Frankrig, Luitré-Dompierre
...Sous vide pr. 1 stykke karton på 20 kg fra EU eller fransk mælke-kødrace - Limousin - Charolais osv., vægtområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kød 4 kg...
Rumænien, Botosani
Doly-Com Distributie SRL er en rumænsk leder inden for kødforarbejdning, beliggende i Botoșani, Rumænien. En af de største slagterier for kvæg, får og et udbeningsanlæg for svinekød, oksekød og lam/ fårekød. Virksomheden har en kapacitet til at slagte 60.000 dyr om året og en produktionskapacitet på 2.672 tons om ugen, der dækker 7.477,65 kvm. Vi er certificeret som en af de bedste kvalitetsproduc...
Tyskland, Breidenbach
...Kombinationsmaskine til tykke og tynde: AMS 533 TWIN skindemaskinen er særligt velegnet til behandling af udskæringer med tykke sener og skind, såsom svinemørbrad, svineside, okse- eller kalveside og kogt oksefilet. Fordele Fjernelse af sener og skind med én maskine TWIN transportvalser og specielt koordinerede knive giver de højeste mulige udbytter Ideel skærebredde til effektiv skind- og...
... saftig vin, der repræsenterer prestigeen af Bordeaux-vine. WINEMAKING Traditionel vinifikation i rustfrie ståltanke. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farve. Frugtagtig næse med aromaer af solbær, brombær og moreller. Rund, balanceret og vedholdende smag med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Nydes med en oksefilet, stegt svinekød med svesker eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronze Medal at IWC 2013.
Tyskland, Neutrebbin
...Køb det bedste kvalitet frosne oksefilet | Frosne oksefilet uden ben til salg online | Engros frosne oksefilet...
Forenede Arabiske Emirater, Dubai
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
...Tournedos lavet af oksefilet, skåret med sav og skrællet, trimmet og håndafskummet. Produktet er frosset og vakuumpakket individuelt. Vægt: 4x80g...
Frankrig, Auxerre
...andeparmentier, oksefilet i dej, chokoladefondue. Emballage Pris pr. enhed, solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt. Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Kultur: Høj Miljøværdi Label: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse...
Frankrig, Roubia
... aromaer af træ. Smag Forfinet, kraftfuld, silkeagtig, subtile tanniner, blød, struktureret krop, god intensitet. Mad & vin kombinationer Rødt kød, Rødt kød i sauce, Oksefilet, Tournedos, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 17° Farve: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Ben og stykker af kantareller i olie, oprindelse Frankrig. Den lever op til sit ry som Svampekongens... Glas, nettovægt drænet 280 g. Stegt på panden med hvidløg og persille... en fryd! Som tilbehør til en lækker oksefilet... og den Corrézienne svømmer i lykke!
...TK Urug. Oksefilet, stykkevægt ca. 1,3 - 1,8 kg, meget mørt og smagfuldt, til medaillonsteaks eller også som hel rosa stegt kød Artikelnummer: 050944 Basis VPE: kg / stykke 1,3-1,8kg Warengruppe: 05 - TK-kød / 100 - TK-okse Ingredienser: Oksekød Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g Energi: 784,00 kJ / 187,00 kcal Fedt: 12,00 g derved mættede fedtsyrer: 5,00 g Kulhydrater: 0,00 g derved sukker: 0,00 g Protein: 18,00 g Salt: 0,00 g Nettovægt: 1 kg Bruttovægt: 1 kg Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm Restholdbarhed (dage): 119...
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrslagtet økologisk pølse og husdyrslagtet økologisk kød fra svin og okse fra egen gård. Vi slagter på faste tidspunkter. Økologiske kødvarer - Oksefilet - Roastbeef - Oksebryst - Svinebryst - Goulash - Sauerbraten Kogekød - Benstykker - Kam - Lænd - Kotelet - Skærekød - Svineskank - Bacon - Ribben - Kødben - Wellkød Frisk, røget og på glas økologisk pølse - Leverpostej - Blodpølse - Stegepølse - Jagdpølse - Mettwurst - Peberpølse - Stegepølse dej For økologiske markeder og slagterier arbejder vi også på helt særlige ønsker og din bestilling. Spørg os, vi rådgiver dig gerne.
...HJEMMELAVET TØRRET KRYDRET OKSEKØD (BEEF JERKY) er lavet af magert oksefilet af 100% slovensk oprindelse, hvor al fedtet er fjernet, skåret i strimler og derefter tørret, hvilket forhindrer fordærv. Denne tørringsmetode involverer normalt tilsætning af salt for at forhindre bakterievækst på kødet samt krydderier for bedre smag, inden fugten fjernes. Ordet "JERKY" stammer fra charki, som kommer fra det indfødte sprog Quechua i Nordamerika, og betyder "tørret, saltet kød".
Belgien, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familiedrevet håndværksproducent af kødvarer, specialiseret i håndlavede og traditionelle kogte skinker, kvalitetsrøget og saltede varer med den røgede oksefilet som vores storsælger, kogepølser af slagterkvalitet, produkter på bestilling og skræddersyede produkter eksklusivt til kunden. Den 31. juli 2013 modtog vi UNIZO's ægthedsmærke for håndværk "Handmade In Belgium"...
Frankrig, Colombes
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...
Tyskland, Aldenhoven
Vi nedskærer hele kvæg, tyre, kalve og lam i ønskede stykker. Vi leverer til produktionsvirksomheder og gastronomi i hele Europa. Vi producerer vores eget mærke - Kebap Lorenz - Vores stærkeste produkter er oksefilet, roastbeef, hofstek, kalvefilet, kalveryg, okse- og kalveafskæringer, fedt, svinefars, tyre- og kalvelapper, forpartier, bug, kam, skulder.
Spanien, Terrassa
El Rostidor er specialiseret i salg og tilberedning af kyllinger, kaniner, svinefødder, skinkeknæ og pattegrise, samt et bredt udvalg af færdigretter, hvor man især kan fremhæve cannelloni, oksefilet med svampe, snegle à la riojana, tunfisketærte, fideuà, ansjoser i eddike osv. Om søndagen fra 8.30 til 11.30 tilbyder vi churros-service.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play