...Sous vide pr. 1 stykke karton på 20 kg fra EU eller fransk mælke-kødrace - Limousin - Charolais osv., vægtområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kød 4 kg...
... saftig vin, der repræsenterer prestigeen af Bordeaux-vine.
WINEMAKING
Traditionel vinifikation i rustfrie ståltanke.
GRAPES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TASTING
Lys mørk granatrød farve.
Frugtagtig næse med aromaer af solbær, brombær og moreller.
Rund, balanceret og vedholdende smag med modne og varme tanniner.
FOOD & WINE PAIRINGS
Nydes med en oksefilet, stegt svinekød med svesker eller lagret ost.
Serveres ved 18°C.
AWARDS
2012: Bronze Medal at IWC 2013.
...Tournedos lavet af oksefilet, skåret med sav og skrællet, trimmet og håndafskummet. Produktet er frosset og vakuumpakket individuelt.
Vægt: 4x80g...
...andeparmentier, oksefilet i dej, chokoladefondue.
Emballage
Pris pr. enhed, solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt.
Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C
Domaine: Domaine Brunely
Appellation: Gigondas
Kultur: Høj Miljøværdi
Label: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse...
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
...Ben og stykker af kantareller i olie, oprindelse Frankrig. Den lever op til sit ry som Svampekongens... Glas, nettovægt drænet 280 g. Stegt på panden med hvidløg og persille... en fryd! Som tilbehør til en lækker oksefilet... og den Corrézienne svømmer i lykke!
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...