Frankrig, Grigny
...En traditionel italiensk sauce, lavet med basilikum (33 %), hvidløg, ost og pinjekerner. Lækker med pasta, gnocchi eller som dip til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Tyskland, Karlsruhe
... generelt anvendte applikationer til applikationer, der er specielt udviklet til individuelle kunders behov. Eksempler på anvendelser inkluderer: mælk, smør og pålæg, mozzarella, mælkepulver, WPC, hård ost og smelteost. Hvis dine produkter ikke er nævnt på denne eksemplariske liste, tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe!
Tyskland, Wildau
...":"•,Behandlingssektion","•,Storage feeding tank":"•,Opbevaringsfodertank","•,Mozzarella cheese making machines":"•,Mozzarella ostefremstillingsmaskiner","•,Rotary bottles washing system":"•,Rotationsvaskesystem til flasker","1,Specification":"","•,Milk, yogurt and cheese filling, sealing and capping machines":"•,Mælk, yoghurt og ost fyldnings-, forseglings- og kapslingsmaskiner","•,Fermentation...
Frankrig, Rungis Cedex
... fra Schweiz BUISSON tilbyder produkter, der imødekommer efterspørgslen efter eksport af mozzarella, men også eksport af Comté-ost eller eksport af Brie-ost… Som leverandør af førsteklasses franske oste imødekommer vi efterspørgslen efter køb af eksportost.
Tyskland, Türkheim
... B10 til GAM Grøntsagsskærer, 10 mm Pommes-skive B10, skærestyrke: 10 mm, egnet til pomfritter med 10 mm, passer til GAM Grøntsagsskærer! Kan kun anvendes sammen med en skæreskive E! 56,00 EUR plus 19 % moms ekskl. forsendelsesomkostninger Celme Mozzarella-revskive PZ7 til GAM Grøntsagsskærer, 7 mm Special Mozzarella-revskive PZ7, Ø 7 mm, egnet til mozzarella-sticks i 7 mm tykkelse, passer til...
Italien, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – sort Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Østområdet af Taranto Jordtype: Rød jord blandet med klipper, tuf og/eller kalksten Vinevæksttype: Støttet alberello Gennemsnitlig alder på vinmarken: 15 år Gennemsnitlig produktion / hektar: 90/120 kvintaler druer Høst: September Druernes høstmetode: Manuel Alkohol: 11% -12% vol. Farve: Livlig rose Bouquet: Karakteristisk vinøs Smag: Tør, meget harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalet: Aperitif, fisk og italienske forretter, skaldyr, delikate supper samt grøntsager, mozzarella og frisk ost.
Spanien, Olmedo-Valladolid
Vælg den type ost, og vi blander den. Takket være den løbende rådgivning fra et team af italienske teknologer har vi organiseret produktionen med et moderne kriterium, men bevaret smagen af den autentiske traditionelle mozzarella. Vores innovative hakke-system gør det muligt for mozzarellaen at nå sin udløbsdato uden at klumpe sammen. Vi har opnået et produkt, der smelter, trækker sig, strækker...
Italien, Aidone
... caciotte, modnede oste eller simpelthen mozzarella, der skiller sig ud ved ægthed, smag og hygiejnisk sikkerhed. Virksomheden har eksisteret i mere end et århundrede. I tråd med den mest kvalificerede tradition vælger den den bedste mælk fra provinsen Enna og Sicilien, "udnytter" klimaet til den naturlige modning af de såkaldte "historiske" mejeriprodukter, der er bredt udbredt på det nationale og europæiske marked. VI PRODUCERER DEN BEDSTE SICILIANSKE OST.
Holland, Eindhoven
... denne basis. Vores IQF Mozzarella giver liv til det perfekte stykke pizza, der smelter på din tunge. Da vores ost ikke indeholder stivelse, vil den ikke smelte. Er du blevet nysgerrig? Anmod uforpligtende om et tilbud/prøve på vores hjemmeside.
Holland, Eindhoven
... ikke mangle i disse grundlæggende ingredienser. Gennem vores IQF Mozzarella gives der liv til det perfekte stykke pizza, der smelter på din tunge. Fordi vores ost ikke indeholder stivelse, brænder den ikke. Har vi gjort dig nysgerrig? Anmod om et gratis tilbud / prøve på vores hjemmeside.
