Polen, Bielsko Biała
Vi tilbyder Dem hjemmelavede produkter, røget foran Deres øjne. Vi har et kvalificeret team af kokke og tjenere. Vi har en uendelig menu, som vi tilpasser efter Deres behov. Et team af enestående mennesker, der betragter arbejdet i gastronomien som en passion, sørger for den perfekte smag af Deres retter og en udsøgt præsentation, hvilket gør, at de retter, de serverer, fuldt ud tilfredsstiller...
Italien, Gragnano
...L'Ostricaio srl er en virksomhed, der har specialiseret sig i flere årtier i rensning, behandling og forsendelse af skaldyr, hummer og alle levende og røget skaldyr. Virksomheden er anerkendt af Sundhedsministeriet i Rom med identifikationsnummer 506 CSM, og leverer sine kunder alle gældende tilladelser inden for fødevarekvalitet. Virksomheden har rensningsanlæg med tanke, der holder produkterne altid levende. Derudover importerer og handler den med hummer og alle levende skaldyr direkte fra producerende lande, og giver sine kunder kvalitetscertifikater.
Online fiskeversand til dybfrosset havfisk, laksfilet, røget laks, geddefilet, black tiger rejer, rejer, gambas, hummer, blæksprutte, muslinger og meget mere!
Tyskland, Eltville
...Engrosforhandler og importør af laks og laksfileter fra Skotland, røget laks / gravlax fra Skotland / Norge, frisk fisk og frosset.
...Røget og kogt ørred til gastronomi og Ho.Re.Ca ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Kontrolleret fødevareforsyning" Virksomhed finalist Oscar Green 2010 "ud over forsyningskæden" Røget ørred og ørredfileter, kold- og varmryget, dampet, gratineret med fast og variabel vægt.
Storbritannien, Manchester
... internationalt. Vi producerer en række enkeltvarianthonninger og tilknyttede produkter såsom bipollen, honningkager, røget honning og honning af overlegen kvalitet. Kunsten i Art of Honey kommer fra en dyb respekt for og et behov for at bevare den traditionelle kunst at holde bier. Vi ønsker at genintroducere forbrugerne til en helt naturlig og sund måde at konsumere et velkendt produkt.
Tyrkiet, Izmir
... de farme, hvor vi sælger foder. Derfor har vi ikke problemer med fiskeleverancer, og vi har konkurrencedygtige priser. Vi sælger både frisk og frossen fisk. Vi kan foretage forarbejdning i henhold til kundens ønsker (fileter, røgede fileter osv.). OYKUM leverer også alle slags fisk i overensstemmelse med IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, til alle kunder og til menneskelig konsum. Vi fokuserer primært på; -Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss) -Havbrasen (Sparus aurata) -Havbars (Dicentrarchus labrax) -Meagre (ARGYROSOMUS REGIUS) -Røget regnbueørred (Oncorhynchus mykiss)...
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Grækenland, Athina
VI IMPORTERER FROSNE SKALDDYR OG DISTRIBUERER TIL CATERING, RESTAURANTER, HOTELLER, DETAILHANDEL. PRODUKTER INDEHOLDER HELE ATLANTISKE REJER, ARGENTINSKE REJER, UDBENET REJER, UDBENET REJER MED HALER, KRABBER, KING SCALLOPS, MUSLINGER, HUMMER, TORPEDO REJER, I FOLIE, MM RØGET (LAX, HALIBUT, SVÆRDFISK, TUN) PRODUKTER TIL ASIATISK OG JAPANSK KØKKEN, TUNFILET, SVÆRDFISKEFILET OG FILETER AF FISK, AND, FORBEREDT, BRYSTFILET, FOIE GRAS.
Tyskland, Ascheberg
Fiskeri virksomhed ved Store Plön Sø. Frisk fisk fra egen fangst og røget fisk fra eget røgeri. Direkte salg.
Fremstilling af leverpostej, kød pølse, bacon og røget samt kogt pølse.
Spanien, Vilalba
Virksomhed beliggende i den nordvestlige del af Spanien, fremstiller håndlavede skinker og pølser i overensstemmelse med den galiciske tradition. Vores filosofi er at tilbyde et produkt af høj kvalitet, der vækker minder om de gamle smage, om smagene fra den traditionelle slagtning, som har så dybe rødder i Galicien. Vore stjern produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røget Galicisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter til fremstilling af galicisk cocido.
