Italien, MILANO
...Respekt, i denne forstand, betyder at undgå en for høj vandtemperatur, som ville kompromittere de originale kvaliteter af melet, og at bruge større mængder vand for at sikre den porøsitet, der kendetegner Pasta Garofalo. FORPAKNING 4 X 3 KG 1 FORPAKNING KG 3 = EURO 4,20 1 PALLE 48 FORPAKNINGER FRA 4 UDLØB 17/06/2027 MINIMUMSORDRE 30 PALLE...
Italien, Monchiero
...Pasta produceret udelukkende med Nocciola Piemonte IGP fra Langhe. Ristning - Pasta produceret med Nocciole Piemonte IGP dyrket på bakkerne i Langhe. Ideel til produktion af nøddecremer, is og også til salte retter. Underkastet formaling med mikrometrisk kornstørrelse og efterfølgende sigtning for at fjerne spor af skaller. Medium ristning. Tilgængelig på anmodning med forskellige ristningsgrader...
Frankrig, Paris
...Semulje af hård hvede økologisk lavet i Italien (90%), økologisk hasselnøddemel IGP fra Piemonte (10%). Næringsværdier pr. 100g : Energiværdi : 365 Kcal og 1546kJ Proteiner : 11g Kulhydrater : 75g heraf sukker : 4,9g Fedtstoffer : 1,5g heraf mættede fedtsyrer : 0,3g Kostfibre : 3,5g Natrium : 0,01g Allergener : Indeholder GLUTEN, nødder, spor af æg og soja kan forekomme. HVORDAN MAN KOGER DEM : Kogning i ca. 4 til 6 minutter i kogende vand. Ean13:3701511707811 Reference:TagliatelleBioNoisetteItalie1...
Frankrig, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Flaske 750ml Vi foreslår at servere en Vin de Pays d'Oc Rosé med: - Kødbolde af oksekød i tomatsauce. - En saltet kage med oliven. - En saltet kage med grønne oliven serveret lun. - En tunflan à la provençale. - Pocherede æg Bragance. - Pasta (spaghetti) med puttanesca-sauce. - Pasta med arrabiata-sauce.
Italien, Colonnata Carrara
...Pakke med 100 g Lardo di Colonnata IGP Hvid som marmor, der omfavner dens modning, duftende af krydderier, delikat og sød i smagen. Engang blev den tilberedt ved at banke Lardo i den hvide marmor morter fra Canaloni di Colonnata og brugt som basis krydderi. I dag bruges den ikke kun i den grundlæggende sautering til minestrone, pasta og bønner, tomatsauce, forretter og skaldyrsrisotto, men også...
...Byen Gragnano har modtaget IGP-betegnelsen: Beskyttet Geografisk Betegnelse, takket være omhu i udvælgelsen af hele produktionsprocessen. Ru overflade, ideel til sauceoptagelse!
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af 100% Primitivo druer. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Rødvinsfremstilling med klimakontrol af fermenteringsprocessen. Den kendetegnes ved blødheden af sine tanniner og den vedholdende smags- og duftoplevelse. I duften fremhæves noter af modne røde frugter som jordbær, hindbær og brombær, også i form af geléer. Ideel til lagrede oste som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognese-sauce, og hvide kødretter tilberedt på jagtmanér.
Frankrig, Menton
... Kammeret for Håndværk i Alpes-Maritimes, som har udvalgt os for vores håndværksmæssige kunnen. Vi er skaberne af "RAVIOLIS AU CITRON DE MENTON" ©. Vores produkter består af et bredt udvalg af pastaer, ravioli og italienske specialiteter. Rigdommen i vores produkter ligger i kvaliteten af de råvarer, som er nøje udvalgt, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Vores produkter drager også fordel af vores bestræbelser på at finde nye ingredienser, smagsvarianter, farver og teksturer. Pasta Piemonte tilbyder dig at bestille vores specialiteter på forhånd.
