Frankrig, Montelimar
...Sachet med hård nougat fra Montélimar, i en pose på 1 kg, værdsat for sin smag og sin meget sprøde konsistens. Den hårde nougat fra Montélimar fra huset Diane de Poytiers er lavet ud fra en opskrift, som ifølge traditionen hovedsageligt består af honning, mandler, pistacienødder, sukker, æggehvider og vanilje. Reference:107302 VÆGT (i KG):1.000 Pakning:6 MOMS:20.0%...
Frankrig, Arengosse
...Jeg kan PET Vægt sukker 100 gram. Mulig anvendelse: flødeskum, yoghurt, marcipan, makroner, skumfiduser, slikpinde, isterninger, is på vand.... Sammensætning: ikke raffineret fransk rørsukker, nougat aroma, naturlig farve brun (E150C) Der kan være spor af æg, mælk, sennep, jordnødder, bløddyr og skaldyr, fisk, sesam- og sojafrø Reference:SUCRE0016A...
Frankrig, Objat
...Nougat Klassisk DDM: 1 år Ingredienser: Sukker, 14,22% mandel, 12,80% honning, vand, glukose, 4,74% pistacie, 4,74% hasselnød, æggehvide, flormelis. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g: Energi 568kcal / 2387Kj, fedt 20g, heraf fedtsyrer 1,6g, kulhydrater 88g heraf sukker 79g, protein 8,9g, salt 0,03g...
Frankrig, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Papillote af blød sort nougat, fremstillet håndværksmæssigt i Provence. Ingredienser mandler, honning og karameliseret sukker.
Frankrig, Malataverne
...Nougatkage på 4 kg, skåret i 20 individuelt indpakkede portioner (ca. 200 g). Kan sælges efter vægt eller pr. portion. Ingredienser: mandler, sukker, glukosesirup, honning, æggehvide, vaffel (kartoffelstivelse, vand, vegetabilsk olie), naturlige aromaer. Ingredienser til saltet karamel: sukker, smør, fløde, glukosesirup, salt.
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: sukker, glukose, mandler, æggehvide, honning, pistacienødder. Reference: NOUGATT...
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekte til at servere ved borde i restauranter, barer, te-sale osv.) eller i elegante pakker til udstilling på hylder eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) æggehvide (naturlig, ikke frysetørret) Pistacienødder, chokolade / Vanilje...
Belgien, Jette
...Nougatinen, der fremstilles af firmaet Silly, er baseret på en håndværksmæssig fremstillingsmetode i kobberkar, hvor tørrede frugter (ristede mandler eller hasselnødder) inkorporeres i karameliseret sukker. Tilberedningstiden, arbejdet med dejen samt dens sammensætning skal være meget præcise for at opnå et produkt med optimal farve, tekstur og smag. Når dejen har den rette temperatur og en...
Matchende produkter
Nougatine
Nougatine
Frankrig, Gisay La Coudre
...Ingredienser: honning fra vores bistader, sukker, franske MANDELNØDDER, ÆGGEHVIDE, vanilje fra Réunion, usyret brød. Pris pr. gram, minimum 120 gr, angiv den ønskede mængde i feltet ved at indtaste vægten i gram. Reference: NOUVRA...
Italien, Bronte
...Pistacie Nougat - Ingredienser: pistacie 50%, sukker, honning.
Frankrig, Rungis
...Festlig sortiment: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Oprindelse Frankrig Engrosleverandør af kandiserede frugter. KANDISEREDE FRUGTER i engros Kandiserede frugter bruges i bagværk til dekoration af kager. De kan også spises alene som dessert eller sød snack. Forberedelsen består i at erstatte vandet i en frugt med sukker gennem osmose, hvor vandets sjældenhed sikrer konservering.
Belgien, Ghislengien
...Ingredienser : - Mælkchokolade ( sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt) - Hydrogenerede vegetabilske olier - Nougat (sukker, glukosesirup, mandler, honning, kakaosmør, kartoffelstivelse, æggehvide, naturlig vaniljeekstrakt) - Hasselnødder - Kan indeholde spor af mælk, gluten, æg, soja og nødder.
