Italien, Cagliari
Vi er en virksomhed, der primært eksporterer sardiske fødevarer til udlandet. Vi har et bredt udvalg af produkter til grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer mv. Vores produkter inkluderer: tørret pasta som gnocchetti, spaghetti og frisk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolie og olivenpasta, oste og ostecremer, vine, øl i forskellige størrelser, også på fad, søde sager, likører, bottarga, trøffelcremer og trøffeloste, samt pølser som tørret og frisk pølse.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, der har en unik og uforvekslelig smag, i fuld respekt for den oprindelige landbrugstradition og for dem, der udfører deres arbejde med passion og dedikation. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, fåre- og komælk oste er blot nogle af de mange fødevarer, som virksomheden producerer. Lær at værdsætte dig selv og genopdag smagene fra tidligere tider i en sund og naturlig livsstil, hvor de mest autentiske og følelsesladede øjeblikke blandes med duften af minder og tradition.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieejet virksomhed, der går tilbage til begyndelsen af århundredet, arvet fra forældre til børn, beliggende i Guijuelo og dedikeret til produktion af skinker og pølser.
Østrig, Sankt Florian
... dine behov? Hvordan kan den tilgængelige plads udnyttes bedst muligt? På baggrund af en statusopgørelse i din virksomhed arbejder vi med CAD-støtte på en individuel løsning til dig, der tager højde for alle dine ønsker. Dette design bliver derefter optimeret, forfinet og tilpasset i tæt samarbejde med dig – indtil du er tilfreds. Skruer og spånplader, dæk og rør, vine og pølser, akter og...
Holland, Almere
Leverandør af hunde- og kattemad, hunde- og katteknækbrød, dampede pølser, KVV, klar til at spise frisk kød, powerfood, kosttilskud.
Spanien, Las Rozas De Madrid-Madrid
...Online butik med pølser og iberiske skinker fra bellota og Pata Negra, produceret i dehesas i Andalusien og Extremadura. Distribution til Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrig, Portugal, Tyskland, Østrig, England, Norge, Schweiz) samt Latinamerika, Rusland og Kina. Produkterne er mærket "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Spanien, Madrid
...Specialiseret salg af skinker, skinkefrikadeller og iberiske pølser af mærkerne "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Frisk iberisk kød. Julekurve og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dækker hele produktionscyklussen fra opdræt af den iberiske svin i Castuera (Badajoz) til den efterfølgende traditionelle forarbejdning og modning i vores naturlige tørreområde i Extremadura. Endelig kan vores produkter købes i vores JAMONIA-butikker.
Spanien, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er svineproducenter, vi har en god gris, og fra den får vi de bedste produkter. Vi følger vores grise fra opdræt til slagtning, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores fremragende skinker, skulderstykker, rygstykker og iberiske pølser. En fremragende iberisk gris, der er opfedet på marken, som vi får klassifikationen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo" fra. Vi har over 4.000 hektar...
Spanien, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er producenter af de bedste skinker, skinkefrikadeller og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, udskæringslokaler og tørrekamre i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, hjemmelavede pølser samt friske og frosne kødprodukter fra iberisk svin.
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i 4. og 5. sortering i Rungis, tørrede frugter og grøntsager. Generelist inden for frugter og grøntsager. Forarbejdede produkter, cateringprodukter, pølser. Produkter i Rungis: tørrede frugter DRY-TOP, friske pomfritter FARM FRITES, 4. og 5. sortering ROSEE DES CHAMPS, frugtsalater. Tjenester i Rungis: Bestilling pr. telefon, salg via internettet, sporbarhed af produkter, ordreforberedelse, emballering, sammensætninger, betalingskort.
Spanien, León
... bedsteforældre brugte i bjergene, hvor cecina fra León er det største kvalitetsmærke for Hompanera. Selvfølgelig er chorizo León ekstra også i topklasse og bringer dig tilbage til de gamle hjemmelavede slagtninger med sin smag. I vores fabrik fremstiller vi pølser dagligt, derfor er nogle af vores produkter sæsonbetonede for at lade klimaet gøre sit arbejde. Vi bruger kølekamre og fugtighedskontroller...
