Frankrig, Luitré-Dompierre
...Sous vide pr. 1 stykke karton på 20 kg fra EU eller fransk mælke-kødrace - Limousin - Charolais osv., vægtområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kød 4 kg...
... saftig vin, der repræsenterer prestigeen af Bordeaux-vine. WINEMAKING Traditionel vinifikation i rustfrie ståltanke. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farve. Frugtagtig næse med aromaer af solbær, brombær og moreller. Rund, balanceret og vedholdende smag med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Nydes med en oksefilet, stegt svinekød med svesker eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronze Medal at IWC 2013.
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
...Tournedos lavet af oksefilet, skåret med sav og skrællet, trimmet og håndafskummet. Produktet er frosset og vakuumpakket individuelt. Vægt: 4x80g...
Frankrig, Auxerre
...andeparmentier, oksefilet i dej, chokoladefondue. Emballage Pris pr. enhed, solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt. Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Kultur: Høj Miljøværdi Label: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse...
Frankrig, Roubia
... aromaer af træ. Smag Forfinet, kraftfuld, silkeagtig, subtile tanniner, blød, struktureret krop, god intensitet. Mad & vin kombinationer Rødt kød, Rødt kød i sauce, Oksefilet, Tournedos, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 17° Farve: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Ben og stykker af kantareller i olie, oprindelse Frankrig. Den lever op til sit ry som Svampekongens... Glas, nettovægt drænet 280 g. Stegt på panden med hvidløg og persille... en fryd! Som tilbehør til en lækker oksefilet... og den Corrézienne svømmer i lykke!
Frankrig, Colombes
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play