Italien, Diano San Pietro
... produktionen af ekstra jomfruolivenolie fra Taggiasca og Italien, har vi også produktionen af konserver, pesto, soltørrede tomater og fyldte peberfrugter. Virksomheden lægger stor vægt på at bevare den naturlige aroma af råvarerne, derfor bliver olivenne malet inden for 24 timer efter høsten, og basilikum bliver forarbejdet til halvfabrikata og pesto inden for få timer efter ankomsten.
... skift af sengetøj. Swimmingpool 8x11 m med liggestole og parasoller. Barservice kun om sommeren ved poolen. Kirke. Der produceres ekstra jomfruolivenolie og økologiske grøntsager. Der dyrkes sjældne planter. Det middelhavs-inspirerede køkken har til formål at genoplive de gamle smage ved at bruge råvarer af høj kvalitet. Vi producerer konserver, marmelader, syltetøj, småkager, tomatsauce og alt, hvad vi kan forvandle med traditionelle metoder.
Italien, Caianello
Den unikke smag, den berusende duft og den strålende, livlige farve af denne ekstra jomfruolivenolie skyldes kombinationen af tre af de fineste olivensorter: Leccino, Frantoiana, Carolea. Olie, der er koldpresset og karakteriseret ved næsten ingen syre, er den ideelle olie til at give enhver ret et ekstra strejf af delikatesse. Denne blanding, der omfavner sanserne og vækker følelser, er blevet...
Terraverne er en olivenolieproducent, der fremstiller ekstra jomfruolivenolie fra sine egne olivenlunde med varianterne hojiblanca, picual og arbequina. Salg af ekstra jomfruolivenolie på tønde eller på flaske. Vi tilbyder en Premium AOVE, 555, og en ekstra jomfruolie i PET af højeste kvalitet, Oliznaga. Højden på vores olivenlunde og deres nærhed til havet giver vores olier unikke egenskaber.
Spanien, Córdoba
... Guadalquivir, appelsiner fra Palma del Río, vine med betegnelse Montilla Moriles og ekstra jomfruolivenolie fra Subbética Cordobesa. Lokalet svarer til en typisk cordobesisk gårdhave, et afslappet miljø hvor man kan spise i ro og mag i selskab med familie eller venner.
Grækenland, Athens
...og som adskiller den med sin gyldengule farve, intense aroma, bløde smag og letflydende konsistens. Den ekstra jomfruolivenolie LESBISK er ideel til at blive indtaget rå, da den kombinerer sin karakteristiske aroma, frugtagtige smag og gyldengule farve.
Italien, Leonforte
... emballering i særlige karakteristiske beholdere. Udover den fremtrædende aktivitet inden for ferskenavl (også i sorten Tabacchiera), har virksomheden gennem årene diversificeret sin produktion, med fokus på genopdagelsen af lokale landbrugstraditioners ekscellence, som næsten helt var blevet glemt på grund af vanskelighederne ved deres dyrkning, især Fava Larga og Lenticchia Nera di Leonforte, sorte kikærter, samt etablering af et felt med safranløg. Udover disse ekscellencer producerer de også de vigtigste lokale sæsonfrugter, de vigtigste grøntsager og en fremragende ekstra jomfruolivenolie.
Præsenterer konsortiet for beskyttelse af toskansk IGP ekstra jomfruolivenolie med særlig henvisning til de udførte aktiviteter og kommunikationen af nyttige oplysninger om de unikke egenskaber, der gør den toskanske ekstra jomfruolivenolie til et af de mest fejrede produkter i Toscana. Gennem sporbarhedsværktøjet kan forbrugerne også kontrollere ægtheden af det produkt, de har købt.
Beliggende i den lave dal af Arc, har Velaux en af de få traditionelle møller i Provence, der stadig fungerer med granitsten og presse. Den koldpressede jomfruolivenolie er en ren saft af friske frugter, der ikke er filtreret, og som giver os alle fordelene ved et helt naturligt produkt. Som supplement til vores olier kan du finde mange produkter fra vores område, nøje udvalgt og fremstillet af vores samarbejdspartnere eller lokale håndværkere efter håndværksmæssige fremstillingsmetoder.
...hvilket gør den særligt modstandsdygtig over for oxidation. Den fremragende ekstra jomfruolivenolie "Aeolion" er det bedste eksempel på olivenolier fra Lesbos. Ved at respektere sine kunder har virksomheden formået at tilbyde et premium produkt til en særligt overkommelig pris i forhold til dets værdi, så det kan indtage den plads på markedet, som det fortjener og værdigt repræsenterer et produkt "destilleret af passion" fra mennesker og natur.
