Frankrig, Collégien
SPSI er en fransk producent af udstyr til bageri-konditori, anerkendt for sine innovative maskiner, herunder dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes og vibrerende borde. Designet og samlet i Frankrig, nyder de godt af mærket Origine France Garantie, som er et tegn på kvalitet og håndværksmæssig kunnen. Virksomheden har til formål at lette de gentagne opgaver for håndværkerne, samtidig med at de r...
Spanien, Sant Boi De Llobregat Barcelona
Firmaet Comercio y Turismo S.L, med CVR: B67103846, grundlagt i 2017 og ledet af fru Meroua Bouziane, er en importør, engrosforhandler og distributør af etniske fødevarer, med en kvalitativ positionering styret af følgende værdier: RESPEKT, SERIØSITET OG PASSION. Vi importerer de bedste sorter af dadler i verden, deglet nour, en argentinsk sort fra Tolga Sahara, kendetegnet ved sin unikke dråbe, s...
Tyskland, München
... og indholdsstoffer er det fremragende som råmateriale til drikkevarer, fødevarer samt kosttilskud. PLANTEBASET RÅVARER: Keimede fuldkornsris som mælkeerstatning - produkter og råvarer fra keimede fuldkornsris (f.eks. erstatning for fløde, ost) til storskala produktion af plantebaserede fødevarer og bagværk, også til konditorier og patisserier. INFUSIONER: Naturlige planteekstrakter uden...
...Pâtisserie og chokoladebutik i høj kvalitet, beliggende i Nantes. Eksisterer siden 1948. Nantes-specialiteter: ris-kager, armoricain, Nantes-kager, collector fra rejsen til Nantes, chokolade med vin fra Nantes' vinmarker, saltet smørkaramel osv. Pâtisserier: tærter, éclairs, mousser, choux til alle lejligheder: bryllup, fødselsdage, eftermiddagste, måltider osv. Tilbudte produkter: macarons...
Pâtisserier og lækkerier, Stéphane Glaciers skole, er beregnet til både entusiaster og professionelle inden for madlavning. Stéphane Glacier tilbyder professionelle videreuddannelseskurser i bagværk, konfekt og chokolade i henhold til en fastlagt kalender for året. Vi tilbyder omkring fyrre kurser ledet af Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans chef-pâtissier, samt et dusin talentfulde og anerkendte undervisere. Skolen tilbyder også træning på stedet hos håndværkerne samt demonstrationer for store mærker for at fremme den franske bagkunstart både i Frankrig og i udlandet.
Frankrig, Servon-Sur-Vilaine
Bridor tilbyder et udvalg af over 30 lækre opskrifter udviklet af mestre bagere fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort udvalg af baguetter. Små og store brød på plade. Sprøde og gyldne, beregnet til professionelle inden for hotel- og restaurationsbranchen. Produkter udelukkende lavet med smør og uden hydrogenerede fedtstoffer. Bagerileverandør. Brødleverandør. Viennoiserie-leverandør. Patisserie-leverandør. Producent af frossen, rå viennoiserie. Leverandør af forpustet, frossen viennoiserie. Engrosleverandør af frosne patisserier.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play