Italien, Castellamare
Italien, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet af Cilento Nationalpark, er I Sapori del Vallo en håndværksvirksomhed, der producerer pasta efter gamle opskrifter. En produktion, der er blevet videregivet fra mor til datter, hvor tradition og kvalitet er de hemmelige ingredienser til en succes, der har varet i næsten 30 år. I Sapori del Cilento blev grundlagt i 1994 ud fra idéen fra ejeren Salvatore Calandriello,...
Italien, Follonica
...Bronzetrukket og langsomt tørket Paccheri, 100% italiensk hvete og uten tilsatte konserveringsmidler...
Matchende produkter
Paccheri
Paccheri
Andre produkter
Pappardelle
Æg Pappardelle
Frankrig, Moustoir-Ac
...Penne, fusilli, paccheri, conchiglioni, nids og lasagne: med produktioner fra 100 til 1200 kg/t, giver SHORTPASTALINE dig mulighed for at differentiere dit produktkatalog enormt med enhver format. Forberedelsen af pasta med præ-mikseren PREMIX® og den totale vakuumteknologi i tanken giver en fantastisk farve til pastaen, mens den specielle profil af kompressionsskruen minimerer opvarmningen af...
Italien, Villafranca
...I køkkenet er Paccheri virkelig alsidige: de passer perfekt sammen med både saucer og grøntsager, kød eller fisk. Paccheri Del Vesuvio er uforvekslelige; det er nok at tilberede dem med en god kød-ragù eller en ovnret, for at de frigiver deres appetitvækkende delikatesse og en unik, uforglemmelig smag. Sammenligning mellem Frisk Pasta og Tørret Pasta: Gør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Frisk Pasta 350 kcal/100g for Tørret Pasta Frisk Middelhavspasta Made In Italy "Napoli" Køletransport Stef...
La Eli.S.An Natural Food er en ung virksomhed med innovative idéer, men med en dybt forankret overbevisning: vi er, hvad vi spiser. Det er således, at Pastaelisan, et produkt der strengt taget er made in Italy, opstår fra en omhyggelig udvælgelse af råvarer, som forener tradition, innovation og forskning. 100% italiensk durumhvede, bronzetræk, mikrobiologisk rent vand, langsom tørring, håndværkspr...
Italien, Messina
...Det er ikke simpel pasta med pistacie, men en tradition, der stammer fra den hårde sicilianske hvede og gunstige miljøforhold. Den naturlige, langsomme tørring giver den en uovertruffen smag og aroma. Den håndværksmæssige produktion sikrer ægtheden, mens bronzetrækket giver en fremragende kogeevne og "greb" på saucerne. Kun sicilianske korn og pistacie af høj kvalitet for at opnå en unik og genkendelig smag, altid. Forskellige former: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italien, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne af durumhvede: Det er en pasta, der udelukkende er fremstillet af semulje fra durumhvede, der er høstet på bakkerne i Volterra af landmændene i kooperativet. Bearbejdningen udføres efter håndværksmetoder, med bronzetræk og tørring ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani af friskhåndlavet pasta.
Italien, Fidenza
... automatiske ekstruderingspresser i kontinuerlig drift, kombineret med anlæg til statisk tørring ved lav temperatur eller kontinuerlig tørring. Multipel linje, et enkelt anlæg til at producere kort pasta, lang pasta, knuder, lasagne og specialformater (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, bølget lasagne og festonede former osv.), tilgængelig i versioner fra 150 til 500 kg/time...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Italien, Vietri Sul Mare
... Mare og Amalfikysten, som klogt blander den typiske duft af havets produkter med krydderierne og den uforglemmelige duft af citroner fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten giver kunden mulighed for at nyde de typiske retter fra Vietri-traditionen og Amalfikysten, som, på grund af kvaliteten af de ægte produkter og kokkens dygtighed, bliver specielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldyr, paccheri eller risotto med fisk eller porcini-svampe, spaghetti med muslinger, fisk.
... typer: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. For de bronzetrukne: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Derudover er de regionale formater, der er produceret med "SENATORE CAPPELLI"-udtræk, allerede tilgængelige.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play