Italien, Rionero In Vulture
Oliepresseri. Produktion af ekstra jomfruolivenolie.
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
Portugal, Vale De Vargo
Vi er en landbrugsvirksomhed med hovedkontor i kommunen Serpa, Alentejo, Portugal, og vores aktivitet er forarbejdning af oliven til nogle af deres mest varierede komponenter, med særlig fokus på olivenolie. Den ekstra jomfruolivenolie Gota Virgem Extra Dop (Beskyttet Oprindelsesbetegnelse Dop).
Volante er en international virksomhed, der er født ud af passionen for ekstra jomfruolivenolie af højeste kvalitet og behovet for excellence i dens forbrug. Ved at kombinere traditionel rigdom med anvendelsen af de nyeste teknologier maksimerer vi produktkvaliteten og tilbyder en bedre olie til mere krævende kunder. Volante tilbyder ekstra jomfruolivenolie af første klasse med en minimal...
Spanien, Madrid
...Hos Recoletos Commerce har vi et udvalg af agroalimentære produkter af fremragende kvalitet: - Ekstra jomfruolivenolie - Økologisk ekstra jomfruolivenolie - Smørretter - Rødvin, hvidvin, rosévin - Likører - Oste af alle varianter: >> Modnet blandingsost (v-c-o) >> Semimodnet blandingsost (v-c-o) >> Ost lavet af fåremælk >> Modnet fåreost >> Reserve fåreost >> Mini semimodnet fåreost >> Mini semimodnet blandingsost (v-o)...
Spanien, Córdoba
Oliverun, butik med kvalitets ekstra jomfruolivenolie, der produceres i Spanien. Fra olivenmøllen til dit hjem med alle garantier og ret til at returnere, hvis du ikke er tilfreds. Vi arbejder kun med kvalitetsolier fra olivenmøller som Subbetica, Melgarejo, Aroden, Mueloliva, Masia el Altet, Montes Marin, Fuente Roble, Gomeoliva, Castillo de Canena og Oro Bailen.
Italien, San Martino Buon Albergo
...Virksomheden blev grundlagt efter erhvervelsen af 30 hektar, herunder en olivenlund, hvilket førte til, at virksomheden investerede i 2010 i opførelsen af en oliemølle, der inkluderer en del dedikeret til salg og logistik samt flaskning og intern opbevaring, alt sammen med det formål at værdsætte et specifikt produkt som ekstra jomfruolivenolie.
Spanien, Bailén ( Jaén )
Agrícola de Bailén Virgen de Zocueca Andelskooperativ blev dannet ved fusionen i 2010 af de to andelskooperativer, der eksisterede i Bailén indtil da, Agrícola de Bailén Andelskooperativ og Virgen de Zocueca Andelskooperativ. Selvom denne kooperativ er meget ny, har den en lang erfaring på over 70 år i produktionen af en fremragende ekstra jomfruolivenolie. I øjeblikket består denne kooperativ af...
... producerer 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie med mekanisk behandling og i en kontinuerlig koldpresset oliemølle. Når behandlingen af den ekstra jomfru er færdig, begynder vi behandlingen af den aromatiserede olie med oliven og friske frugter direkte i oliemøllen. Økologisk drift. Sporbarhed og økologisk certificering.
Spanien, JAÉN
... område i Jaén's hovedstad. Jomfruolivenolie som et naturligt produkt, ægte olivenjuice, præsenterer forskellige kvalitetsniveauer, afhængigt af modnings-, høst- og udvindingsbetingelserne. I vores kooperativ kan du finde to kategorier: Ekstra Jomfruolivenolie & Jomfruolivenolie. Vores højeste prioritet er kunderne, så tøv ikke med at kontakte os for eventuelle forespørgsler.
Spanien, CORDOBA (Villarrubia)
Vi er et andalusisk kooperativ, der håndterer fremstillingen af traditionelle retter fra Andalusien og gourmetprodukter på en håndværksmæssig måde, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Vi anvender råvarer af højeste kvalitet fra Córdoba-regionen, og vores fremstillingsgrundlag er ekstra jomfruolivenolie. Ved at følge de strengeste kontrol- og kvalitetsstandarder fremstiller vi vores produkter ved hjælp af autoklaver, der sikrer en holdbarhed på 2 til 3 år (afhængigt af produktet), hvilket gør det muligt at opbevare dem ved stuetemperatur uden behov for køling.