Et erfarent firma med over 25 års erfaring i opdræt, forarbejdning og rygning af deres ål. Ålen bliver røget på håndværksmæssig vis. Dette giver ålen en autentisk smag og duft. Derudover bliver ålefilet lavet helt i hånden i fileteriet. Der tilbydes mange forskellige typer ål til både forbrugere og virksomheder.
Tyrkiet, Istanbul
Vi er sælger af følgende produkter Produkter : - ICUMSA 45 sukker - BRUNT SUKKER - HVETE - SPISOLIER - Rapsolie er i stor efterspørgsel og kort forsyning - MELKEPOWDER - ISKREMPOWDER, ISKREMBASE - FISK (fisk såsom tørret fisk, torsk, sild, kongekrabber og meget mere. Selvfølgelig også laks, frisk, frossen, røget i bedste kvalitet. Alt også i små mængder.)...
RØGET OG GODE TING...
Tyskland, Wasserburg Am Inn
Sydtyrolsk bondespeck, forskellige oste-specialiteter, Schüttelbrot, huspølser, skorstenspølser, gemse-pølser, vildpølser, pasta, vin, salami, nedre bayersk røget bondemad .....
Produktion og salg af mozzarella til pizzeriaer, bocconcini, røget ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Vi sælger gourmet-salte fra Hawaii, Himalaya, Tibet Salt, Persisk Blå Salt, Havsalt, Stensalt, Røget Salt, Murray River Salt, Kalahari Salt, Hawaiiansk Sort Lava Salt, Hawaiiansk Bambus Jade Salt, Hawaiiansk Rød Alea Salt og andre gourmetfødevarer fra Middelhavsområderne.
Østrig, Parndorf
Topklasse delikatesser til gastronomi, engros og detailhandel! Med fokus på norsk røget laks, kaviar, franske fiske-konserves, franske vildtkonserves, champagne, prosecco.
Rejer, blæksprutte, muslinger, blæksprutte, røget laks, forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter.
Tyskland, NÜRNBERG
HAVABORRE; DORADE; ØRRED; EEL!! FRISK; RENSENDE; FILET OG RØGET FISKEVARIANTER.. ENGROSSALG; IMPORT OG EXPORT..
Italien, Melzo
...provinsen Milano. Toppings til pizzaerne er alle italienske og inkluderer DOP bøffelmozzarella, fior di latte mozzarella, røget provola og DOP økologisk ekstra jomfruolivenolie. For mere information eller for at reservere et bord, kan man ringe til nummeret 3667146300.
Grækenland, Xanthi
PRODUKTION AF PØLSEVARER (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, RØGET SALAMI, PARIZAKI, HVIDLØGSPØLSE, MORTADELLA, SKINKA, KAVOURMAS, PØLSEVARER MED OKSEKØD). ENGROS- OG DETAILHANDEL MED FRISK KØD OG KØDPRODUKTER.
...Thermushaus indvendig isolering ("THI") er et homogent, omfattende isoleringssystem med vakuumpaneler til nye og eksisterende bygninger. THI består af et isoleringspanel, der er sammensat af komprimeret, røget silica og en tilsvarende sleeve, hvis indre er vakuumkonstrueret. Panelerne er fastgjort direkte til undervæggen inde i et hus eller en bygning i en særlig bindingsproces. ® THERMUSHAUS...
Spanien, Noreña
...til eksport af fødevarer. (IDEPA-projekt) Udarbejdelse og analyse af kødprodukter egnet til celiakere. (FICYT-projekt) Teknologisk udvikling anvendt til kontrol af Benzopyren (lovreguleret kræftfremkaldende stof) i rå-røget pølser. (FICYT-projekt) Udvikling af en pilotkammer til rygning-tørring med lav termisk belastning til kontrol af benzopyren (BaP) i den asturiske charcuterieindustri. (CDTI-projekt) Udvikling af nye modeller for prædiktiv mikrobiologi med anvendelse i forvaltningen af fødevaresikkerhed og kvalitet. (FICYT-projekt) Udvikling af nye produktionsprocesser.
Tyskland, Herford
...Forskellige bredder og længder efterlader næppe ønsker ubesvarede. Uanset om det er massiv eller flerlaget, er der næsten ingen grænser for designet i farve og overfladebehandling. Farveoliebehandlet, bejdset, røget, kalket, børstet eller forseglet. Præcis hvad du søger! Træ har en særlig æstetik. Dets livlighed er uforlignelig. Man kan føle og lugte det. Med et trægulv vælger du derfor også en unik...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play