EKSPORT AF - TØR OG FRISK PASTA - PØLSE OG SKINKER - KAFFE - HAKKEDE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUGTSAFT, LANGTIDSHOLDBAR MELK I 1,5 L OG 0,5 L, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLIE.
Salg af Parmigiano Reggiano, pølser...
Engros Parmigiano Reggiano og Grana...
Italien, Castellarano
Italien, Cadelbosco Di Sopra (Re)
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play