Bulgarien, Petrich
... opfylder høje sanitære standarder og også er udstyret med ISO-certificering. Frosne skaldyr inkluderer fisk i bøffer eller i hel form, bløddyr og skaldyr. Desuden kan vores virksomhed levere friske frugter og grøntsager fra Grækenland, dåsefrugter i sirup, græsk ekstra jomfruolivenolie og alle varianter af græske oliven. Vores mål er at skabe et internationalt handelsnetværk. Alt dette til rimelige og meget konkurrencedygtige priser. Der er ingen tvivl om kvaliteten og oprindelsen af vores produkter. Vi håber, at du vil tage kontakt til vores virksomhed.
Med fokus på de økologiske olivenprodukter, fra det koldpressede premium ekstra jomfruolivenolie til det koldpressede agourelaio, det koldpressede ekstra jomfruolivenolie og de limited edition, gourmet aromatiserede olivenolier, sammen med de naturlige umodne grønne og modne økologiske Kalamata-oliven, til de urtesaltede Kalamata-oliven, det koldpressede balsamolie og de naturlige...
Spanien, Barcelona
Jamonprivé er den gourmetbutik online, hvor du kan finde skinke og pølser fra de områder med den største tradition i landet, såsom Guijuelo og Jabugo, den hjemmelavede soppressata fra Mallorca, ekstra jomfruolivenolie, vine, skaldyrskonserves, paté, salt, krydderier, tilbehør til skinke, gaveæsker, julekasser og mange andre produkter. Få de bedste gourmetprodukter fra landet leveret til din dør!
... borde, lige fra forretterne, er brødet; vi finder det i lækre bruschettaer eller i den typiske "acquasala", brød der er ristet og gennemblødt i vand, derefter pyntet med rå løg, tomater, et drys oregano og god ekstra jomfruolivenolie, strengt taget fra Puglia. Brødet forbliver centralt selv i de pugliesiske supper; pancotto, der er dryppet med ekstra jomfruolivenolie, ledsager retter baseret på...
Italien, Minervino Murge
Virksomheden blev grundlagt for 7 år siden af fru Loiola Oriana, som ejer virksomheden, og lægger al sin passion i at lave et fremragende produkt til en fair pris. Fra fremhævelsen af de lokale vinmarker til olien fra olivenlunde i Alta Murgia Barese, midt i den navngivne nationalpark. Resultaterne er på bordene: fra den markante og karakteristiske Troia-vin til Montepulciano og Chardonnay, samt den 100% italienske ekstra jomfruolivenolie.
Grækenland, Moschato , Athens
De certificerede, højkvalitets naturlige ingredienser fra den naturlige rigdom i det græske land, med det økologiske jomfruolivenolie som frontløber, harmonerer med værdifulde og sjældne kosmetiske produkter og æteriske olier, hvilket gør Sαpoon-sæberne til luksus kosmetikprodukter, som kun naturen kan garantere. De produceres i vores laboratorium med høje standarder uden at blive udsat for...
Italien, Scario
Handel med typiske produkter fra Cilento - Italien - Økologisk - Glutenfri Salumi, Oste, Ekstra jomfruolivenolie, Økologiske produkter, Glutenfri produkter i olie, Konserver, Pasta lavet af gamle kornsorter, Hasselnødder fra Giffoni, Slik, Likører, Håndværksøl, Panettone, Fragolino, Tun i ekstra jomfruolie, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Tyrkiet, Istanbul
...Vores virksomhed har alle nødvendige certificeringer. Olivenne høstes med naturlige metoder fra Edremit-regionen og udvælges med ekstra omhu. Kære kunder kan finde vores særlige ekstra jomfruolivenolie i flere forskellige flasker, som hver har sin egen delikate smag, renhed, duft samt en farve, der varierer fra gul til grøn med en maksimal syreindhold på 0,5%. Vi er i stand til at forberede alle slags glasflasker, plast PET-flasker og dåser fra 125 ml op til 5 liter. Vi er klar til at betjene dig med vores egne mærker samt eventuelle private label-ordrer, der anmodes af kunder.
Italien, Moscufo
Vores hundredeårige olivenlund, dyrket efter principperne for økologisk landbrug og registreret på listen over producenter i den ældste D.O.P. zone i Italien, Aprutino-Pescarese, producerer en ekstra jomfruolivenolie af fremragende kvalitet. Frugtagtig og duftende med en farve fra lys grøn til gylden gul og en særlig lav olieagtig syre. Den delikate smag passer til brugen af alle typer retter, da den ikke overdøver smagen af de enkelte fødevarer og er værdsat af dem, der sætter pris på god økologisk olivenolie.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play