Spanien, Balaguer-Lleida
... kvalitet inkluderer et internt laboratorium udstyret med avanceret teknologi, som sikrer overholdelse af strenge kvalitetsstandarder. Den pasteuriserede æggehvide er ideel til forskellige kulinariske og industrielle anvendelser, hvilket giver et sikkert, hygiejnisk og højkvalitetsprodukt. Med mere end 60 års erfaring er vores mål at overgå vores kunders forventninger ved at tilbyde skræddersyede løsninger og en fremragende pris-kvalitet-forhold.
Frankrig, Flagey
AGRODOUBS er datterselskabet af COQUY, æggebrydningsfabrikken (æggehvider, æggeblommer, pasteuriserede æggeprodukter). Det blev grundlagt i 1990 for at værdisætte overskuddet. Med tyve års erfaring inden for frostforberedelser til desserter er det specialiseret i kulinariske forberedelser til hoteller, restauranter, chokoladeproducenter og fødevareindustrien. AGRODOUBS arbejder med pasteurisering...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play