Frankrig, Saint Romain La Motte
... fremhæve dine supper, saucer samt cocktails. Muskatnød har en naturlig beroligende egenskab mod luft i maven og stimulerer også din appetit. Dens mest berømte egenskab er det smil, den bringer til dit ansigt, når den nydes! Nettovægt: 50 g Oprindelse: Indonesien...
Frankrig, La Rochelle
...BESKRIVELSE YDERLIGERE INFORMATION TEKNISK DATARK ANMELDELSER (0) En blanding af temperamenter, smagsnuancer, Fleur de Sel med Espelette-peber vil lyse op i dine spyd, grillretter, omeletter, salater og saucer. VÆGT: 0,200 kg...
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Pimp-krydderier En rigtig god base + vores nye Pimp-krydderier = 1001 muligheder for hurtige grill-dips og -saucer! Afhængig af ønsket intensitet, rør 1-2 teskefulde i ca. 100 ml tomatketchup, lad det trække kort og nyd. Også fantastisk til stærke dips baseret på flødeost eller creme fraîche! Ingredienser: Røget paprika (paprika, røg), delikatess-paprika, hvidløgspulver, cayennepeber, spidskommen, sort peber, allehånde, nellike Bemærk til allergikere: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri. Indhold: 30 g i blikdåse...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Dosér med måde... Hvis du kan lide styrken, tilsæt det i starten af tilberedningen; hvis du derimod kun ønsker en let styrke, så tilsæt det til sidst. Kan bruges med kød, fisk, saucer, grøntsagsretter... FORDELE Stærk chili stimulerer fordøjelsen, især af fedtstoffer, og lindrer smerter. Brug det med måde for at nyde dets smagsfordele!
Polen, Andrychów
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... dem, idet vi respekterer den ægte og rene tradition for toskansk madlavning, med kød, grøntsager (selleri, skalotteløg og gulerødder), ekstra jomfruolivenolie, salt, peber og naturlige krydderier, altså uden smagsforstærkere, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores saucer vil bestemt ikke have en lav pris, da virksomheden ikke betjener detailhandlen, men kun gastronomier, restauranter, slagtere og enhver anden virksomhed i branchen, der arbejder med kvalitetsprodukter. Vores virksomhed er åben for alle, der ønsker at besøge os, før de køber vores produkter.
Belgien, Herentals
... familier verden over. A&H tilbyder et bredt udvalg af saucer til detail- og horeca-sektoren, innovative produkter (mayonnaise med trøffel, oliven) og unikke saucer (algerisk, andalusisk, brasiliansk, sort peber, pita, kebab, mammut...), uden at glemme de store klassikere som mayonnaise, ketchup, tartar, cocktail, samurai... Hos Fresh & Saucy Foods er vores vision og mission fundamentet for vores...
Italien, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er specialiseret i produktion, tørring og forarbejdning af grøntsager, krydderurter, krydderier, frugt og ingredienser til fødevarevirksomheder. Derudover er vi producenter af saucer til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), færdiglavede risottoer, samt peber- og chili-konserves, der er ideelle til kød.
Frankrig, Cuincy
... dine retter, herunder: urter, sød og stærk chili, Espelette chili, kanel, hvidløg, peber, ingefær, karry, gurkemeje, valmuefrø, orientalsk blanding, Colombo blanding, Tex Mex blanding, Tandoori blanding, Wok blanding og mange andre. Vi tilbyder også dehydrerede madlavningshjælpemidler til dine kolde retter, supper, puréer, bouilloner og saucer samt dehydrerede madlavningshjælpemidler til at lave...
... saffran fra La Mancha. - Fødevarefarve mærket Arco Iris: Både i poser, der muliggør en bedre dosering, og i plastbeholdere i forskellige størrelser. - Medicinske urter: Poleo, valerian, kamille osv. - Chorizo-peber, ñoras og chili fra La Rioja, og vi har også konserveringsglas med papirmassen fra peberne. - Endelig har vi kasser til fremstilling af pølser (chorizo, langaniza fra Aragón, salchichón og sobrasada) samt et bredt udvalg af saucer, hvor vi fremhæver saucen til calçots og romesco-saucen.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play