Tyskland, Heidelberg
...Umami-smag er et krydderi designet til at forbedre den salte, rige smag i forskellige retter, hvilket tilføjer dybde og en tilfredsstillende umami-punch. Perfekt til supper, saucer og plantebaserede retter. 100% naturlig smag. Styrker smagen af alle madforberedelser: pålæg, saucer, færdigretter, brød, oste, supper og bouillon, snacks osv.. Giver dig mulighed for at angive en ingrediensliste uden en smagsforstærker.
Spanien, Pedro Muñoz
...Ajo Negro i hoveder Pose 2 stk. Produkt fremstillet med frisk naturlig hvidløg. Uden tilsætningsstoffer. Farve: Sort Aroma: Frugtagtig Smag: Sød. Nuancer af lakrids, sveske. Nettovægt ca.: 80 gr. Til direkte forbrug som en moden frugt. Gourmetprodukt til restauranter, frugtbutikker, helsekostbutikker, diætister, fødevarebutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre, der bruger almindeligt frisk hvidløg. Kan anvendes i madlavning som krydderi eller tilbehør.
Polen, Paczewo
...Til brug som vitamin- og protein supplement. Det er et komplet protein: Næringsgær indeholder alle ni essentielle aminosyrer, som mennesker skal få fra mad. Det indeholder mange B-vitaminer og mikroelementer (sporstoffer). Dosering: Næringsgær bruges på følgende måder: •Drysset over popcorn eller pasta •Rørt i supper for en umami-smag •Som en "ost" smagsgiver i veganske saucer •Som...
Storbritannien, Basildon
... tilberedningsprocessen. Saltet har også en karakteristisk smag, som er blevet beskrevet som lignende hårdkogte æggeblommer. Denne salte umami-smag bruges derfor ofte i opskrifter uden æg for at tilføje en ægsmag. Kala Namak bruges primært i indisk madlavning som et krydderi, normalt med snacks. Det anvendes i chutneys, raitas, frugtsalater og chutneys samt salte snacks. I ayurvedisk medicin betragtes kala...
Italien, Monterotondo
... temperatur og med forskellige niveauer af fikocyanin. Løseligt og med en karakteristisk umami-smag, det vil sige salt og svagt "maritimt", er det velegnet til brug i dej og forberedelser både søde og salte, fra konfektureindustrien til bagværk, fra is til pasta og endda drikkevarer.
Italien, Ponte Galeria
... sojasauce har en afbalanceret umami-smag med en klar og frisk duft. Denne fermenterede blanding af soyabønner, hvede, salt og koji-svamp er en af de mest anvendte krydderier i Japan, en alsidig sauce der er velegnet til at krydre nudelsupper, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu og meget mere. Der er virkelig ingen erstatning for sojasauce. Der findes mange varianter at vælge imellem, herunder mørk sojasauce, lys sojasauce, natriumreduceret sojasauce og hel eller marudaizu sojasauce.
Holland, Venlo
... specifikke receptorer for de grundlæggende smage: sød, salt, bitter, sur og umami. Disse smagsløg findes overalt på vores tunge. Scelta Umami Solutions uddyber og fuldender smage, bringer andre salte smage i balance, giver en smag for hele kroppen, forbedrer spytproduktionen under spisning og kan bruges til at balancere smagen, mens natrium, sukker og/eller krydderier reduceres. Den unikke kombination af...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play