...mælkelinjer; yoghurt, ayran og kefir linjer; produktionslinjer for mange ostevarianter såsom hvid ost, kvark, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, flødeost; frugtsaft, marmelade, syltetøj og melasse produktionslinjer laver is og mælkesøde produktionslinjer; læskedrikke, cola drikke, chokolade, margarine, tomatpuré osv. etablering af specialudstyr til produktionsanlæg og levering af rettet levering til fødevareindustrien.
Belgien, Bruxelles
Easter Stars Group er markedsleder inden for handel og distribution af fødevareingredienser samt forbrugsvarer. Belgisk ost •Skummetmælkspulver •Helmælkspulver •Smør •Smør til bagværk •Smør til croissanter •MGLA (Anhydrous Mælke Fedt) •Fødevarepræparation (blanding af smør + vegetabilsk fedt) •Mozzarella ost i blok til industrien. MARGARINE OG SAMMENSAT FEDT •Margarine til bagværk...
Storbritannien, Birmingham
... pasteurisering, pasteuriseret drikkemælk, mælkelinjer; yoghurt-, ayran- og kefir-linjer; produktionslinjer for mange ostevarianter såsom hvid ost, kvark, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, flødeost; frugtsaft, marmelade, syltetøj og melasse produktionslinjer, samt is og mælkesød produktion linjer; læskedrikke, cola, chokolade, margarine, tomatpuré osv. etablering af specialudstyr til produktionsanlæg og levering af rettet levering til fødevareindustrien.
Italien, Truccazzano
...cutters til mandler til bagerier og delikatesseforretninger, grøntsagsskærere og mozzarella-skærere, kålskærere, til hoteller, restauranter og kantiner. Runding- og skæremaskiner til bagerier og pizzerier. Vores virksomhed monterer som standard en rustfri stålkniv med 58-59 HRC hårdhed på alle skæremaskiner i produktion. Overfladen har en patenteret behandling, der sikrer perfekt overensstemmelse til kontakt med fødevarer, samt non-stick egenskaber for fremragende resultater med pølser, kød og ost. Vi kan garantere kniven i stål i 6 år mod rust og korrosion.
Italien, Zafferana Etnea
... distributionsplatforme gør os i stand til at levere til tusindvis af salgssteder i Italien og over hele verden, som i Japan, USA, Frankrig, Belgien, Schweiz, Tyskland og andre. Zappalà har et bredt og varieret udvalg af mejeriprodukter til detailhandel, GDO og HORECA-salg: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE OST (Pecorino, Caciotta, Provola, trukket ost). Zappalà er i stand til at fryse, portionere (i...
... pasteuriseret variant, med beskyttet oprindelsesbetegnelse (Manchego). Gennem vores partnere kan vi tilbyde den mest berømte gedeost som Murcia al Vino DPO, Murcia Curado og Goat Log; samt komæske som Mozzarella, Cheddar, Emmental. Vores marked strækker sig over hele verden i mere end 40 lande. Vore mærker; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos og LaFuente; er et garantimærke for høj standard. Derudover kan vi levere din virksomhed enhver anden ost eller specialitet fra Spanien.
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Tyskland, Friedberg
Novo-Food Fødevarer GmbH er beskæftiget med forædling og salg af oste- og friskostprodukter. Novo-Food producerer og tilbyder eksempelvis: • Mozzarella i lage • Bløde oste-skiver • Friskostprodukter til videreforarbejdning • Friskostcremer • Osteskiver og -portioner • Halal-ost...
Storbritannien, Redhill
...Dannet i januar 2004, da Lactalis erhvervede A. McLelland & Sons. Lactalis McLelland Gruppen er nu blevet en verdensførende leverandør af mejeriprodukter. Lactalis McLelland er nu verdens førende producent og leverandør af mejeriprodukter, herunder ost, smør, mælk, fløde og kød. Vi er kendt for at levere mejeriproduktservice i 145 lande og beskæftiger mere end 70.000 mennesker verden over. Vi leverer ren kvalitet og sikre produkter. Vores brede udvalg af produkter: OST Gedeost Mozzarella Cheddar Brie SMØR Smørbart Portioner Blok MÆLK & FLØDE Fløde Mælk KØD Hele kød Skåret kød...