Belgien, Izier
Opdag de ægte naturlige charcuterier fra Durbuy: Vi har et bredt udvalg af charcuteri og håndlavede pølser, alle lavet på GAMMEL MANER. Oplev den autentiske smag! Alle vores charcuterier er lavet håndværksmæssigt. Hos os er der ikke noget industrielt salting, men det gøres på gammeldags måde. Røgningen foregår også på traditionel vis, ved brug af egetræspiller. Cobourg: Hjertet af skinken...
ECG Sp. z o. o. er en polsk handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med både indenlandsk og udenlandsk handel. Vi udvikler intensivt eksport og import af landbrugs- og fødevarer. I vores sortiment finder De kød, mejeriprodukter, nødder, frugt- og grøntsagsjuice, fjerkræ- og oksekøds konserves samt pølser.
Portugal, Ponte De Lima
... på Ponte de Lima-måden. Med den stigende efterspørgsel efter forarbejdede produkter forbliver vi altid tro mod de traditionelle produktionsmetoder for pølser, der er fremstillet på håndværksmæssig vis og altid i overensstemmelse med alle kvalitets- og sikkerhedsstandarder i forhold til hygiejne og menneskers sundhed. Med tiden, og med en vis markeds erfaring, tilbyder vi et bredt udvalg af produkter med to egne mærker, Quinta dos Fumeiros og Fumeiros Campelo. Vores primære marked er Nordzonen, og vi udvider nu til midten, mens vi altid er opmærksomme på eksportmuligheder.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
Belgien, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Vores mærker: Paul Prédault, den ægte franske kogeskinke, La Quercynoise, den bedste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ægte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrulle (5 smagsvarianter) og forbagte fjerkræ, Armor Plats Cuisinés, specialist i typiske franske færdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, lækre fiske-teriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørrede pølser og tørret skinke fra Sydvestfrankrig, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrig, Revel
...Virksomheden COPRAF er specialiseret i levering af friskt og frosset kød til industrien for færdigretter, pølser, distribution (Cash & Carry, GMS, distributører osv.) samt til stor eksport.
... i Estremoz, dobbelt certificeret i henhold til standarderne NP EN ISO 9001 (Forberedelse og Forarbejdning af Frisk og Frosset Kød: Svineart (Sort Svin, Hvidt Svin) og Ovineart. Produktion af Traditionelle Pølser fra Alentejo (Sort Svin, Hvidt Svin) og andre Pølser) og IFS FOOD, med sundhedsmærket L-301. Vi har arbejdet i mere end tre årtier og har nogle af de mest moderne faciliteter i landet til forarbejdning af kødprodukter; vi er specialister af tradition. SEL har modtaget mere end 10 forskellige internationale og nationale priser.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
...der gør det muligt at forberede hjemmelavede pølser uden kemi. Specielt for dem, der elsker at tilbringe tid i haven med at dyrke deres egne planter og grøntsager, har vi forberedt betonbed. Sådanne grøntsagsbede gør det betydeligt lettere at dyrke planter, men frem for alt tillader de en æstetisk indretning af afgrøderne og en bedre organisering af pladsen. Vi har et rigt udvalg af haveartikler. Du...
Spanien, Valencia
Virksomhed dedikeret til produktion og markedsføring af naturlige tarme til fremstilling af pølser. Specialister i lamme-, svine- og oksetarme. National og international distribution. Mere info på: www.vgallent.es...
Spanien, Plasencia
... et engagement over for vores kunder om kun at tilbyde produkter af den højeste kvalitet. Alle vores pølser er lavet med de bedste kødtyper, der er særligt udvalgt for at tilbyde et velsmagende, afbalanceret og sundt produkt. Vores skinker, pølser og iberiske lår har de mærker og certificeringer, der garanterer deres kvalitet og smag. Vi pakker og skærer dem med omhu, så de når din bord uden at miste nogen af deres egenskaber. Vi betjener dig også i vores butik i Plasencia, ved Puerta del Sol, hvor du udover at finde alle vores produkter også kan få rådgivning om vores sortiment.
