Italien, Misano Adriatico
...Prøv vores udsøgte Pecorino toscano DOP, lagret i en hel form på 1,3 kg. Nyd den unikke og autentiske smag af Toscana, med en blød tekstur og en intens aroma. Perfekt til at ledsage oste og pølser, eller til at blive nydt alene. 100% Made in Italy.
Italien, MILANO
...Hænderne og ansigtet på producenterne af "Pecorino Toscano DOP" fortæller lige så fascinerende historier om passion, ofre og erfaring. At skabe et produkt, der i stigende grad anerkendes som en fremragende kvalitet fra vores område, kræver hårdt arbejde, ofre og fokus på kvalitet. Derfor deler vi historierne om nogle af vores osteproducenter: individer og liv uden for flokken. PRIS PER KG I EURO 11,00 UDLØB 09/02/25 MINIMUMSORDRE 500 STK...
Italien, Martina Franca
...Pecorino alle Vinacce er en osteperle, der indkapsler tradition og innovation. Modnet i cirka fire måneder i krukker skiftende med lag af ikke-brændte vinmarker fra Manduria-druer, tilbyder denne pecorino en unik smagsoplevelse. Den salte og let krydrede smag er beriget med intense frugtagtige aromaer af blomme, brombær og surkirsebær, efterfulgt af blomsteragtige noter af visnet viol, tamarind, johannesbrød, tobak, vanilje, lakrids og muskatblomme. Hver bid af denne ost er en sensorisk rejse gennem dufte og smage fra Puglia, hvilket gør den til et perfekt supplement til enhver gourmet-tabel.
Italien, Barberino Di Mugello
...PECORINO TOSCANO, PECORINO MODNET I STRAW OG HAY I HULEN FRESH PECORINO SCODELLATO PECORINO MODNET I BARREL MED DRUEMARKE PECORINO UNDER ASH KOMPLETTE SERIE AF PECORINO OG BLANDE KUNDMÆLK INKLUDERET I KATALOGEN...
Frankrig, Marseille
...en typisk ost fra det centrale-sydlige Italien og øerne, lavet med frisk, hel fåremælk og koaguleret med vegetabilsk eller animalsk løbe (lam eller killing), saltet og aromatisk hvis den er lagret i nogle måneder, med en karakteristisk krydret smag hvis modningen var længere; Flere varianter tilgængelige: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano og pecorino Sicilien.
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Italien, Vicchio
... medlemmer, mens kvægmælken primært er toskansk. Hvad angår Chianina-kødet, har Forteto en selektionsopdræt, og hvert dyr har sit eget stamtavle, som gør det muligt at rekonstruere hele slægtslinjen, hvilket er en ægte garanti for den opmærksomme slutforbruger. På hjemmesiden er det muligt at købe mange oste som: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato og mange flere.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play