Italien, Gragnano
Il Re della pasta er en pastafabrik beliggende i Gragnano, som længe har været berømt for sin ædle produktion af pasta. Den 9. oktober 2013 modtog vi fra EU det IGP-mærke. Vores idé er at producere, som om produktet var til vores egen familie; kunden er i centrum af vores verden. Faktisk er det tradition, at produktet bliver prøvet af hele personalet, før det bliver lanceret på markedet, og først...
Italien, Acicastello
... kultur og traditioner i andre lande. Vine fra Etna og Paceco, Grøn Pistacie fra Bronte, Frisk Oregano fra Cerami, Grøntsager fra Santa Croce Camerina, Vindruer fra Vittoria eller Mazzarone, Honning fra Etna, Likører fra Etna, Passito fra Pantelleria, Færdige Saucer, Frisk Pasta...
Italien, Orta Nova
... fyldt med rødvine, hvidvine, roséer, mousserende vine, grappa og spiritus fra alle regioner i Italien. Et sortiment i konstant opdatering: Vini di Puglia, Vini di Sicilia, Vini Veneti, Vini di Piemonte, Vini d’Abruzzo, Vini Campani, Vini di Basilicata, Vini Toscani, olivenolie, vinocotto, drikkevarer, bagværk, saucer, håndlavet pasta… (listen er lang), DOP- og IGP-produktioner er tilgængelige for forsendelse til enhver del af verden.
Italien, Milano
... sektorer. I dag har Pistacchio SpA tre produktionsanlæg, et dedikeret til smørbare cremer, pesto og paté; et til produktion af pasta (pistacie, hasselnød og mandler) og endelig et til alle konditoriprodukter, såsom nougat, knasende eller dækkede knas.
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra Hemmeligheden bag ægte napolitansk kaffe CIALDER OG KAPSLER KOMPATIBLE MED DE HOVEDSAKELIGE ESPRESSOMASKINER Men Caffè di Pulcinella er ikke kun kaffe..... Mange håndlavede produkter af høj kvalitet udvalgt til en stadig mere krævende kundekreds: Pasta di Gragnano IGP trukket gennem bronze Høj kvalitets chokolade, Håndlavede likører, Vino Campani, Håndlavede øl...
Italien, Brienza
...Calabria, Sicilien, Campania), vil vi være stolte af at lade jer prøve dem! Vores mål er aldrig at stoppe: Vi er unge og tror virkelig på dette "eventyr", og vi vil løbende tilføje nyheder til vores produktkatalog. Gå ikke glip af dem, og... tøv ikke med at kontakte os!! På vores hjemmeside finder du: Håndlavet honning og marmelader, lucanske taralli, håndlavet tørret pasta, glutenfri linje til celiakere, trøfler, oste, IGP-oste fra Sarconi, de sprøde peberfrugter og mange andre specialiteter.
Italien, Racale
...Agriturismoen strækker sig over 20 hektar, hvor der findes frugttræer, som vi udvinder vores marmelader fra: granatæbler, morbær, kaktusfigner, kvæder, hvide figner og fioroni-figner. Vi har brombærplanter og marker, hvor vi dyrker rapetoppe, forskellige tomatvarianter, peberkonserves, artiskokker, soltørrede tomater, auberginer og forberedelser som puréer, saucer, patéer og saucer. Vores pasta er også...
Italien, Emilia Romagna
Online salg af produkter af høj kvalitet, luksusmad, typiske regionale fødevarer: rødvine, hvidvine og rosé, oste og pølser, pasta, søde sager, konserver, olier, te og kaffe, gourmet og specialiteter fra havet. Tilbehør til vinbutikker og bartendere, gavepakker. DOP, IGP, STG, DOC, DOCG, IGT, ØKOLOGISKE BARRIQUE STORE er den virtuelle butik lavet af rigtige mennesker! Plejen af hjemmesidens...
Italien, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte producerer de traditionelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den friske pasta fra Pastificio al Ponte bruges til at producere en række produkter, der henviser til den kulinariske tradition i Verona og Mantova: Klassiske kød-tortellini, Tortellini med lokal græskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play