Belgien, Francorchamps
I mere end 40 år har virksomheden Gilfi, beliggende i hjertet af de belgiske Ardenner, glædet sig over at være din partner "desserts". Producent af is, sorbet og frosne bavarois til restauratører, der ønsker at servere kvalitetsdesserter. Fra premium is til ren frugtsorbet, der nogle gange forvandles til en "trou normand" med krydderier og alkohol, er kvaliteten kun overgået af originaliteten. Før...
Zbigniew Zawadzki, en visionær inden for automation og maskinbygning, grundlagde vores familievirksomhed i 1986. I dag, når vi overdrager faklen til næste generation, forbliver vores engagement i kontinuerlig forbedring og udvidelse af vores aktiviteter stærkt. Med over 36 års erfaring i branchen er vi stolte af at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Vores rige erfaring har gjor...
Vi er en virksomhed i provinsen Lecce, der tilbyder produkter af høj kvalitet inden for konditori, især mandelkager, der er håndlavet med brug af sunde og ægte ingredienser, uden tilsætning af konserveringsmidler. Vores marked er både nationalt og internationalt, da vi eksporterer helt til Japan. Vi har et sortiment, der spænder fra panettone til småkager, fra påskekager til cupeta. Derfor vedhæft...
Frankrig, Malataverne
...Vi foreslår at servere en Côtes du Rhône Rouge med - En oksecarpaccio. - En timianristet lammekølle. - Påskelam. - Lam til påske. - Oksekød i daube. - Okse Stroganoff. - Lammekødboller. - osv... og selvfølgelig med ost ) De store rødvine serveres ved 16 til 18°C.