Mariano González Ramos, S.A. er en familieejet virksomhed grundlagt i 1975 i byen Torrijos, 30 kilometer fra Toledo, som siden sin start har været dedikeret til opbevaring, distribution og salg af kødprodukter, pølser, skinker, pålæg og oste. I løbet af årene er der blevet tilføjet et stort udvalg af produkter og referencer fra de førende fødevaremærker både nationalt og internationalt, herunder fiske- og grøntsagssalater, torsk og bælgfrugter; i dag tilbyder vi mere end 1000 forskellige referencer.
Frankrig, Castelnaudary
... couscous. På den måde bliver du også en del af festen. "Gigot Bitume" er en ret, der tilberedes på byggepladser. Normalt under det måltid, der samler alle faggrupper og markerer afslutningen på arbejdet, viderefører "La Table à Dudule" denne tradition fra asfaltmestre i begyndelsen af det 20. århundrede. Saml dine gæster, hvor smag, hygge, skik og show forenes omkring dine borde! Denne gamle tilberedningsmetode passer godt sammen med mange andre retter som Lyon-pølser, kalvelår,... Den imødekommer...
Italien, Terlizzi
I årevis har vi været grossister af pølser, oste og klipfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger i hele Italien og i udlandet. Hvis du leder efter at købe pølser og oste engros til videresalg i din forretning, vil du finde virkelig konkurrencedygtige priser hos os. De produkter, vi sælger, er primært typiske produkter fra Apulien, men du vil også finde nationale produkter fra alle regioner og kendte mærkevarer som for eksempel Grana Padano.
Los Remedios er en virksomhed dedikeret til den håndværksmæssige fremstilling af pølser og skinker siden 1982. Vi ligger i Serón, en bjerglandsby i provinsen Almería, som takket være sit fremragende klima giver en unik smag. Vi har et klart mål: at sikre et produkt af højeste kvalitet. For at opnå dette udvælger vi omhyggeligt de bedste råvarer. Disse er den bedste garanti for vores...
Spanien, Alzira
Butik med gourmetprodukter, økologiske og håndlavede varer af høj kvalitet, behandlet med stor omhu. Produkter såsom vin, håndværksøl, spiritus, te og infusioner, marmelader, olier, chokolade, tepotter, pølser fra Extremadura, nødder, konserver, bælgfrugter osv. Med vores udvalg af produkter tilpasser vi gavekurve efter vores kunders smag til enhver særlig lejlighed. Derudover laver vi detaljer til kommunioner, dåb, bryllupper osv.
Spanien, Alaquàs
Hos Delizius Deluxe er vores stjerneprodukt Jamón Ibérico fra Jabugo. Som supplement til skinken tilbyder vi også højkvalitets iberiske pølser. Vores tørreområde ligger i en by med stor skinketradition, Jabugo, som er fødestedet for Jamón de Jabugo, en skinke af meget høj kvalitet. Vores passion for skinke gør, at vi hver dag stræber efter at tilbyde den bedste service og de bedste skinker til vores kunder i hele Europa.
Portugal, Garvão
... gårde, hvor dyrene græsser frit og drager fordel af det dominerende økosystem i Alentejo, som er præget af skove med korkeg og stikkelsbær, hvor det sorte svin nyder godt af agern, frugten fra disse træer, der er rig på oliesyre. Dette, sammen med racens genetik, giver kødet en fedtmarmorering, der resulterer i en karakteristisk marmorering, som gør det unikt og sundt, og som giver en uforglemmelig smag og aroma. -------- Forarbejdning af det sorte svin opdrættet på markerne. Fersk kød fra det sorte svin, Skinker og skuldre af det sorte svin samt pølser. Naturlig modning Garvão - Ourique Alentejo...
Frankrig, Olonne Sur Mer
...fransk svinekød, lam, hest og Challans fjerkræ. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne. Cateringafdelingen arbejder sammen med lokale producenter og forbereder traditionelle retter baseret på friske råvarer. Du kan vælge mellem flere kødpakker (oksekød, kalv, svinekød, fjerkræ og blandet), buffet (rå grøntsager, salater, tabbouleh, paté/rillette, udvalg af pølser, tilbehør, flere kødvalg og osteanretning), samt flere varme retter, grillretter og garniturer.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play