...Sous vide pr. 1 stykke karton på 20 kg fra EU eller fransk mælke-kødrace - Limousin - Charolais osv., vægtområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kød 4 kg...
Doly-Com Distributie SRL er en rumænsk leder inden for kødforarbejdning, beliggende i Botoșani, Rumænien. En af de største slagterier for kvæg, får og et udbeningsanlæg for svinekød, oksekød og lam/ fårekød.
Virksomheden har en kapacitet til at slagte 60.000 dyr om året og en produktionskapacitet på 2.672 tons om ugen, der dækker 7.477,65 kvm.
Vi er certificeret som en af de bedste kvalitetsproduc...
...Kombinationsmaskine til tykke og tynde: AMS 533 TWIN skindemaskinen er særligt velegnet til behandling af udskæringer med tykke sener og skind, såsom svinemørbrad, svineside, okse- eller kalveside og kogt oksefilet.
Fordele
Fjernelse af sener og skind med én maskine
TWIN transportvalser og specielt koordinerede knive giver de højeste mulige udbytter
Ideel skærebredde til effektiv skind- og...
... saftig vin, der repræsenterer prestigeen af Bordeaux-vine.
WINEMAKING
Traditionel vinifikation i rustfrie ståltanke.
GRAPES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TASTING
Lys mørk granatrød farve.
Frugtagtig næse med aromaer af solbær, brombær og moreller.
Rund, balanceret og vedholdende smag med modne og varme tanniner.
FOOD & WINE PAIRINGS
Nydes med en oksefilet, stegt svinekød med svesker eller lagret ost.
Serveres ved 18°C.
AWARDS
2012: Bronze Medal at IWC 2013.
...Tournedos lavet af oksefilet, skåret med sav og skrællet, trimmet og håndafskummet. Produktet er frosset og vakuumpakket individuelt.
Vægt: 4x80g...
...andeparmentier, oksefilet i dej, chokoladefondue.
Emballage
Pris pr. enhed, solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt.
Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C
Domaine: Domaine Brunely
Appellation: Gigondas
Kultur: Høj Miljøværdi
Label: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse...
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
...Ben og stykker af kantareller i olie, oprindelse Frankrig. Den lever op til sit ry som Svampekongens... Glas, nettovægt drænet 280 g. Stegt på panden med hvidløg og persille... en fryd! Som tilbehør til en lækker oksefilet... og den Corrézienne svømmer i lykke!
...TK Urug. Oksefilet, stykkevægt ca. 1,3 - 1,8 kg, meget mørt og smagfuldt, til medaillonsteaks eller også som hel rosa stegt kød
Artikelnummer: 050944
Basis VPE: kg / stykke 1,3-1,8kg
Warengruppe: 05 - TK-kød / 100 - TK-okse
Ingredienser: Oksekød
Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g
Energi: 784,00 kJ / 187,00 kcal
Fedt: 12,00 g
derved mættede fedtsyrer: 5,00 g
Kulhydrater: 0,00 g
derved sukker: 0,00 g
Protein: 18,00 g
Salt: 0,00 g
Nettovægt: 1 kg
Bruttovægt: 1 kg
Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm
Restholdbarhed (dage): 119...
...Husdyrslagtet økologisk pølse og
husdyrslagtet økologisk kød
fra svin og okse fra egen
gård. Vi slagter på faste tidspunkter.
Økologiske kødvarer
- Oksefilet
- Roastbeef
- Oksebryst
- Svinebryst
- Goulash
- Sauerbraten
Kogekød
- Benstykker
- Kam
- Lænd
- Kotelet
- Skærekød
- Svineskank
- Bacon
- Ribben
- Kødben
- Wellkød
Frisk, røget og på glas økologisk pølse
- Leverpostej
- Blodpølse
- Stegepølse
- Jagdpølse
- Mettwurst
- Peberpølse
- Stegepølse dej
For økologiske markeder og slagterier
arbejder vi også på
helt særlige ønsker
og din bestilling.
Spørg os,
vi rådgiver dig gerne.
...HJEMMELAVET TØRRET KRYDRET OKSEKØD (BEEF JERKY) er lavet af magert oksefilet af 100% slovensk oprindelse, hvor al fedtet er fjernet, skåret i strimler og derefter tørret, hvilket forhindrer fordærv. Denne tørringsmetode involverer normalt tilsætning af salt for at forhindre bakterievækst på kødet samt krydderier for bedre smag, inden fugten fjernes. Ordet "JERKY" stammer fra charki, som kommer fra det indfødte sprog Quechua i Nordamerika, og betyder "tørret, saltet kød".
...Vi er en familiedrevet håndværksproducent af kødvarer, specialiseret i håndlavede og traditionelle kogte skinker, kvalitetsrøget og saltede varer med den røgede oksefilet som vores storsælger, kogepølser af slagterkvalitet, produkter på bestilling og skræddersyede produkter eksklusivt til kunden.
Den 31. juli 2013 modtog vi UNIZO's ægthedsmærke for håndværk "Handmade In Belgium"...
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...
Vi nedskærer hele kvæg, tyre, kalve og lam i ønskede stykker. Vi leverer til produktionsvirksomheder og gastronomi i hele Europa. Vi producerer vores eget mærke - Kebap Lorenz - Vores stærkeste produkter er oksefilet, roastbeef, hofstek, kalvefilet, kalveryg, okse- og kalveafskæringer, fedt, svinefars, tyre- og kalvelapper, forpartier, bug, kam, skulder.
El Rostidor er specialiseret i salg og tilberedning af kyllinger, kaniner, svinefødder, skinkeknæ og pattegrise, samt et bredt udvalg af færdigretter, hvor man især kan fremhæve cannelloni, oksefilet med svampe, snegle à la riojana, tunfisketærte, fideuà, ansjoser i eddike osv. Om søndagen fra 8.30 til 11.30 tilbyder vi churros-service.