...Karblanderingsenheden har en radialkniv med en vandret akse til at blande karameliseret sukker og produkter som jordnødder, sesam, flad ris, korn og nougat. Der er også et valgfrit feedbacksystem til at tilsætte specielle ingredienser som knuste pistacienødder og tørrede rosiner til blanderen. Den specielle blender har to hurtige og en langsom rotationshastighed, hvilket sikrer en homogen...
Frankrig, Pacy-Sur-Eure
...gazellehorn, crème brûlée, bær crumble, mandelstykker, juleskrydderier, tonkabønne, forbudt frugt, havremælk – honning, lollipop, hindbær & viol makron, madeleine, jordbær malabar, honning, mojito, lækker blåbær, nougat, nutella, peberkage, ristet brød, Breton kiks, panettone, fersken – flødeskum, pina colada, pistacie, kærlighedsæble, popcorn, jordbær-pop, pralinerock, speculoos, æbletærte, tarte tatin, tutti frutti, vanilje – kanel, vanilje – jordbær, varm julevin...
Italien, Novi Ligure
Slikindustrien. Produktion af chokolade. Chokoladeæg. Hos os udføres chokoladebehandlingen med kærlighed og omhu, i respekt for tradition og kvalitet, og henvender sig til alle typer chokolade, fra mælkechokolade til mørk chokolade, inklusive hvid chokolade eller nøddechokolade. Gambarotta srl udfører også sine behandlinger for tredjepart: kakao i pulverform, mørk chokolade, gianduiotti, chokolade nougat, chokolade, chokoladekonfetti, nøddechokolade, smørbar chokolade, slik og sukker, chokoladeplader og chokoladeæg.
Frankrig, Aix-En-Provence
... unikke sammensætning af sine calissons. Som ægte frugtkonditor sikrer vi produktionen: kandiserede meloner "i hjertet", en høj andel af mandler og sukker, der fordelagtigt er erstattet af frugtsirup, udgør hemmeligheden bag finheden og smagen af Calissons Léonard PARLI. Vi sælger kun vores produktion til traditionelle forretninger, der værdsætter og kan fremhæve kvaliteten af vores specialiteter.
... færdige beholdere) • Termoform emballagemaskine (formning af beholdere - disse er posetypemaskiner) • Småkage creme sandwichmaskine • Pulver sukker mølle Forskellige emballagemaskiner til konfekture, mælk, kød og bageriindustrien Vaffel, kage, småkage, nougat (snickers, ulker albeni, ulker metro, cocostar, hobby, knoppers) produktionslinjer Chokolade overtrækningsmaskiner Chokolade køletunneler...
Spanien, Villajoyosa
... chokoladeplader med og uden traditionelle sukkerarter, med eller uden nødder (mandler og hasselnødder) samt med glutenfri småkager og med frugter (appelsin, citron, bær). Vores kakao-pulver til kop er klar til at lave varm chokolade, med eller uden sukker. Derudover fungerer vores chokoladeovertræk og vores flager og vermicelli som råvarer til sektorer som nougat og is. Vi leverer primært i kasser og paller til det spanske marked, men også til Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Ukraine, blandt andre. Følg vores nyheder via dette link: https://promociones.chocolatesclavileno.com/...
Confiserie Lopez har været beliggende ved havnefronten siden 1977, efter overtagelsen af den berømte konfekture Tamisier. Manuel Lopez, mesterhåndværker, fremstiller alle sine konfekturevarer på håndværksmæssig vis. Niniches, Berlingots, Slikkepinde, Byg-sukker, Knækkede grene, Lakrids, Skumfiduser, Nougat og Karameller med havsalt fremstilles i hånden foran kunderne til stor glæde for både små...
Frankrig, Angers Cedex 2
Distributør i Frankrig og eksport af konfekture. (slik, nougat, praliner, håndlavede sukkertøjer, amerikansk lakrids, tørret frugt). Ingredienser til fremstilling af kogte sukker og nougat, bagværk. Produktlinje til specialister i konfekture. Store mærker. Plastik- og papiremballage. (polypropylenposer, cellofan, papir, rør eller granita-flaske, sugerør). Granita-produkter.
Populære lande for dette søgeord