Spanien, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA er en spansk familievirksomhed, der har produceret mozzarella, frisk ost, ricotta, yoghurt, flødeost osv. i 45 år. Mærket ALBE identificerer det højeste produktudvalg, men virksomheden tilbyder også meget valide alternativer under mærkerne Pizzarama, Filarela, Pizzabona og La Vaca de Albe. Udover at være producent, tager de sig også af distributionen af basisprodukter til...
Frankrig, Villeneuve Le Roi
... leverandører. Vi arbejder primært med små og mellemstore virksomheder (15 – 30 ansatte), der fremstiller oste efter håndværksmæssige metoder, og virksomheden positionerer sig på markeder med højkvalitetsoste og produkter med høj værdi. Thomas Export tilbyder produkter, der imødekommer efterspørgslen efter eksport af mozzarella, men også eksport af Comté-ost eller eksport af Brie-ost... Som leverandør af højkvalitets franske oste imødekommer vi efterspørgslen efter køb af eksportost.
Frankrig, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, en filial af Groupe Savencia, kommercialiserer og udvikler et bredt udvalg af oste, både friske og frosne: emmental, mozzarella, friske oste, gedeost, ostecremer, smeltet ost. Vores produkter anvendes som funktionelle ingredienser og er rettet mod BtoB (IAA, distributører…) i Europa og resten af verden. Vi tilbyder også en tilpasset og personlig service: varierede formater, etiketter og film trykt med dit mærke… Kvalitet, fuld sporbarhed og fødevaresikkerhed er garanteret gennem vores osteproducenters ekspertise og engagement.
Belgien, Kallo (beveren)
...mozzarella- og cheddarost til pizza-toppings eller skiver, revet ost-blandinger; mælkepulverbaserede ingredienser til brug i fremstilling af modermælkserstatning, chokolade, slik og småkager, (fløde-)is, brød- og bagværk, UHT, yoghurt eller ost; ingredienser baseret på smørfedt; valle-ingredienser.
Spanien, Sant Cugat Del Valles
Handels- og logistikkontor for producenter af mozzarella og importerede oste til Spanien og Portugal. Specialister inden for foodservice, organiseret restauration og den industrielle sektor. Direkte service fra fabrikker i Europa, Schweiz og Storbritannien. Eksperter i mozzarella til pizza, europæiske revne oste, italienske oste (Grana Padano DOP, Provolone, Parmiggiano Reggiano), skiver af ost...
Italien, Castel Maggiore
Vores mission er at introducere og promovere de bedste italienske fødevarer og vine i verden, ved at tilbyde produkter af høj kvalitet til fagfolk inden for distribution, engros, detailhandel, catering, restaurationsbranchen og hotelbranchen. Kontakt os for at anmode om vores udvalg af: -Prosecco -Vin -Oliveolie -Balsamicoeddike -Mortadella -Salami -Ost -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italien, San Cesario Sul Panaro
Almac er en førende virksomhed inden for design og fremstilling af maskiner, anlæg og automatisering til industrien for smeltet ost (f.eks. mozzarella og provolone) og repræsenterer en foretrukken partner for de største italienske og udenlandske fødevaregrupper. Almac har, i samarbejde med højt kvalificerede fagfolk, udviklet et ledelsessystem, der for nylig er certificeret af DNV ITALIA, i overensstemmelse med den internationale standard UNI EN ISO 9001-2008.
Belgien, Halen
... foodservice-sortimentet har vi udviklet et udvalg af Kaasbrik husmærker specielt til dig: Mozzarella Pizzaiolo, Emmental Kaasbrik og La Dorata er nogle af vores topprodukter. Derudover er Kaasbrik initiativtager til den nationale konkurrence 'Pizzaiolo of the Year'. For industrien arbejder vi skræddersyet: ost pakket i farvet folie, leveret i plastkasser hvis ønskes. For stordistribution pakker vi dit private label som du ønsker. Til oversøisk eksport kan vi levere produkterne dybfrosne.
Portugal, Vila Nova De Famalicão
... sortiment finder du de mest varierede typer af oste - flamengo, edam, gouda, mozzarella, cheddar, emmental, ged, får, havarti, blandt andre. Vi stræber efter at tilbyde et komplet udvalg til vores kunder, der imødekommer deres behov.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play